Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 6 september 2009, 21:19
jpoelie's schermafbeelding
jpoelie jpoelie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 september 2009
Locatie: @Home
Berichten: 2
Question Ziggo Oost Nederland niet werkend op mijn Dreambox

Ik heb sinds een paar dagen een Dreambox DM500

Ik krijg alleen mijn Ziggo Smartcard er niet werkend op.

Wat doe ik verkeerd.

Moet ik nog een bepaalde regel in CCcam.cfg zetten??
Of een cable lijst???

Ik heb een Irdeto kaart begint met nummer 4021
Las al op veel forums dat dat ook belangrijk is?

wie kan me helpen??

ben de hele dag al aan het prutsen
  #2  
Oud 6 september 2009, 22:06
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpoelie Bekijk bericht
Ik heb sinds een paar dagen een Dreambox DM500

Ik krijg alleen mijn Ziggo Smartcard er niet werkend op.

Wat doe ik verkeerd.

Moet ik nog een bepaalde regel in CCcam.cfg zetten??
Of een cable lijst???

Ik heb een Irdeto kaart begint met nummer 4021
Las al op veel forums dat dat ook belangrijk is?

wie kan me helpen??

ben de hele dag al aan het prutsen
Nee, in de cccam.cfg hoef je niets aan te passen. Je hebt al wel de freq's gescand? Want een bouqettenlijstje moet je wel hebben natuurlijk.
En de kaart met de chip naar onderen erin gedaan? Welke image gebruik je trouwens?

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #3  
Oud 6 september 2009, 22:28
jpoelie's schermafbeelding
jpoelie jpoelie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 september 2009
Locatie: @Home
Berichten: 2
Standaard

gebruik Pli jade 2

Maar kent de dreambox automatisch al dat die de kaart moet lezen
Had ook al iets gelezen dat je iets in je CCcam.cfg moest
zetten om te kunnen lezen van je kaart
  #4  
Oud 6 september 2009, 22:31
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpoelie Bekijk bericht
gebruik Pli jade 2

Maar kent de dreambox automatisch al dat die de kaart moet lezen
Had ook al iets gelezen dat je iets in je CCcam.cfg moest
zetten om te kunnen lezen van je kaart
De dreambox (CCcam dus) ziet een kaart en leest ie.
Als je dm aan het netwerk hangt kun je zien wat die leest door http://<ipnr van jouw dm>:16001 in te geven en dan te kiezen voor entitlements.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #5  
Oud 7 september 2009, 21:38
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpoelie Bekijk bericht
Ik heb sinds een paar dagen een Dreambox DM500

Ik krijg alleen mijn Ziggo Smartcard er niet werkend op.

Wat doe ik verkeerd.

Moet ik nog een bepaalde regel in CCcam.cfg zetten??
Of een cable lijst???

Ik heb een Irdeto kaart begint met nummer 4021
Las al op veel forums dat dat ook belangrijk is?

wie kan me helpen??

ben de hele dag al aan het prutsen
Verkeerde frequentie?? dat moet 9004 zien, staat in alle boekjes van Ziggo verkeerd
  #6  
Oud 7 september 2009, 21:48
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Verkeerde frequentie?? dat moet 9004 zien, staat in alle boekjes van Ziggo verkeerd
Zou kunnen, (het nederlandse) Pli werkt als enige ook met networkid's (bij de rest moet je handmatig freq's scannen), maar ik heb het gevoel dat jpoelie een clone in handen heeft want hij kan deze box niet nieuw gekocht hebben want ze zijn al tijden uit productie. Ook bij de aanschaf van een 2de handsje is het maar de vraag of die origineel is.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:58.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl