Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 7 september 2009, 19:07
mootje1's schermafbeelding
mootje1 mootje1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: leiden casema
Berichten: 106
Standaard

vanmiddag heb ik een draadloos netwerk,aangemaakt, een naam ingevuld,wpa2 en geen AES ,maar die ander skip,of zo en toen een wachtwoord ingevuld,aangemaakt ,
en toen ik het rijtje netwerken mijn naam aanklikte,vroeg de computer om een id code ,
ik dus dat wachtwoord ingevuld nee verkeerd ,toen de modum gepakt en de nummer daar van ingevuld ,
maar die paste niet ,
dus uiteindelijk maar niet geconfugireerd ,waardoor ik nu onbeveiligd ,ben hoe of wat heb ik verkeerd gedaan´
en kan ik nu in de huidige situatie ,gewoon naar sitecom gaan ,en daar alsnog mijn beveiliging in te stellenzonder het netwerk te verliezen ,die ik nu heb ,vragen ze daar nog een netwerknaam,zo ,ja moet ik dan de naam invullen ,die ik zie in het rijtje met netwerken.waar ik nu mee verbonden ben.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:18.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl