Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 5 september 2009, 19:46
quartex's schermafbeelding
quartex quartex is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2008
Locatie: ziggo
Berichten: 16
Standaard Mijn Ziggo werkt niet meer onder Opera 10

Ik wou gister een nieuw pakket bestellen via Mijn Ziggo, maar wat blijkt, Mijn Ziggo werkt niet meer via Opera 10.

Chrome (& FF) lukt nog wel maar via Opera niet meer..
Jammer want dat is me standaard browser.

Iemand hier die weet of ze wat hebben verandert bij Ziggo? (bepaalde browsers die ze geen toegang geven ofozo)

Ik heb al geprobeert Opera te masken als Firefox of IE maar niets helpt.
Het lijkt wel of de secure connection gewijgerd word aan Ziggo kant.

Citaat:
Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /amserver/UI/Login.

Reason: Error reading from remote server
edit: Nu probeer ik het toevallig weer (masken als FF) en nu komt ie erwel op..
Vaag.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:55.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl