Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 september 2009, 19:47
couchpotato's schermafbeelding
couchpotato couchpotato is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 januari 2009
Locatie: Leiden Casema
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 26
Standaard A-i-E Extra, internet werkt niet. Wel splitter nodig bij breedband versterker?

Ok,

Nou, ik heb dus sinds vandaan het A-i-E-Extra pakket (na 7 keer bestellen).

Ik zit een beetje met een probleem waar ik al eerder iets over hebt gevraagd.
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=18916

Het gaat er dus om dat ik een breedband versterker heb hangen voor iTV.
Nou kreeg ik in het pakket een nieuwe splitter voor de kabel, waar de groene coax kabel in moet en die het dus split in Data, Radio/TV en TV.

Afgaande op het advies dat ik kreeg in het andere bericht en enkele installatie handleidingen waaronder de handleiding voor iTV, heb ik nu de modem aan de 0dB uitgang van de versterker gehangen.

Nergens wordt de splitter genoemd. Dus ik vraag me af of deze wel nodig is.

Ook heb ik geprobeerd de splitter voor de breedband versterker te hangen en de data naar de modem te laten gaan en de TV/Radio naar de breedband versterker.

Bij beide krijg ik wel beeld op m'n tv alleen geen internet! Heel frustrerend.

Eerst gaan alle lampjes goed branden en krijg ik dit:

Dan gaat alles weer uit en brandt allen het DS lampje, de power en de link.
En de waarden bij de upstream en downstream verdwijnen.

Ik kon het modem ook zelf niet activeren maar dat heeft de helpdesk dus nog even gedaan.

Heeft iemand misschien een idee wat ik nu zou kunnen doen om het toch te laten werken? Het is geen optie om de breedband versterker weg te doen.

Ik krijg ook alleen maar het ip adres 192.168.100.20, is dit normaal?

Alvast heel erg bedankt!

Edit; Nou, ik heb hem de hele dag aan laten staan en nu heb ik wel internet. De upload snelheid is alleen erg langzaam. Ipv 5 Mbit krijg ik 1 Mbit.

Laatst gewijzigd door couchpotato; 5 september 2009 om 05:05
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:01.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl