Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 6 september 2009, 15:45
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

bij de specificaties van de tv staat dat hij een CI slot heeft, maar staat niet in de lijst van ziggo. Misschien is de lijst verouderd
  #12  
Oud 6 september 2009, 15:47
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini
komt de humax ontvanger dan te vervallen? of is die nog steeds nodig in deze setup

Nee, uiteraard heb je dan geen losse decoder meer nodig. Anders zou het inbouwen van een digitale tuner in een TV toch geen enkele zin hebben?

klopt, maar omdat ziggo digitale tv over de kabel levert dacht ik dat er toch iets met de kabel verbonden moet zijn. Of moet de tv via kabel verbonden blijven?
  #13  
Oud 6 september 2009, 15:54
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini Bekijk bericht
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini
komt de humax ontvanger dan te vervallen? of is die nog steeds nodig in deze setup

Nee, uiteraard heb je dan geen losse decoder meer nodig. Anders zou het inbouwen van een digitale tuner in een TV toch geen enkele zin hebben?

klopt, maar omdat ziggo digitale tv over de kabel levert dacht ik dat er toch iets met de kabel verbonden moet zijn. Of moet de tv via kabel verbonden blijven?
Ja, de TV moet via een coaxkabel op de wandcontactdoos van de kabel worden aangesloten. Dat is toch vanzelfsprekend? Met analoge TV via de kabel is dat niet anders.
  #14  
Oud 6 september 2009, 16:44
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini Bekijk bericht
bij de specificaties van de tv staat dat hij een CI slot heeft, maar staat niet in de lijst van ziggo. Misschien is de lijst verouderd
Samsung zet WXX in het type nummer voor een TV met een CI slot, PXX voor een TV met een CI+ slot.
  #15  
Oud 9 september 2009, 21:33
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

type nummer begint niet met een W en ook niet met een P...
  #16  
Oud 9 september 2009, 21:43
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini Bekijk bericht
type nummer begint niet met een W en ook niet met een P...
Je moet wel lezen wat hier wordt gezegd hè? Niemand zegt dat die typenummers moeten beginnen met een W of een P, maar wel dat er PXX in het typenummer moet zitten bij een toestel met een CI+ slot. Kijk het nog maar eens goed na.
  #17  
Oud 9 september 2009, 21:46
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

Dankje, ging ervan uit dat het daarmee begon. Ga even kijken..
  #18  
Oud 9 september 2009, 21:54
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

yep staat pxx in het modelnummer. kan ik nu zo'n alphascript kopen of is het beter om te wachten op ziggo
  #19  
Oud 9 september 2009, 22:02
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini Bekijk bericht
yep staat pxx in het modelnummer. kan ik nu zo'n alphacrypt kopen of is het beter om te wachten op ziggo
Goed, je hebt dus een toestel met een CI+ slot. Je moet nu geen AlphaCrypt meer kopen, want Ziggo heeft aangekondigd dat de AlphaCrypt zeer binnenkort - als er voldoende CI+ CAMs beschikbaar zijn - niet meer zal werken in CI+ toestellen. Nog even geduld hebben dus, en dan een Ziggo-gecertificeerde CI+ CAM kopen.
  #20  
Oud 9 september 2009, 22:15
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

Top, bedankt voor de info.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:11.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl