Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 september 2009, 19:05
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard vervormd signaal bij DTV

Hallo iedereen,

Heb net een nieuwe TV, samsung LED series 8000. De TV Vind alle digitale kanalen die ik ontvang want geeft ze weer als je kanalen zoekt. Alleen als ik niet via het kaste: HUMAX IR-FOX C maar gewoon via de tv wil zappen, dan krijg ik het bericht: vervormd signaal. Ned1 doet het trouwens wel, en dat is niet de analoge want het kwaliteit is heel goed.

Gewoon via het kastje zappen werkt gewoon, maar als het ook via de tv kan zonder over te schakelen op ext, zou dat handiger zijn.

Als iemand weet of dat uberhaupt kan, en hoe, let me know.
  #2  
Oud 5 september 2009, 15:41
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

Niemand?
  #3  
Oud 5 september 2009, 15:49
Ziggoetoo's schermafbeelding
Ziggoetoo Ziggoetoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: Geleen @home
Berichten: 71
Standaard

Wat jij wil kan alleen via zo'n CAM.

Over 2 weken komt ziggo met zo'n CAM (CI+ CAM om precies te zijn) en die gaan alleen werken met tv's die gecertificeerd zijn.
  #4  
Oud 5 september 2009, 17:02
mattnl's schermafbeelding
mattnl mattnl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hier ook een Samsung Series 8. Met een Alphacrypt CAM werkt het gewoon prima.
  #5  
Oud 6 september 2009, 12:18
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

waar kan je zo'n Alphacrypt CAM kopen? en hoe werkt dit?
  #6  
Oud 6 september 2009, 13:09
TipX's schermafbeelding
TipX TipX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2004
Locatie: Den Helder Ziggo
Ziggo Internet: Extra / Ubee
DTV: Panasonic TX-55AX630 CI+ & HUMAX 5200
Berichten: 671
Standaard

Voor je dat gaat doen zou ik eerst dit maar even lezen http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus
  #7  
Oud 6 september 2009, 14:00
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TipX Bekijk bericht
Voor je dat gaat doen zou ik eerst dit maar even lezen http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus
Ik zou zeker ook even dit Forum bekijken:
CI+

__________________
Power is nothing without control !!!
  #8  
Oud 6 september 2009, 14:06
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini Bekijk bericht
waar kan je zo'n Alphacrypt CAM kopen? en hoe werkt dit?
Controleer om te beginnen of je TV een CI+ slot heeft (ik dacht van wel, maar je moet het toch zelf controleren). Over enkele weken is er een door Ziggo goedgekeurde CAM beschikbaar. Die moet je dan in je TV stoppen. In de CAM zit een sleuf waar je je Ziggo smartcard in moet stoppen. Daarna moet het werken.
  #9  
Oud 6 september 2009, 15:40
Eddini's schermafbeelding
Eddini Eddini is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 15
Standaard

komt de humax ontvanger dan te vervallen? of is die nog steeds nodig in deze setup
  #10  
Oud 6 september 2009, 15:43
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddini Bekijk bericht
komt de humax ontvanger dan te vervallen? of is die nog steeds nodig in deze setup
Nee, uiteraard heb je dan geen losse decoder meer nodig. Anders zou het inbouwen van een digitale tuner in een TV toch geen enkele zin hebben?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:32.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl