Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 2 september 2009, 07:06
Dean's schermafbeelding
Dean Dean is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2009
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Arris TM702B
Berichten: 14
Standaard Nieuwe modem vervangen voor Oude modem.

Beste mensen,

Ik heb eergister contact gehad met Ziggo en hieruit werd bekend dat de nieuwe modem van Arris inderdaad wat problemen veroorzaakt.
De medewerker kon mij niet vertellen wanneer dit probleem opgelost is, maar ze zijn er druk mee bezig.

Helaas zijn wij hier dan de dupe van, echter heb ik op marktplaats gekeken en een oudere type arris modem gevonden namelijk de: TM502B.
Deze krijg ik morgen binnen, is het echter mogelijk om deze te activeren dmv een truckje of kan de ziggo helpdesk dit voor mij?? Of is het geen eens nodig??

Ik denk dat die een mooie oplossing zou kunnen zijn.

Groeten,

Dean
  #2  
Oud 2 september 2009, 07:13
hein's schermafbeelding
hein hein is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 januari 2007
Locatie: heerhugowaard multikabel
Ziggo Internet: power z3 aie
DTV: samsung
Berichten: 135
Standaard nieuwe modem

ik ben benieuwd wat je met dat modem gaat doe, voorzover ik weet krijg je dat niet online.
we lezen het wel
  #3  
Oud 2 september 2009, 07:16
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

had je je oude al terug gestuurd ? Wat is je probleem er mee ? Hoop dat je er niet teveel voor betaald heb.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #4  
Oud 2 september 2009, 07:23
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Ik betwijfel of je dat marktplaats modem geactiveerd gaat krijgen. Heb er eerlijk gezegd ook niet veel hoop op dat Ziggo daaraan gaat meewerken, en ik kan me dat ook goed voorstellen.

Hoop dat je er niet teveel voor betaald hebt.
__________________

  #5  
Oud 2 september 2009, 08:50
Dean's schermafbeelding
Dean Dean is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2009
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Arris TM702B
Berichten: 14
Standaard modem

Mijn eigen oude modem heb ik braaf terug gestuurd naar Ziggo omdat in de bijgaande brief van Ziggo dit gevraagt werd. Achteraf had ik dit beter niet kunnen doen, omdat sinds ik de nieuwe modem heb aangesloten heb ik een ZEER instabiele verbinding: speedtest.net komt niet hoger dan 3MB en heb een ping van 500.

Tijdens mijn telefoongesprek met Ziggo werd mij ook gevraagt of ik mijn oude modem nog had, deze had ik dus niet.

Zodoende ben ik op marktplaats gaan kijken en vond ik er eentje voor 16 euro incl verzendskosten. Dit vind ik wel de moeite waard om te proberen, maar nu is de vraag hoe is hij te activeren?? moet toch een mogelijkheid voor zijn??
  #6  
Oud 2 september 2009, 09:33
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

denk dat je daarvoor echt ziggo voor moet bellen en vragen. Had je een monteur laten komen die had er naar kunnen kijken en misschien kosteloos een andere modem plaatsen.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #7  
Oud 2 september 2009, 10:22
Dean's schermafbeelding
Dean Dean is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2009
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Arris TM702B
Berichten: 14
Standaard modem

Misschien dat ik hem via de activatiecode van de nieuwe modem kan activeren??
We wachten het even af tot ik de modem heb ontvangen.
En wellicht hebben andere mensen nog een oplossing??
Ik hou jullie op de hoogte!
  #8  
Oud 2 september 2009, 11:03
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dean Bekijk bericht
Misschien dat ik hem via de activatiecode van de nieuwe modem kan activeren??
We wachten het even af tot ik de modem heb ontvangen.
En wellicht hebben andere mensen nog een oplossing??
Ik hou jullie op de hoogte!

Een ander modem aankoppelen heeft volgens mij geen zin.

Ten eerste is het zo dat modems eigendom zijn en blijven van Ziggo.
De gene waarvan jij het modem krijgt kan dus een probleem hebben/krijgen

Ten tweede is het volgens mij zo dat modems (los van de activatie code) gekoppelt zijn aan een account. Je kan dus volgens mij niet zomaar een een ander (niet door ziggo toegewezen) modem laten werken.

M'n eerste punt weet ik vrij zeker, mocht het jou toch lukken, ben bang van niet, dan hoor ik dat toch graag.

Ook gezien het feit dat het modem wat jij nu 2e hand wil over nemen vermoedelijk reeds gekoppelt is aan een account.
  #9  
Oud 2 september 2009, 12:30
volkoren's schermafbeelding
volkoren volkoren is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra
Berichten: 89
Standaard

Het CMAC adres van dit oudere type Arris modem zal niet in het systeem geregistreerd staan, dus er wordt geen signaal doorgegeven. Je zou de helpdesk kunnen bellen en vragen of ze je willen activeren (niet vertellen dat je een onofficieel modem hebt!). Wellicht gaan ze moeilijk doen omdat je reeds geactiveerd bent, dus geluk hebben..
  #10  
Oud 2 september 2009, 12:52
Harold's schermafbeelding
Harold Harold is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 februari 2008
Locatie: Franeker @Home Netw. Sneek
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Nu Humax 5200 en Horizon, had CI+, Samsung DCB-B270R en Digi1
Berichten: 1.074
Standaard

Ik heb met behulp van een geweldige helpdesk medewerker/technischedienst medewerker (nav telefoon problemen) mijn oude modem weer online gekregen en de nieuwe staat nu werkeloos boven.
Het is dus mogelijk, het is maar net wie je treft bij de helpdesk.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:44.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl