Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 31 augustus 2009, 20:35
superdave76's schermafbeelding
superdave76 superdave76 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2009
Locatie: hoofddorp
DTV: humax
Berichten: 35
Standaard telefoon aan het modem

Hallo,

Ik heb een vraag over het aansluiten van de telefoon aan het modem. Ik zie namelijk bij verschillende mensen dat de telefoon niet is aangesloten aan het modem.
ik had begrepen dat dat eigenlijk noodzakelijk is. je zal dus een telefoon moeten nemen waarvan het basis station in de meterkast zit en het oplaadstation gewoon ik de huiskamer.

Kan iemand mij zeggen hoe dit nu precies zit?

Mvg,

Dave
  #2  
Oud 31 augustus 2009, 20:46
PeeWee's schermafbeelding
PeeWee PeeWee is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2003
Locatie: Lisserbroek (2165) / Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis / Arris TM 702B / D-Link DIR-655
DTV: Samsung SMT-C7140B, Samsung DCB-B270R
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door superdave76 Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb een vraag over het aansluiten van de telefoon aan het modem. Ik zie namelijk bij verschillende mensen dat de telefoon niet is aangesloten aan het modem.
ik had begrepen dat dat eigenlijk noodzakelijk is. je zal dus een telefoon moeten nemen waarvan het basis station in de meterkast zit en het oplaadstation gewoon ik de huiskamer.

Kan iemand mij zeggen hoe dit nu precies zit?

Mvg,

Dave
Nee hoor, dat is niet nodig. Je basis station kan gewoon in de huiskamer staan. Waarschijnlijk heb je in de huiskamer zo'n speciaal stopcontact voor een telefoonstekker. Deze telefoonstekker zit vast aan het basis station. In de meterkast zit waarschijnlijk je oude KPN-aansluiting met een stekkertje die daar in een KPN-kastje zat. Dit stekkertje stop je in het modem.

Hopelijk is dit duidelijk...
  #3  
Oud 8 september 2009, 13:35
TaurusNL's schermafbeelding
TaurusNL TaurusNL is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: Blauwestad
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 2
Standaard

Typisch. Mij werd ten strengste aangeraden om de telefoon/basisstation rechtstreeks aan te sluiten op het modem.

Bij mij gaat soms de telefoon niet over of soms 1 keer.

(zie mijn post 7/9 14:43)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:57.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl