Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 2 september 2009, 00:26
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Wat ik in het hele verhaal mis is het resetten van het modem na het aansluiten van een nieuw apparaat. Mogelijk dat dat de oorzaak was...
  #22  
Oud 2 september 2009, 00:30
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Dat had ik al ik denk 200 keer geprobeerd... Want dat moest ik de eerste keer ook doen voor de netbook die ik erop aansloot (want die deed het niet in 1 keer), dus ik dacht dat moet voor de pc vast ook... Dus dat deed ik... maar niets. Dus paar uurtjes gewacht en nog steeds niets, dus ik dacht nog maar eens (etc. etc.). Ik had hem ook nog geprobeerd te resetten maar ook dat werkte niet...

Ik weet nog steeds niet wat het precies was, maar ik was heel ff spel aan't spelen en toen hoorde ik ineens msn toontjes .
  #23  
Oud 2 september 2009, 14:45
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Voor de volgende keer helpt dit misschien :
http://support.microsoft.com/kb/928233
  #24  
Oud 2 september 2009, 15:30
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

Van de zelfde support pagina
Citaat:
Note: This issue does not occur in Windows 7. The registry key DhcpConnEnableBcastFlagToggle is set to 1 by default.

Wel humor kennelijk heb je dus een versie die er een beetje tussen in zweeft .
__________________
Opera 12!
  #25  
Oud 2 september 2009, 17:15
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Opteron-pv Bekijk bericht
Van de zelfde support pagina
Wel humor kennelijk heb je dus een versie die er een beetje tussen in zweeft .
Grappig, ik krijg de NL support pagina (NL windows in gebruik) en daar staat die opmerking niet bij
  #26  
Oud 2 september 2009, 18:17
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

Engels staat bij mij als 1ste taalkeuze.

Ik heb een gloeiende hekel aan nederlands voor het gebruik van de computer .
__________________
Opera 12!
  #27  
Oud 3 september 2009, 11:04
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Idd, maar internet werkt nog steeds... Nadat ik gister wel een storing had, maar die was vannochtend voorbij.

Voor mensen die dit lezen:
Als het lampje van Link & Telefonie 1 knipperen is er een storing (aldus de ziggo medewerker)...
  #28  
Oud 7 september 2009, 11:48
Antoniya001's schermafbeelding
Antoniya001 Antoniya001 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Heiloo, Multikabel
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mesa57 Bekijk bericht
ow ok, ik zie het al, dit modem bevat geen router en je kunt er slechts 1 pc op aansluiten (bridge mode). De PC moet dan inderdaad het IP adres van ziggo krijgen (83.x.x.x). Dat vereist inderdaad andere instellingen in windows. Ik ken de netwerk wizards van windows 7 daarvoor onvoldoende. Achter een router is het namelijk veel simpeler. Misschien kun je de instellingen van Vista vinden of lospeuteren van de helpdesk. Windows 7 netwerk is praktisch hetzelfde als Vista. En noem windows 7 niet, want die is nog geeneens op de markt ...
Wel al voor studenten en scholen via MSDN-AA en Devellopers. Alleen nog niet in de winkel. Maar dat bedoelde je natuurlijk ook.
  #29  
Oud 7 september 2009, 14:48
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.255
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Antoniya001 Bekijk bericht
Wel al voor studenten en scholen via MSDN-AA en Devellopers. Alleen nog niet in de winkel. Maar dat bedoelde je natuurlijk ook.
En voor alle partners van MS en alle volume license klanten. Eigenlijk dus de volledige zakelijke markt.
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________
  #30  
Oud 7 september 2009, 15:40
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Om precies te zijn :
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
internet, windows 7



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:35.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl