Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 1 september 2009, 15:05
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Mijn windows 7 (proef) installatie werkte direct zonder ingrepen op mijn router (modem). Vast IP instellen heeft geen zin als de verbinding technisch niet in orde is. Dat kan liggen aan :
- Netwerk kabel
- Netwerk kaart
- Drivers van de netwerkkaart
  #12  
Oud 1 september 2009, 15:14
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Kabel doet het wel in andere pc, dus ik ga er vanuit dat die goed is.. De netwerk kaart werkt wel met internet van kpn... En de drivers... tsja ik heb de laatste geinstalleerd...

Onboad Realtek (op UD5P moederbord) RTL8168d/8111
Driver 7.5.730.2009

Maar welke versie van windows 7 heb jij dan??
Release Candidate? 64bits? Build (ik heb 7100... volgens mijn bureaublad iig)...

  #13  
Oud 1 september 2009, 15:37
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

De Arris bevat een Gb netwerk interface, dus wellicht dat de connectie naar de realtek onder die omstandigheden een probleem geeft.
Als je een losse netwerkkaart hebt liggen zou ik die eens proberen...
  #14  
Oud 1 september 2009, 16:20
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

De onboard netwerk kaar is ook een 1000mbit kaart (als je dat bedoelt..) maar ik zal eens kijken of ik wat heb liggen.

  #15  
Oud 1 september 2009, 17:21
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Vraag niet hoe... Maar opeens pling.. INTERNET

Nu maar hopen dat tie het blijft doen...

IIG bedankt voor al jullie hulp!!
  #16  
Oud 1 september 2009, 18:05
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Windows 7 is nog een beetje instabiel denk ik
Wat ook wel eens helpt is de netwerkkaart in configuratie uit- en inschakelen.
  #17  
Oud 1 september 2009, 18:42
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Zou inderdaad ook nog kunnen... voor de volgende keer als het niet wil
Nu maar even kijken of ik het ook nog voor elkaar krijg om de router ertussen te zetten (en dat het daarna ook nog steeds werkt)...
  #18  
Oud 1 september 2009, 23:11
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Smile

En beta-software laten testen door mensen die beta-software kúnnen testen helpt ook.

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.
  #19  
Oud 2 september 2009, 00:05
makasa's schermafbeelding
makasa makasa is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Borne
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: philips 40PFL9704; Smit CAM; Humax 5050c, Humax 5200C en Cisco 8455DVB, iXtreamer
Berichten: 33
Standaard

wel je ziggo gegevens in de router invullen
  #20  
Oud 2 september 2009, 00:22
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesdroo Bekijk bericht
En beta-software laten testen door mensen die beta-software kúnnen testen helpt ook.

Mees de Roo
Als je het mij vraagt kan iedereen die een computer kan gebruiken een beta testen, het gaat tenslotte niet alleen om fouten die moeilijk te vinden zijn, maar ook om gebruiksgemak, feedback en simpele dingen waar mensen die 'alles' snappen overheen kijken... Tenslotte is dat de grootste groep van gebruikers...

Maar ik wou eigenlijk gwoon ff laten weten dat alles werkt nu. Ook de router, die werkte na instellen in 1 keer .

Greetz
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
internet, windows 7



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:50.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl