Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen

Mededelingen

Internet - Algemeen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 30 augustus 2009, 07:43   #1
aappie
Junior Member
 
aappie's schermafbeelding
Standaard website openen te langzaam

hallo mensen
ik heb 2 dagen geleden een abo alles in 1 plus van ziggo aangesluiten .de monteur was langs geweest tijden de test van hem was prima. volgende dag heb ik heel veel last van mijn snelheid van een website openen .soms duurt het 2 min om een website te open of soms geeft die een fout :De webpagina kan niet worden weergegeven. zelf de site van ziggo kan ik ook niet open .maar de snelheid van download en upload via torrent of usenet zijn prima ik haal makkelijk 2.4MB ik heb ook een aantal brower geprobeerd maar het lukt bij mijn niet.ik heb toevalig de modem en verbinding van mijn oude adsl -telfort nog ik probeerd om de snelheid van open een site te vergelijken ,telfort was prima geen enkele last,allleen snelheid van dl en ul van telfort is niet sneller dan ziggo .ik gebruik geen router .win 7 rc versie.pc is zeker schoon .
ik weet niet of iemand toevalig de zelfde probleem zoals mijn .en wat is de oplossing .
Alvast bedankt
aappie is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl