Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 28 augustus 2009, 13:39
wizwaz's schermafbeelding
wizwaz wizwaz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: akersloot multikabel
Ziggo Internet: alles 1 nieuwste
Berichten: 2
Standaard Internet explorer en firefox verschillende snelheid

Hallo gaarne een antwoord op het volgende:

Sinds een week het nieuwe ARRIS modem met een beloofde snelheid van 50Mb, bij lange haal ik dit niet, ik heb als standaard browser de laatste firefox bevalt prima.
Achter het modem staat een router de USR 8054 daarop via LAN 2 PC's en een laptop wireless 54Mb.
tot dat ik de WEBSTAR verving voor de ARRIS op verzoek van ZIGGO had ik nooit last met de verbinding pagina's snel geladen enz...
als ik met Firefox de speedtest.net site bezoek dan krijg ik deze snelheid:



en met Inetnet explorer deze snelheid:



Hoe is dit mogenlijk.

Vriendelijke groet wizwaz
  #2  
Oud 28 augustus 2009, 14:15
Hotzenwalder's schermafbeelding
Hotzenwalder Hotzenwalder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2008
Locatie: Waddinxveen
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra (Ubee EVM3200)
DTV: Sony 40W4710 + XTrend 6000 + Sundtek DVB-C stick
Berichten: 152
Standaard

Vreemd... ik krijg met Firefox dezelfde output als met Internet Explorer.
Je gebruikt geen (andere) proxyinstellingen in Firefox?

Heb je het ook al getest via http://speedtest.ziggo.nl ?
  #3  
Oud 28 augustus 2009, 15:14
wizwaz's schermafbeelding
wizwaz wizwaz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: akersloot multikabel
Ziggo Internet: alles 1 nieuwste
Berichten: 2
Standaard

ik heb zowel in fire fox als in IE* alles standaard staan, nog nooit aan dat soort instellingen gezeten, werkte voorheen als van ouds
  #4  
Oud 28 augustus 2009, 15:18
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.255
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wizwaz Bekijk bericht
ik heb zowel in fire fox als in IE* alles standaard staan, nog nooit aan dat soort instellingen gezeten, werkte voorheen als van ouds
kijk een even in je process viewer tijdens het draaien van de test. Kijk hoe de cpu belasting is tijdens de test. Zie ook http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=20163
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________
  #5  
Oud 2 september 2009, 22:13
Ardana's schermafbeelding
Ardana Ardana is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2002
Locatie: Bovenkarspel/Multikabel
Ziggo Internet: Ai1+ via Ubee EVW3200
DTV: Humax iHDR5200c
Berichten: 295
Standaard

Gebruiken IE en FF beide dezelfde flash versie?
__________________
BOFH excuse #92:

Stale file handle (next time use Tupperware(tm)!)


Laatst gewijzigd door Ardana; 2 september 2009 om 22:14 Reden: refrase
  #6  
Oud 6 september 2009, 15:27
Jan Smit's schermafbeelding
Jan Smit Jan Smit is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2008
Locatie: Heemskerk UBee+NETGEAR WNDR3700v2
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455DVB Casemagebied
Berichten: 87
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem met alles in een plus
Met IE download 19,67 mb
Met Firefox download 6.02
Upload is bij beide browsers hetzelfde
Wie weet de oplossing want ik wil Firefox blijven gebruiken.
Met vriendelijke groet,
Jan Smit
  #7  
Oud 6 september 2009, 16:04
Ankh's schermafbeelding
Ankh Ankh is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2007
Locatie: Kop van NH/ADSL
Berichten: 25
Standaard

gebruiken jullie beide de laatste versie van flash?
Simpel gezegd een flash applicatie is _niet_ betrouwbaar. Die draait vanaf de CPU en is zwaar in vergelijking met andere toepassing.
  #8  
Oud 6 september 2009, 18:45
Jan Smit's schermafbeelding
Jan Smit Jan Smit is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2008
Locatie: Heemskerk UBee+NETGEAR WNDR3700v2
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455DVB Casemagebied
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ankh Bekijk bericht
gebruiken jullie beide de laatste versie van flash?
Simpel gezegd een flash applicatie is _niet_ betrouwbaar. Die draait vanaf de CPU en is zwaar in vergelijking met andere toepassing.
Waar kan ik flash vinden ?
mvg Jan Smit
  #9  
Oud 6 september 2009, 21:17
Ankh's schermafbeelding
Ankh Ankh is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2007
Locatie: Kop van NH/ADSL
Berichten: 25
Standaard

adobe.com
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:42.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl