Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen

Mededelingen

Internet - Algemeen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 27 augustus 2009, 20:28   #1
rolf
Junior Member
 
rolf's schermafbeelding
Standaard F secure en snelheid internet

Gebruik weer F secure. Waarom? Wij hebben zins kort een snelheid van 50mb/s(op papier) gebruik ik een andere beveiliging dan kom ik niet verder dan de helft aan snelheid. Knal ik dat F secure er weer op dan kom ik volgens http://speedtest.ziggo.nl/ tot aan de 45mb/s, op http://www.speedtest.net/ is mijn snelheid nog eens 10mb/s minder

Heeft dat F secure een poort open staan waardoor ik wel de behorende snelheid krijg. Via helpdesk ziggo wordt ik niet wijzer die hangen een lul verhaal op dat hun software naadloos aansluit op de eisen van hun om de snelheid te verkrijgen. Op de vraag of er soms een poort openstaat die b.v in nod32 niet openstaan werd het eerst stil en daarna kwam bovenstaande verhaal.
Heeft iemand een idee of een oplossing hiervoor?
rolf is offline  
Oud 28 augustus 2009, 05:00   #2
TRaSH
Senior Member
 
TRaSH's schermafbeelding
Standaard

ik gebruik ook nod32 haal volle snelheid. Maar is dan ook alleen anti virus
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
TRaSH is offline  
Oud 28 augustus 2009, 15:39   #3
rolf
Junior Member
 
rolf's schermafbeelding
Standaard

Net nod32 geprobeerd. Met f secure behaal ik de 44mb/s zo gauw als ik iets anders installeer zoals nod32(enkel antivirus) kom ik nie verder dan de 24mb/s
Heel vreemd!! Overigens toen ik net Fsecure weghaalde met dit hier te downloaden programma http://support.f-secure.com/enu/corp...removeav.shtml zag ik bij install nod nog steeds iets staan over
f secure, dat die nog steeds aanwezig zou zijn. gekeken via regedit maar kan niks vinden.Vind dit uiterst vreemd!
rolf is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl