Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 29 september 2009, 00:17
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zijltjes Bekijk bericht
dat is de gewone versie ik zocht de nieuwere ALPHACRYPT TC Module
Waarom wil je persé een AlphaCrypt TC?
  #12  
Oud 29 september 2009, 07:45
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

De Sony Bravia X3000/X3500/W3000 hebben het probleem dat ze in veel gevallen niet samen werken met de Alphacrypt CAM. Zie http://gathering.tweakers.net/forum/...ssages/1268718. Het bleek dat deze problemen niet of minder vaak optraden bij de Alphacrypt TC CAM in vergelijking met de Alphacrypt Classic CAM.

In de 4000 serie heeft Sony bovenstaand probleem opgelost. Voor de W4210 kun je dus ook de goedkopere Alphacrypt Classic CAM nemen. De TC is een Twin Cam, waar je twee smartcards tegelijk in kan stoppen. Dit heeft voor jou geen enkele meerwaarde.

Je kunt ook de (nog goedkopere) Alphacrypt IC CAM kopen. Deze wordt echter door minder winkels aangeboden dan de Classic CAM.

Wat betreft de firmware, in feite werkt alle firmware na versie 3.05. De huidige versie is 3.19. Je kunt oudere firmware zo nodig updaten.
  #13  
Oud 29 september 2009, 08:11
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.918
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zijltjes Bekijk bericht
dat is de gewone versie ik zocht de nieuwere ALPHACRYPT TC Module
Ik zou niet weten waarom je de duurdere AlphaCrypt TC module nodig zou hebben. Ga gewoon opzoek naar een AlphaCrypt Classic CAM of een AlphaCrypt IC CAM. De AlphaCrypt Classic CAM wordt volop tweedehands te koop aangeboden door Ziggo klanten met een TV met CI+ slot waarin straks de AlphaCrypt Classic CAM van Ziggo niet meer mag werken. Meer dan 80 euro hoeft zo'n tweedehands AlphaCrypt Classic CAM niet te kosten. Zie Marktplaast of eBay.
  #14  
Oud 1 oktober 2009, 19:36
jaap39ruyg's schermafbeelding
jaap39ruyg jaap39ruyg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: santpoort/multikabel
Berichten: 6
Standaard

weet iemand of de sony kdl-32w4000 geschikt is voor ci+ en zoniet wat moet ik dan voor module gebruiken?
  #15  
Oud 1 oktober 2009, 20:34
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaap39ruyg Bekijk bericht
weet iemand of de sony kdl-32w4000 geschikt is voor ci+ en zoniet wat moet ik dan voor module gebruiken?
IS 52v4000 geschikt voor CI plus ?.
  #16  
Oud 1 oktober 2009, 21:29
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaap39ruyg Bekijk bericht
weet iemand of de sony kdl-32w4000 geschikt is voor ci+ en zoniet wat moet ik dan voor module gebruiken?
Nee, deze is dus niet geschikt voor de Ziggo CI+ CAM, maar je kan (vooralsnog) de Alphacrypt Classic CAM gebruiken.
  #17  
Oud 1 oktober 2009, 21:31
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaap39ruyg Bekijk bericht
weet iemand of de sony kdl-32w4000 geschikt is voor ci+ en zoniet wat moet ik dan voor module gebruiken?
Dit is geen CI+ toestel. Maar de ingebouwde DVB-C tuner is wél geschikt voor HD en bovendien te gebruiken voor Ziggo digitale televisie als je er een AlphaCrypt CAM in stopt.
  #18  
Oud 1 oktober 2009, 21:50
jaap39ruyg's schermafbeelding
jaap39ruyg jaap39ruyg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: santpoort/multikabel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Dit is geen CI+ toestel. Maar de ingebouwde DVB-C tuner is wél geschikt voor HD en bovendien te gebruiken voor Ziggo digitale televisie als je er een AlphaCrypt CAM in stopt.

past dan mijn kaart erin van ziggo die nu in me decoder zit?
en werken dan alle zenders?
  #19  
Oud 1 oktober 2009, 21:54
jaap39ruyg's schermafbeelding
jaap39ruyg jaap39ruyg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: santpoort/multikabel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zijltjes Bekijk bericht
heb mij vanavond even erin verdiept en begrijp het.
heb op diversen sites gelezen dat ik dus eigenlijk de Alphacrypt TC module van masscom met versie 3.18 moet hebben.
weet iemand waar ik deze ook kan kopen.woon in velserbroek dicht bij amsterdam.

heb jij inmiddels de kaart aangeschaft en werkt hij naar behoren?
  #20  
Oud 1 oktober 2009, 22:17
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaap39ruyg Bekijk bericht
past dan mijn kaart erin van ziggo die nu in me decoder zit?
en werken dan alle zenders?
Ja.

Nog even een tip: Auto Service Update uitzetten in het digitale instellingen menu. Door een bug in de 4000 serie worden kun je anders met enige regelmatig de zenders opnieuw zoeken en sorteren...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:20.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl