Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 26 augustus 2009, 22:24
Hans1969's schermafbeelding
Hans1969 Hans1969 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Ens
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 1
Standaard sitecom wl 579

Hallo,

Sinds vandaag overgestapt van KPN naar Ziggp allea in 1.

Het probleem waar ik tegen aan loop is het volgen.

Ik kan geen draadloze verbinding met het internet verkrijgen.
Bij Ziggo kunnen ze mij na 2 uur telefoon en 4 verschillende medewerkers niet verder helpen.

Via WiFi van mijn laptop maak ik verbinding met de router ,amaar ik krijg geen ip adres toe gewezen. Werkelijk alles geprobeert maar niets verder gekomen.

Ook geen verbinding met de bij behoorende dongel.
Hier krijg ik niet eens verbinding met de router mee.

Wie weet raad , waar ligt ht aan.
Probeer het maar via deze weg. Lost het niets op gaat de router weer retour. Iemand suggesties welke router een goede vervanger is ?
Hoor het graag. Moet wel de nieuw snelheden aan kunnen.

grt Hans
  #2  
Oud 26 augustus 2009, 22:38
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.119
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hans1969 Bekijk bericht
Hallo,

Sinds vandaag overgestapt van KPN naar Ziggp allea in 1.

Het probleem waar ik tegen aan loop is het volgen.

Ik kan geen draadloze verbinding met het internet verkrijgen.
Bij Ziggo kunnen ze mij na 2 uur telefoon en 4 verschillende medewerkers niet verder helpen.

Via WiFi van mijn laptop maak ik verbinding met de router ,amaar ik krijg geen ip adres toe gewezen. Werkelijk alles geprobeert maar niets verder gekomen.

Ook geen verbinding met de bij behoorende dongel.
Hier krijg ik niet eens verbinding met de router mee.

Wie weet raad , waar ligt ht aan.
Probeer het maar via deze weg. Lost het niets op gaat de router weer retour. Iemand suggesties welke router een goede vervanger is ?
Hoor het graag. Moet wel de nieuw snelheden aan kunnen.

grt Hans
Eerst modem aan en volledig on-line laten komen, daarna de router aanzetten en volledig on-line laten komen. Tot slot je laptop aansluiten.

Misschien helt dat.

pvd
  #3  
Oud 27 augustus 2009, 17:42
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Question

Ziet de Wifi van je laptop die router wel? (staat in een lijstje tussen alle andere van de buren)? Dit is een eenvoudige basis-bak maar alles werkt vrij redelijk zolang je van de DNS afblijft.

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:50.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl