Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H380 (HDTV)

Mededelingen

Samsung DCB-H380 (HDTV) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de opvolger van de DCB-H360 High Definition kabelontvanger van Samsung

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 26 augustus 2009, 20:07
franktic's schermafbeelding
franktic franktic is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Vroomshoop
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Samsung DCB-H380R
Berichten: 3
Standaard Afstandsbediening reageert niet

Sinds enkele dagen de Samsung DCB H380 in het bezit, en werkt verder prima. Echter kan ik het apparaat niet inschakelen met de afstandsbediening wanneer deze lang op standby of diepe standby heeft gestaan. Op mijn Samsung TV flikkert telkens wel het lampje van infrarood ontvangst, dus het ligt in mijn ogen niet aan de afstandsbediening. Wanneer ik de decoder vervolgens handmatig aanzet, reageert de decoder SOMS op acties van de afstandsbediening. Ik moet bijvoorbeeld 4x op '2' drukken voordat hij daadwerkelijk naar Nederland2 gaat.

Na een minuut of 10 wachten lijkt het wel of het apparaat 'warm' is geworden, en werkt de afstandsbediening perfect.

Hebben meer mensen hier last van, is dit normaal, en is hier iets aan te doen?
  #2  
Oud 27 augustus 2009, 06:00
Tempus's schermafbeelding
Tempus Tempus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Ziggo / Den Haag
Ziggo Internet: AIE plus / Ubee EVM320B
DTV: UE48HU7500 ci+1.3 Smith
Berichten: 207
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door franktic Bekijk bericht
Sinds enkele dagen de Samsung DCB H380 in het bezit, en werkt verder prima. Echter kan ik het apparaat niet inschakelen met de afstandsbediening wanneer deze lang op standby of diepe standby heeft gestaan. Op mijn Samsung TV flikkert telkens wel het lampje van infrarood ontvangst, dus het ligt in mijn ogen niet aan de afstandsbediening. Wanneer ik de decoder vervolgens handmatig aanzet, reageert de decoder SOMS op acties van de afstandsbediening. Ik moet bijvoorbeeld 4x op '2' drukken voordat hij daadwerkelijk naar Nederland2 gaat.

Na een minuut of 10 wachten lijkt het wel of het apparaat 'warm' is geworden, en werkt de afstandsbediening perfect.

Hebben meer mensen hier last van, is dit normaal, en is hier iets aan te doen?
Je zou eens kunnen proberen de batterijen van de AB eruit te halen en dan in 1X op alle toetsen drukken, dan is de AB in de regel weer heel alert.
  #3  
Oud 27 augustus 2009, 22:17
franktic's schermafbeelding
franktic franktic is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Vroomshoop
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Samsung DCB-H380R
Berichten: 3
Standaard

Dit haalt niets uit, de decoder reageert nog altijd in de eerste 10 minuten dat ie aanstaat slechts op een tiende van alle 'requests' van de afstandsbediening...

Andere mensen met een DCB-H380 die hier last van hebben, of heb ik een defect model ontvangen?
  #4  
Oud 28 augustus 2009, 11:27
Visitor1967's schermafbeelding
Visitor1967 Visitor1967 is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 juni 2009
Locatie: Zeist / Casema
Ziggo Internet: Z1
DTV: Samsung DCB-H360R (HDTV)
Berichten: 34
Standaard

Kan het zijn dat je per ongeluk het TV-select knopje (links bovenaan) hebt ingedrukt? Je kunt dan alleen een tv bedienen (als die daar geschikt voor is).
Als je op STB drukt, zou je decoder weer moeten reageren.
  #5  
Oud 30 augustus 2009, 15:23
franktic's schermafbeelding
franktic franktic is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Vroomshoop
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Samsung DCB-H380R
Berichten: 3
Standaard

Dit is niet het geval, het lijkt er meer op dat de sensor van de decoder 'op moet warmen' na het opstarten... De eerste 5 minuten reageert het slechts op 1 van de 10-20 acties die je probeert met de afstandsbediening. Daarna wordt het langzaamaan meer, en na 10 minuten werkt hij wel perfect, maar toch, erg vervelend!

Morgen maar eens bellen met de helpdesk, kijken wat die er van zeggen.
  #6  
Oud 24 september 2009, 22:15
Millie's schermafbeelding
Millie Millie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles in 1 Z2
DTV: Samsung DCB-H380R
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door franktic Bekijk bericht
Sinds enkele dagen de Samsung DCB H380 in het bezit, en werkt verder prima. Echter kan ik het apparaat niet inschakelen met de afstandsbediening wanneer deze lang op standby of diepe standby heeft gestaan. Op mijn Samsung TV flikkert telkens wel het lampje van infrarood ontvangst, dus het ligt in mijn ogen niet aan de afstandsbediening. Wanneer ik de decoder vervolgens handmatig aanzet, reageert de decoder SOMS op acties van de afstandsbediening. Ik moet bijvoorbeeld 4x op '2' drukken voordat hij daadwerkelijk naar Nederland2 gaat.

Na een minuut of 10 wachten lijkt het wel of het apparaat 'warm' is geworden, en werkt de afstandsbediening perfect.

Hebben meer mensen hier last van, is dit normaal, en is hier iets aan te doen?
Daar heb ik ook last van, het gebeurt niet dagelijks maar komt regelmatig terug, ik trek even de netstekker er uit dan start de boel opnieuw op en werkt alles weer normaal.
Wel een super beeld eerst problemen met de HDMI kabel nu werkt alles weer goed.
  #7  
Oud 24 september 2009, 22:17
Millie's schermafbeelding
Millie Millie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles in 1 Z2
DTV: Samsung DCB-H380R
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door franktic Bekijk bericht
Dit is niet het geval, het lijkt er meer op dat de sensor van de decoder 'op moet warmen' na het opstarten... De eerste 5 minuten reageert het slechts op 1 van de 10-20 acties die je probeert met de afstandsbediening. Daarna wordt het langzaamaan meer, en na 10 minuten werkt hij wel perfect, maar toch, erg vervelend!

Morgen maar eens bellen met de helpdesk, kijken wat die er van zeggen.
Wat heeft men gezegt bij de helpdesk?
  #8  
Oud 25 september 2009, 17:18
RonR's schermafbeelding
RonR RonR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Complete zonder Horizon, Ubee EVW 320b
DTV: Samsung 380
Berichten: 11
Standaard Afstandbediening DCB 380 werkt niet

Klopt, heb ik ook wel eens last van; alleen stekker er in en er uit helpt, lastig.
Even stroomloos maken van een Stekkerblok met aan\uit schakelaar helpt ook niet overigens.

Ron.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H380 (HDTV)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:58.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl