Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 28 augustus 2009, 15:12
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Dat dacht ik ...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Dit is niet juist. Alle combinaties van CI+ toestellen en CI CAM's zullen worden geblokkeerd.
  #42  
Oud 28 augustus 2009, 15:13
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Om de content houders tevreden te stellen oid.
Maarre zolang de ci+ Philipstoestellen niet gecertificeerd zijn werkt de alphacrypt gewoon.
Daar zou ik niet te hard op rekenen. Philips CI+ toestellen zijn net als elk ander CI+ toestel gevoelig voor CI+ instructies. Dus de CI+ instructie "jij mag niet werken met een oude CI kaart" is ook van toepassing op de Philips toestellen.

De Alphacrypt wordt dus door de Philipstoestellen net zo hard geweigerd als een gecertificeerd CI+ toestel (of Philips heeft de CI+ standaard niet volledig correct geïmplementeerd).
  #43  
Oud 28 augustus 2009, 15:18
maruyama's schermafbeelding
maruyama maruyama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door double0dennis Bekijk bericht
Daar zou ik niet te hard op rekenen. Philips CI+ toestellen zijn net als elk ander CI+ toestel gevoelig voor CI+ instructies. Dus de CI+ instructie "jij mag niet werken met een oude CI kaart" is ook van toepassing op de Philips toestellen.

De Alphacrypt wordt dus door de Philipstoestellen net zo hard geweigerd als een gecertificeerd CI+ toestel (of Philips heeft de CI+ standaard niet volledig correct geïmplementeerd).
Ik weet niet hoe je aan die info komt/
Alphacrypt werkt nu wel gewoon in bv een 37pfl8404. Op got staan hier berichten genoeg over.
Of begrijp ik u nu niet helemaal
  #44  
Oud 28 augustus 2009, 15:19
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Nu wel nog, volgens mij binnenkort niet meer..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Ik weet niet hoe je aan die info komt/
Alphacrypt werkt nu wel gewoon in bv een 37pfl8404. Op got staan hier berichten genoeg over.
  #45  
Oud 28 augustus 2009, 15:24
maruyama's schermafbeelding
maruyama maruyama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 25
Angry

Tot nu toe kon ik me niet zo druk maken om dit alles maar dit gaat natuurlijk nergens over
  #46  
Oud 28 augustus 2009, 15:27
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Ik geef je groot gelijk, het is raar dat Ziggo consumenten met een bepaalde TV zo in de steek laat en niet echt zegt wat er nou precies aan de hand is.

Als Ziggo gewoon zeggen, maak jullie niet druk, dit zijn de issues en dit is wanneer Philips verwacht de issues te hebben opgelost.

Dat zou een hoop speculatie uit de disussie nemen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Tot nu toe kon ik me niet zo druk maken om dit alles maar dit gaat natuurlijk nergens over
  #47  
Oud 28 augustus 2009, 16:08
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Is NLRB ook een ziggo medewerker?
Nee, geen Ziggo of Philips medewerker.

@FriendlyGhost: CAM via Ziggo als onderdeel van een field test.
  #48  
Oud 28 augustus 2009, 16:31
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Heb je ook al getest met de vandaag gereleasde firmware ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Nee, geen Ziggo of Philips medewerker.

@FriendlyGhost: CAM via Ziggo als onderdeel van een field test.
  #49  
Oud 28 augustus 2009, 16:32
FriendlyGhost's schermafbeelding
FriendlyGhost FriendlyGhost is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Oisterwijk/@Home
DTV: Philips 32PFL9604 met Ziggo CI+-CAM
Berichten: 39
Standaard

Originele Ziggo-CAM dus. Bedankt voor je reaktie
  #50  
Oud 28 augustus 2009, 16:35
Shadow47's schermafbeelding
Shadow47 Shadow47 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2009
Locatie: Rijswijk/Casema
DTV: Philips 42PFL8404/12
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misfit_nl Bekijk bericht
Heb je ook al getest met de vandaag gereleasde firmware ?
Hmm er is inderdaad een nieuwe versie firmware uitgekomen op de Philips site. Dat is wel interessant aangezien gisteren (de release datum van deze firmware) de medewerker van Philips die ik gesproken heb geen release datum gaf.

@anoniem: is dit waar we op hebben zitten wachten? Is dit de firmware waar de authenticatie problemen in opgelost zijn?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:47.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl