Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #471  
Oud 1 oktober 2009, 14:07
VL32's schermafbeelding
VL32 VL32 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Vlieland
DTV: 1 x Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) en 1x Samsung DCB-H360RS en 1 x philips tv met CI+
Berichten: 61
Standaard

hoe is het nu met de subtitles van bv de discovery's ?
en zijn dat dvb of teletekst ondertitels ?
  #472  
Oud 1 oktober 2009, 14:10
hjr's schermafbeelding
hjr hjr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VL32 Bekijk bericht
Al geprobeerd het kaartje er andersom in te doen ?
Dank je, want waarschijnlijk is dat de clou. Ik heb hem erin zitten als aangegeven in de handleiding. Ik heb (na gegoogled te hebben) gelezen dat dit dus verkeerd is aangegeven in de handleiding (zou trouwens wel heeeel erg stom zijn!!). Ga het als ik thuis ben direct uitproberen!
  #473  
Oud 1 oktober 2009, 17:42
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DaRosa Bekijk bericht
Gisteren de firmware update voor de 22PFL5614H van 28/09 geinstalleerd en jawel hoor, hij werkt!
Echter net als zovelen onder ons, alleen txt op Ned 1.
Wat ook wel hinderlijk is, is het authencitatie proces wat de tv elke keer moet doorlopen als je de tv aanzet.
Hebben anderen dit ook?
Ik heb daar geen last van, maar ik laat de TV dan ook altijd in standby staan. De huidige Philips serie gebruikt amper stroom in standby.
  #474  
Oud 1 oktober 2009, 20:26
Tinuzje's schermafbeelding
Tinuzje Tinuzje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 19
Standaard

bij mij doet ie dat ook steeds. heel irritant
Ik laat ivm milieu en veiligheid m'n tv nooit standby staan.
Wel eens een uitgebrand huis met ontplofte tv gezien?
Dan doe je dat noooooooit meer
  #475  
Oud 1 oktober 2009, 20:53
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tinuzje Bekijk bericht
bij mij doet ie dat ook steeds. heel irritant
Ik laat ivm milieu en veiligheid m'n tv nooit standby staan.
Wel eens een uitgebrand huis met ontplofte tv gezien?
Dan doe je dat noooooooit meer
En je computers/router/internet-modem en overige apparaten waar de netvoeding ook standby staat? Haal je altijd van alles de stekker uit het stopcontact ? En je koelkast en andere huishoudelijke apparaten ? Je zou schrikken wat daarmee kan gebeuren. Een moderne TV is niet anders dan dit soort apparaten. Die ontploft net zo vaak als de lader van een mobiele telefoon.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #476  
Oud 2 oktober 2009, 07:57
DaRosa's schermafbeelding
DaRosa DaRosa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Uitgeest
Berichten: 8
Standaard

Ik laat mijn TV gewoon op stand-by staan.
Ik moet wel een nuance aanbrengen op mijn vorige bericht.....
Het authencatie proces doet ie niet iedere keer. Gisteren had ik het zomaar niet, maar de dag ervoor een paar keer. Toen viel me op dat dit vooral gebeurde wanneer de TV langer dan een paar uur in stand-by modus had gestaan. Maar ondanks de minpuntjes, wel goed beeld en goede zap-snelheid in vergelijking met mijn externe Samsung 360 box. Deze laatste moest ik regelmatig stroomloos maken omdat het zappen trager en trager werd.
  #477  
Oud 2 oktober 2009, 13:13
mulman's schermafbeelding
mulman mulman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2009
Locatie: Hoogezand
Ziggo Internet: Z1
Berichten: 3
Standaard Philips CI+ 2PFL5404H

Helaas werkt de nieuwste update van 29 september (000.026.058.006) voor de 32PFL5404H/12 alles behalve goed. Alleen Ned 1 in HD, het Ziggo kanaal (12) en het etalagekanaal (13) werken. Alle overige zenders geven de melding "gecodeerd programma" en blijft het scherm zwart. Volgens de klantenservice is deze laatste update nog niet aangepast aan de Ziggo eisen, ze zijn nog niet aan de 5000-serie toe en moeten we dus nog even wachten . Het etalagekanaal heeft deze maand Eredivisielive, da's nog een pleister op de wonde ..
  #478  
Oud 2 oktober 2009, 13:18
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

Smartcard verkeerd om? (Hij moet NIET zoals het in de handleiding staat). Kun je de status van de kaart uitlezen via de CAM menu's?
  #479  
Oud 2 oktober 2009, 13:51
inki1234's schermafbeelding
inki1234 inki1234 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Voerendaal / @home
DTV: 32PFL8404h/12 met ci+ziggo
Berichten: 12
Standaard

""
De chip op de smartcard moet aan de kant van de paarse sticker zitten. De CAM kun je dan zo in de tv steken dat de paarse sticker naar de muur wijst"".

  #480  
Oud 2 oktober 2009, 14:03
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mulman Bekijk bericht
Alleen Ned 1 in HD, het Ziggo kanaal (12) en het etalagekanaal (13) werken. Alle overige zenders geven de melding "gecodeerd programma" en blijft het scherm zwart.
Dat klinkt of je smartcard niet werkt (zie opmerkingen hiervoor: zit hij er goed om in) of dat je smartcard niet geregistreerd staat bij Ziggo. Probeer je smartcard eens bij iemand anders in een digitale ontvanger en kijk of hij dan wel werkt als je zeker weet dat hij goed in de CAM zit.

Een verlopen of niet geregistreerde smartcard zal zorgen dat je alleen nederland 1 en het ziggo kanaal kunt kijken. Net zoals je zonder CAM in de TV ziet. Kun je wel zien in de menu's dat de CI+ cam herkend wordt? Als je de status niet kunt uitlezen: zit de CAM wel goed in de TV ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:03.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl