Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #461  
Oud 30 september 2009, 22:14
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Het is inmiddels alweer 2 weken geleden dat ik op de gok een Ziggo CI+ CAM pakketje heb gehaald. Ik ben er nog steeds blij mee.

De volgende 'issue' dient zich hiermee aan:
Hoelang zal de 'preview' periode van de meegeleverde smartcard zijn?
  #462  
Oud 1 oktober 2009, 00:50
mfr's schermafbeelding
mfr mfr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: den haag, ziggo
Ziggo Internet: Z1 met cam/42pfl7404
DTV: samsung DCB-P850R PVR/sony hd recorder
Berichten: 13
Standaard 42pfl7404/H12 update

kwam er ook achter dat ik na de update alleen op nl1 teletext heb
hopelijk wordt dit ooit ook opgelost , maar voor nu ben ik blij dat alles het doet.......

en digitale tv blijft het gewoon doen als je een Z1 abb hebt bij ziggo, alleen wel je kaart registreren.

Laatst gewijzigd door mfr; 1 oktober 2009 om 00:52 Reden: vergat te melden
  #463  
Oud 1 oktober 2009, 07:58
DaRosa's schermafbeelding
DaRosa DaRosa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Uitgeest
Berichten: 8
Standaard 22PFL5614H werkt, echter zonder txt

Gisteren de firmware update voor de 22PFL5614H van 28/09 geinstalleerd en jawel hoor, hij werkt!
Echter net als zovelen onder ons, alleen txt op Ned 1.
Wat ook wel hinderlijk is, is het authencitatie proces wat de tv elke keer moet doorlopen als je de tv aanzet.
Hebben anderen dit ook?
  #464  
Oud 1 oktober 2009, 09:50
hjr's schermafbeelding
hjr hjr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mfr Bekijk bericht
kwam er ook achter dat ik na de update alleen op nl1 teletext heb
hopelijk wordt dit ooit ook opgelost , maar voor nu ben ik blij dat alles het doet.......

en digitale tv blijft het gewoon doen als je een Z1 abb hebt bij ziggo, alleen wel je kaart registreren.
Ik heb ook de nieuwe sofware op mijn 32 8404H geïnstalleerd: authenticatie ging direct goed, maar helaas... de digitale zenders worden nog steeds niet gedecodeerd hoewel de smartcard het wel doet in mijn "oude" setup box. Weet iemand of ik iets verkeerds doe, of werkt het gewoonweg nog niet bij iedereen?
  #465  
Oud 1 oktober 2009, 09:52
VL32's schermafbeelding
VL32 VL32 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Vlieland
DTV: 1 x Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) en 1x Samsung DCB-H360RS en 1 x philips tv met CI+
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hjr Bekijk bericht
Ik heb ook de nieuwe sofware op mijn 32 8404H geïnstalleerd: authenticatie ging direct goed, maar helaas... de digitale zenders worden nog steeds niet gedecodeerd hoewel de smartcard het wel doet in mijn "oude" setup box. Weet iemand of ik iets verkeerds doe, of werkt het gewoonweg nog niet bij iedereen?
Al geprobeerd het kaartje er andersom in te doen ?
  #466  
Oud 1 oktober 2009, 11:11
maruyama's schermafbeelding
maruyama maruyama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 25
Standaard

Ik heb ook de nieuwe fw(8404) gesinstalleerd. Maar opeens krijg ik geen osd zenderinfo meer. Dus ik zie niet wat voor zender ik geselecteerd heb.
Komt jullie dit bekend voor?
  #467  
Oud 1 oktober 2009, 11:39
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Ik heb ook de nieuwe fw(8404) gesinstalleerd. Maar opeens krijg ik geen osd zenderinfo meer. Dus ik zie niet wat voor zender ik geselecteerd heb.
Komt jullie dit bekend voor?
Op mijn 8404 (met nieuwe firmware) is de OSD nog wel zichtbaar maar ik heb nog geen CI+ CAM, dus kan alleen de niet-gecodeerde zenders zien (ned1hd, wat Ziggo-kanalen, enkele regionale kanalen en alle analoge kanalen). Als ik ned1hd kies (via 1 of zappend) komt toch echt de kreet "1 Nederland 1 HD" op 't scherm te staan met de Now/Next-info. Of zou het aan 't nog ontbreken van de CAM liggen dat die info dan nog wel zichtbaar is?
Heb je wellicht in de instellingen OSD uit staan?
__________________
L8r, Henk
  #468  
Oud 1 oktober 2009, 13:20
blossombaloe's schermafbeelding
blossombaloe blossombaloe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 september 2009
Locatie: hank/casema
Ziggo Internet: alles-in-1 plus
Berichten: 4
Standaard perfect

het heeft ff geduurt maar bij ons werkt de module perfect wij hebben de pfl7404h/12
  #469  
Oud 1 oktober 2009, 13:34
dikkie123's schermafbeelding
dikkie123 dikkie123 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Sint Pancras
Berichten: 1
Standaard RTL4, RTL5, SBS6 en RT7 blijven gecodeerd

Op mijn 32pfl8404 (met nieuwe firmware) kan ik de meeste kanalen bekijken, echter RTL4, RTL5, SBS6 en RT7 blijven gecodeerd (beeld zwart). Soms zie je wat blokjes in het scherm en lijkt het erop dat langzaam het hele beeeld zichtbaar wordt, maar dan springt hij weer op zwart. Weet iemand een oplossing voor dit probleem?
  #470  
Oud 1 oktober 2009, 13:49
RogerSch's schermafbeelding
RogerSch RogerSch is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Born / Ziggo
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dikkie123 Bekijk bericht
Op mijn 32pfl8404 (met nieuwe firmware) kan ik de meeste kanalen bekijken, echter RTL4, RTL5, SBS6 en RT7 blijven gecodeerd (beeld zwart). Soms zie je wat blokjes in het scherm en lijkt het erop dat langzaam het hele beeeld zichtbaar wordt, maar dan springt hij weer op zwart. Weet iemand een oplossing voor dit probleem?
Mogelijk een signaal sterke/kwaliteitsprobleem. Controleer je bekabeling alsmede aansluitmateriaal.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:05.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl