Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 28 augustus 2009, 14:21
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Tja Alphacrypt gaat binnenkort op zwart voor TV's met CI+ interface !

Kan anoniem misschien een uitspraak doen waarom dat gedaan wordt ?!?

Waarom niet de mensen met CI+ gewoon ook met Alphacrypt verder laten gaan ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RogerSch Bekijk bericht
Precies! En daarom heb ik gisteren maar de 42PFL7674 besteld! Ik had geen zin meer om te wachten en wil toch eindelijk kunnen genieten van mijn Blu-ray speler. Ik stop er wel zolang mijn Alphacrypt kaart in.
  #32  
Oud 28 augustus 2009, 14:26
FriendlyGhost's schermafbeelding
FriendlyGhost FriendlyGhost is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Oisterwijk/@Home
DTV: Philips 32PFL9604 met Ziggo CI+-CAM
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Niet meer, betekent dat we de problemen ook eerder hebben gezien. Betreffende samples zijn echter aangepast. Wij waren in de veronderstelling dat vergelijkende modellen nooit officieel gereleased zouden zijn. Bij toeval hebben we gezien dat philips kennelijk bewuste modellen / versies wel heeft gereleased. Dit is de afgelopen weken enkele keren bevestigd bij het testen van de nieuwe CAM's op toestellen die tot op heden geleverd zijn en die het predicaat CI+ hebben.
@ Anoniem,

Zijnde betreffende samples dan software matig of hardware matig aangepast. Bij een software aanpassing zou dit dus met mijn tv ook kunnen gaan werken. Bij een hardware aanpassing is mijn tv dus waardeloos geworden icm CI+.
  #33  
Oud 28 augustus 2009, 14:28
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Het lijkt me ook dat het probleem met software op te lossen moet zijn.
Hardwarematig past de CI+ kaart er gewoon in, het is niet opeens een heel ander stekkertje ofzo, dus het moet links- of rechtsom met software oplosbaar zijn, lijkt me.

Dus, Philips, schiet eens op!
Jullie geven steeds aan dat het moet werken, het werkt niet, dus fixen die handel
  #34  
Oud 28 augustus 2009, 14:32
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Ik ook maar eens contact met Philips opgenomen en dit is de log van de chat,
niks is veranderd behalve de naam van Philip medewerker:

elkom bij Philips Chat, u chat met Philips Medewerker. Hoe kan ik u helpen?

Bezoeker: Goedemiddag Philips Medewerker

Bezoeker: Ik heb een tijdje geleden een vraag gesteld aan een van je collega's ivm Ziggo CI+ CAM en Philips TV's

Philips Medewerker: Ja en dat was?

Bezoeker: Deze gaf aan dat de cam gewoon zou moeten werken maar als ik dan http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=20087 deze thread lees geeft iemand van Ziggo aan dat niet zo is.

Bezoeker: Kan Philips hier wat duidelijkheid in verschaffen, het lijkt alsof Ziggo Philips de schuld geeft en andersom...

Bezoeker: Ik zou het jammer vinden dat mijn nieuwe Philips 37PFL9604 niet zou kunnen werken met de Ziggo CI+ CAM

Philips Medewerker: Nee dat klopt. Maar Ziggo heeft hier ongelijk over. De televisies van ons die uitgekomen zijn in 2009 en eindigen op 4H/10 of 4H/12 bezitten een CI+ slot. Deze kunnen met een CAM module en smartcard van ziggo digitale kabeltelevisie ontvangen zonder extra box of kabels.

Bezoeker: Wat is als het dadelijk niet zo is ? (nadat ik een CI+ CAM heb aangeschaft)

Philips Medewerker: Wij kunnen garanderen dat dit gaat werken. U heeft dan wel echt de CAM module en smartcard nodig van ziggo.

Bezoeker: Aangezien op de Ziggo site wel andere merken staan behalve Philips.

Bezoeker: Dan wordt het even afwachten nog dus...

Philips Medewerker: Daar hebben wij geen informatie over, maar wij hebben pas interne informatie ontvangen over het feit dat Ziggo onjuiste informatie naar buiten heeft gebracht.

Bezoeker: Oke, dan wil ik je bedanken voor je tijd en wens jouw alvast een prettig weekend !...

Philips Medewerker: Ook u wens ik een prettig weekend en graag gedaan.
  #35  
Oud 28 augustus 2009, 14:47
Ziggoetoo's schermafbeelding
Ziggoetoo Ziggoetoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: Geleen @home
Berichten: 71
Post

Wat een soap...GTST is er niks bij.

Het is wachten tot een van de twee (definitief) afhaakt en dus niet door willen met certificering...
  #36  
Oud 28 augustus 2009, 14:58
FriendlyGhost's schermafbeelding
FriendlyGhost FriendlyGhost is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Oisterwijk/@Home
DTV: Philips 32PFL9604 met Ziggo CI+-CAM
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Om te kijken hoe het nu echt zit met de nieuwe Philips TVs als staks de Ziggo CI+ CAMs beschikbaar komen, is de volgende test uitgevoerd.

Test setup:
  • Philips 32pfl9604h/12 met firmware Q5492-26.38.13
  • Philips 37pfl8404h/12 met firmware Q5481-26.38.14
  • Neotion CI+ CAM met Ziggo smartcard
Helaas is het niet gelukt de 9604 of 8404 met CI+ CAM werkend te krijgen.
@ nlrb

Voor zover mij bekend komen de Ziggo-CAM's pas in september op de markt en in de test is een CI+ CAM gebruikt. Is dat een originele Ziggo-CAM of een standaard Neotion CI+ CAM? Is het een officiële Ziggo test geweest?

Laatst gewijzigd door FriendlyGhost; 28 augustus 2009 om 15:04
  #37  
Oud 28 augustus 2009, 15:05
maruyama's schermafbeelding
maruyama maruyama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 25
Standaard

Is NLRB ook een ziggo medewerker?
  #38  
Oud 28 augustus 2009, 15:07
maruyama's schermafbeelding
maruyama maruyama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misfit_nl Bekijk bericht
Tja Alphacrypt gaat binnenkort op zwart voor TV's met CI+ interface !

Kan anoniem misschien een uitspraak doen waarom dat gedaan wordt ?!?

Waarom niet de mensen met CI+ gewoon ook met Alphacrypt verder laten gaan ?
Om de content houders tevreden te stellen oid.
Maarre zolang de ci+ Philipstoestellen niet gecertificeerd zijn werkt de alphacrypt gewoon.
  #39  
Oud 28 augustus 2009, 15:08
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Ik dacht het voor alle CI+ toestellen zou gaan gelden dat Alphacrypt op zwart gaat ook al zijn ze niet gecertificeerd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Om de content houders tevreden te stellen oid.
Maarre zolang de ci+ Philipstoestellen niet gecertificeerd zijn werkt de alphacrypt gewoon.
  #40  
Oud 28 augustus 2009, 15:09
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Om de content houders tevreden te stellen oid.
Maarre zolang de ci+ Philipstoestellen niet gecertificeerd zijn werkt de alphacrypt gewoon.
Dit is niet juist. Alle combinaties van CI+ toestellen en CI CAM's zullen worden geblokkeerd.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:13.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl