Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #301  
Oud 18 september 2009, 11:44
neorej's schermafbeelding
neorej neorej is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: wormer
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stella Bekijk bericht
Dat is vreemd, want ik heb een Ziggo CI+ module en een Philips 42PFL5404. De module heeft tot woensdag 16 september gewerkt en toen heeft Ziggo 's avonds een update uitgevoerd waardoor de module niet meer werkte. De winkel waar ik de module gekocht heb, heeft de volgende dag direct met een technische man van Ziggo gebeld. Hij vertelde toen dat Philips televisies niet (meer) ondersteund worden en dat dit in de toekomst ook niet ging gebeuren.
dus als ik het goed begrijp moet ik mijn tv gewoon uitzetten s`nachts, vreemde actie van Ziggo??
ik kan me het niet voorstellen?
  #302  
Oud 18 september 2009, 11:47
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Ik denk dat Ziggo & Philips erg falen in het duidelijk aangeven wat er nu precies aan de hand is.

Waarom komt er geen officieel persbericht (van Ziggo en/of Philips) zodat alle onduidelijkheid wordt weggenomen voor de consument ?

De ene zegt dit, de ander zegt dat...

Hoewel iedereen het op prijs stelt dat Anoniem af en toe wat "informatie" geeft, ben ik van mening dat Anoniem ook niet bijdraagt aan de duidelijkheid, hij/zij is redelijk selectief op welke vragen hij antwoordt.

Ik wil gewoon weten wanneer kan ik de Ziggo CI+ CAM gebruiken in mijn Philips TV.

Of breng anders een BETA firmware uit voor mensen die het niet uitmaakt dat er nog wat kleine zaken niet werken.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stella Bekijk bericht
Dat is vreemd, want ik heb een Ziggo CI+ module en een Philips 42PFL5404. De module heeft tot woensdag 16 september gewerkt en toen heeft Ziggo 's avonds een update uitgevoerd waardoor de module niet meer werkte. De winkel waar ik de module gekocht heb, heeft de volgende dag direct met een technische man van Ziggo gebeld. Hij vertelde toen dat Philips televisies niet (meer) ondersteund worden en dat dit in de toekomst ook niet ging gebeuren.
  #303  
Oud 18 september 2009, 11:51
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Op Tweakers wordt er gesproken over het mogelijk terughalen van in Frankrijk geproduceerde TV's en een spoedoverleg bij Philips.

Ik ben benieuwd of het ook met het CI+ verhaal te maken heeft...één ding is zeker, het is tijd voor een persbericht van Philips!
  #304  
Oud 18 september 2009, 12:28
madheis's schermafbeelding
madheis madheis is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: @Home
DTV: 37PFL8404H/12
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNG Bekijk bericht
Op Tweakers wordt er gesproken over het mogelijk terughalen van in Frankrijk geproduceerde TV's en een spoedoverleg bij Philips.

Ik ben benieuwd of het ook met het CI+ verhaal te maken heeft...één ding is zeker, het is tijd voor een persbericht van Philips!
O, dit is niet zo mooi...
Mijn 37PFL8404H/12 is ook in Frankrijk gemaakt! Hopelijk valt het allemaal wel mee! Ik wacht in ieder geval nog met het kopen van mijn CI+CAM tot er meer duidelijkheid is.
  #305  
Oud 18 september 2009, 12:30
databoy's schermafbeelding
databoy databoy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Krimpen aan den IJssel - Caiway glasvezel
DTV: Sony KLD46X4500 en Humax IRC5050C
Berichten: 673
Standaard

Waar is de teletekst gebleven van al die zenders?

Komt dat door de CI+ module?
  #306  
Oud 18 september 2009, 12:49
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
Waar is de teletekst gebleven van al die zenders?

Komt dat door de CI+ module?
Heb je dan wel teletext zonder CI+ module in je TV ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #307  
Oud 18 september 2009, 12:59
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Heb je dan wel teletext zonder CI+ module in je TV ?
Dat lijkt me moeilijk te controleren, want dan zijn de zenders gescrambled.
Geen teletext is een bekende Philips bug, wordt nog gefixt.
  #308  
Oud 18 september 2009, 13:04
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Curioso Bekijk bericht
Dat lijkt me moeilijk te controleren, want dan zijn de zenders gescrambled.
Geen teletext is een bekende Philips bug, wordt nog gefixt.
Met de Alphacrypt speelt dit probleem overigens niet, beetje vreemd. Je zou verwachten dat het uiteindelijke signaal dat de TV ingaat hetzelfde is voor iedere CAM. Blijkbaar niet, dus.
  #309  
Oud 18 september 2009, 13:08
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Met de Alphacrypt speelt dit probleem overigens niet, beetje vreemd. Je zou verwachten dat het uiteindelijke signaal dat de TV ingaat hetzelfde is voor iedere CAM. Blijkbaar niet, dus.
Bij een CI+ module gaat het signaal weer anders gescrambled terug naar de TV, bij een AlphaCrypt niet.
Maar het blijft vreemd.
  #310  
Oud 18 september 2009, 13:18
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Curioso Bekijk bericht
Dat lijkt me moeilijk te controleren, want dan zijn de zenders gescrambled.
De TeleText streams zijn niet gescrambled.
Met mijn Siemens PVR (en ook bij de Humax Ir-Fox geloof ik) kan ik gewoon de TeleText pagina's oproepen ook als er geen smartcard in de ontvanger aanwezig is.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:08.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl