Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #291  
Oud 17 september 2009, 18:13
Lammersh's schermafbeelding
Lammersh Lammersh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn /Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee EVW 3200
DTV: Philips 37PFL7606H/12 met SMiT CI+ CAM
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krotwijk Bekijk bericht
Net ook de CI+ gehaald.
Hier werkt het perfekt op dezelfde tv

37pfl8404H/12
serial no: VN1E 0931 026074

Helaas alleen teletekst op ned 1
Als je wat rondleest is het wel grappig om te ontdekken dat er volgens mij minder installatieproblemen zijn bij Philips tv’s dan bij de andere merken.

Laatst gewijzigd door Lammersh; 17 september 2009 om 20:15
  #292  
Oud 17 september 2009, 18:32
Lammersh's schermafbeelding
Lammersh Lammersh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn /Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee EVW 3200
DTV: Philips 37PFL7606H/12 met SMiT CI+ CAM
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stella Bekijk bericht
Twee dagen geleden heb ik mijn Ziggo CI+ module met smartcard gekregen. Deze module heb ik vervolgens geinstalleerd in mijn Sony Bravia KDL-32E4050 televisie en later in mijn Philips 42PFL5404. In beide televisies werkte de module perfect en ontving ik full hd uitzendingen. Gisteravond omstreeks 23:00 uur kreeg ik plots op mijn Sony tv de error: your host is not fully CI+ compliant. Vervolgens heb ik de Ziggo module in mijn Philips tv gedaan en toen kreeg ik een autencitating error. Ik vermoed dat Ziggo één van zijn beroemde updates heeft uitgevoerd. In het Sony forum ben ik er al achter gekomen dat mijn Sony tv geen CI+ slot heeft, maar mijn Philips heeft dit wel.
Aangezien Ziggo niet bereikbaar is (wachttijd langer dan 10 minuten) en de winkel waar ik de module heb gekocht eveneens Ziggo niet te pakken krijgt, post ik hier maar mijn probleem. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
De CAM op twee tv’s installeren is volgens mij vragen om ellende. Ik ben geen deskundige maar kan wel bedenken dat er gegevens worden uitgewisseld en worden opgeslagen op de CAM en de TV.
  #293  
Oud 17 september 2009, 19:56
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marchelh Bekijk bericht
Dat gaat komen.
Volgens Anoniem worden deze modules in de toekomst wel gecertificeerd.
Waneer, dat is de grote vraag.
Misschien dan Anoniem daar een lichtje op kan werpen?
we hebben nog geen concrete planning voor deze modules. Wellicht een product voor planning 2010.
  #294  
Oud 17 september 2009, 19:58
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Ff weer een update:
Ik dacht dat ik alleen geen Teletekst op Rtl4 en SBS6 had (Zie enkele posts terug), maar het blijkt dat ik alleen Teletekst op Nederland 1 krijg.
Op alle andere zenders krijg ik de melding: 'Geen Teletekst beschikbaar'.

Hmz. Dit is ff wat minder
dit is één van de bugs !
  #295  
Oud 17 september 2009, 20:11
sanderlo's schermafbeelding
sanderlo sanderlo is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: Heerhugowaard/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-Een Extra
DTV: Philips 56PFL9954H/12 met Smit CI+ CAM
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
dit is één van de bugs !
Blij dat iemand tenminste test!

Jammer dat ze dat bij Philips even vergeten zijn.
  #296  
Oud 17 september 2009, 20:20
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderlo Bekijk bericht
Blij dat iemand tenminste test!

Jammer dat ze dat bij Philips even vergeten zijn.
daar zijn we al vanaf april mee bezig
  #297  
Oud 17 september 2009, 22:45
FriendlyGhost's schermafbeelding
FriendlyGhost FriendlyGhost is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Oisterwijk/@Home
DTV: Philips 32PFL9604 met Ziggo CI+-CAM
Berichten: 39
Standaard

Vandaag bij mijn dealer geweest voor een CI+-Cam. Ik dacht erover om de gok maar te wagen met mijn 9604. Toevallig was hij druk aan het rondbellen naar zijn klanten met een philips tv. De software waar Anoniem het overheeft is al uitgeleverd aan de dealers. Morgen komt mijn dealer de nieuwe software op mijn tv installeren en installeert dan gelijk de CI+CAM . Morgen eens kijken wat er verandert is met de nieuwe software. Of het TT probleem opgelost is.
  #298  
Oud 17 september 2009, 22:58
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Kun je kijken of je een copie kunt maken, dan kunnen de rest van ons die misschien ook gebruiken

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FriendlyGhost Bekijk bericht
Vandaag bij mijn dealer geweest voor een CI+-Cam. Ik dacht erover om de gok maar te wagen met mijn 9604. Toevallig was hij druk aan het rondbellen naar zijn klanten met een philips tv. De software waar Anoniem het overheeft is al uitgeleverd aan de dealers. Morgen komt mijn dealer de nieuwe software op mijn tv installeren en installeert dan gelijk de CI+CAM . Morgen eens kijken wat er verandert is met de nieuwe software. Of het TT probleem opgelost is.
  #299  
Oud 18 september 2009, 10:50
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Ik had 2-3 weken geleden ook nog een mail gestuurd naar Philips die vandaag beantwoord is.
Ze worden volgens mij wel gek van ons bij Philips (maarja, eigen schuld - dan moeten ze maar gewoon met 1 officieel standpunt naar buiten komen).

Het antwoord was:
U heeft ons gevraagd of Philips binnenkort met een upgrade komt die het probleem oplost.

Wij weten vooraf niet wat de releasenotes zijn van nieuwe firmware. Wij kunnen dus niet aangeven wat er in de volgende software verbeted of veandert wordt in de TV.

De CI+ gecertificeerde Philips modellen zijn compatibel met ZIGGO digitale televisie, mits er gebruik wordt gemaakt van een officiele CI+ module van ZIGGO.
Op dit moment zijn Philips en ZIGGO testen aan het uitvoeren om de combinatie perfect samen te laten werken, dit is de reden dat ZIGGO nog niet officieel heeft aangegeven dat de CI+ module met Philips TV's werkt.

Wij verwachten nu dat de modules snel bij Ziggo verkrijgbaar zullen zijn.
  #300  
Oud 18 september 2009, 11:27
Stella's schermafbeelding
Stella Stella is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2009
Locatie: Den Haag
DTV: DVB-C
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowdy Bekijk bericht
Ik had 2-3 weken geleden ook nog een mail gestuurd naar Philips die vandaag beantwoord is.
Ze worden volgens mij wel gek van ons bij Philips (maarja, eigen schuld - dan moeten ze maar gewoon met 1 officieel standpunt naar buiten komen).

Het antwoord was:
U heeft ons gevraagd of Philips binnenkort met een upgrade komt die het probleem oplost.

Wij weten vooraf niet wat de releasenotes zijn van nieuwe firmware. Wij kunnen dus niet aangeven wat er in de volgende software verbeted of veandert wordt in de TV.

De CI+ gecertificeerde Philips modellen zijn compatibel met ZIGGO digitale televisie, mits er gebruik wordt gemaakt van een officiele CI+ module van ZIGGO.
Op dit moment zijn Philips en ZIGGO testen aan het uitvoeren om de combinatie perfect samen te laten werken, dit is de reden dat ZIGGO nog niet officieel heeft aangegeven dat de CI+ module met Philips TV's werkt.

Wij verwachten nu dat de modules snel bij Ziggo verkrijgbaar zullen zijn.
Dat is vreemd, want ik heb een Ziggo CI+ module en een Philips 42PFL5404. De module heeft tot woensdag 16 september gewerkt en toen heeft Ziggo 's avonds een update uitgevoerd waardoor de module niet meer werkte. De winkel waar ik de module gekocht heb, heeft de volgende dag direct met een technische man van Ziggo gebeld. Hij vertelde toen dat Philips televisies niet (meer) ondersteund worden en dat dit in de toekomst ook niet ging gebeuren.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:26.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl