Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #251  
Oud 16 september 2009, 14:56
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderlo Bekijk bericht
Alvast wat informatie:
karakters 5 en 6 van het serienummer geven het productie jaar aan
karakters 7 en 8 van het serienummer geven de productie week aan
serienummer xx xx0916 xxxxxx betreft dus een toestel dat in week 16 2009 geproduceerd is.

De eerste twee karakters geven de fabriek aan (met dank aan http://www.gloeidraad.nl/radioforum/...hread&id=43020):
Voor mij gaat het om een 32pfl9604, productie in week 13 '09 in Brugge (AG) en een 37pfl8404, productie in week 20 '09 in Hongarije (VN).
Beide werken niet met de CI+ CAM.

Laatst gewijzigd door nlrb; 16 september 2009 om 20:32 Reden: Land aangepast
  #252  
Oud 16 september 2009, 15:01
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Ik heb met Philips gebelt en daar gaven ze inderdaad aan dat de CI+ cam niet werkt en dat ze bezig zijn met oplossen alleen ze konden niet zeggen wanneer het opgelost is...

Ik denk dat iedere Philips TV bezitter zou moeten bellen om de druk wat op te voeren bij Philips (wel netjes blijven aan de telefoon !).

Ik heb gezegd dat Philips misschien wat duidelijker moet communiceren over het probleem.

Tevens heb ik aangegeven dat ik eigenlijk de TV had aangeschaft voor CI+ Cam en dat het nu wel erg spijtig is dat het niet werkt.

Ze zouden het doorgeven aan de commerciele afdeling... (niet dat veel zal helpen...).
  #253  
Oud 16 september 2009, 17:43
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Ik heb net ff gebeld met MediaMarkt. Ik heb het certificeringsverhaal in het kort uitgelegd..
De verkoper vertelde dat hij op de bon laat aantekenen dat ik de CI+ CAM module weer terug mag brengen (+ dat ik m'n geld terug krijg ) als het niet werkt.

Ik neem gewoon de gok en ga er eentje halen.
Ik hou jullie op de hoogte.
  #254  
Oud 16 september 2009, 17:45
RogerSch's schermafbeelding
RogerSch RogerSch is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Born / Ziggo
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misfit_nl Bekijk bericht
Ze zouden het doorgeven aan de commerciele afdeling...
Een dooddoener eerste klas..

Wacht maar tot Philips bij Radar zit om alles uit te leggen.
  #255  
Oud 16 september 2009, 19:44
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowdy Bekijk bericht
Misschien wel, daarvoor heb ik te weinig kennis van het Ziggo netwerk en de exacte manier waarop CI CAMS en tv's met certificaten omgaan. Ik kan alleen vanuit mijn systeembeheer-achtergrond wel begrijpen dat certificaten los kunnen staan van de gebruikte firmware versie, waardoor het niet automatisch betekent dat met alle nieuwe of alle oude firmwares de CI+CAM wel/niet werkt.
Hierop kan alleen Anoniem antwoorden en misschien gaat deze vraag zelfs zijn pet te boven.
Ik probleem heeft niet direct met het certificaat zelf te maken. Ik kan hier echter niet verder op ingaan. In de komende weken zal duidelijk worden hoe het precies opgelost gaat worden.
  #256  
Oud 16 september 2009, 19:49
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik probleem heeft niet direct met het certificaat zelf te maken. Ik kan hier echter niet verder op ingaan. In de komende weken zal duidelijk worden hoe het precies opgelost gaat worden.
Misschien kan Ziggo dan het blokkeren van Alphacrypts in CI+ TV's tot die tijd uitstellen? Dan kan een aantal mensen, waaronder ik, ten minste blijven genieten van onze DVB-C tuner.
  #257  
Oud 16 september 2009, 19:57
RogerSch's schermafbeelding
RogerSch RogerSch is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Born / Ziggo
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Misschien kan Ziggo dan het blokkeren van Alphacrypts in CI+ TV's tot die tijd uitstellen? Dan kan een aantal mensen, waaronder ik, ten minste blijven genieten van onze DVB-C tuner.
Daar ben ik het volledig mee eens!
  #258  
Oud 16 september 2009, 19:58
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Ik heb zojuist ff een Ziggo CI+ CAM pakketje opgehaald bij de MediaMarkt.
(Zie enkele posts terug)

Ik heb de module in m'n Philips 32PFL7404H/12 gedaan en het werkt gewoon.

Ik wacht de verdere ontwikkelingen met/tussen Philips en Ziggo gewoon af. Ik merk het allemaal vanzelf wel
  #259  
Oud 16 september 2009, 20:01
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Ik heb zojuist ff een Ziggo CI+ CAM pakketje opgehaald bij de MediaMarkt.
(Zie enkele posts terug)

Ik heb de module in m'n Philips 32PFL7404H/12 gedaan en het werkt gewoon.

Ik wacht de verdere ontwikkelingen met/tussen Philips en Ziggo gewoon af. Ik merk het allemaal vanzelf wel
Dat klinkt goed. Dan moet ik het ook maar eens gaan proberen. Uiteindelijk zal ik er toch één gaan aanschaffen.
  #260  
Oud 16 september 2009, 20:12
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Misschien kan Ziggo dan het blokkeren van Alphacrypts in CI+ TV's tot die tijd uitstellen? Dan kan een aantal mensen, waaronder ik, ten minste blijven genieten van onze DVB-C tuner.
Dat overwegen we ook, voorzover de Philips update niet te lang gaat duren.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl