Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 15 september 2009, 10:27   #221
raymond-de-boer
Junior Member
 
raymond-de-boer's schermafbeelding
Standaard Locatie kanalen

Beste anoniem,

Zolang we met de Philips TV’s niet digitaal naar Ziggo kunnen kijken, zullen we het met analoog moeten doen. Alleen is Ned 1 in HD te ontvangen zonder CI+ card.
Echter is nu het “probleem” dat als de digitale en analoge zenders worden geladen, de digitale zenders op plaats 1 t/m bv 100 de HD kanalen van 100 t/m bv 200 en de analoge zenders pas op plaats 2002 en verder worden geplaatst.
Komt deze locatie vanuit Ziggo of van Philips? Om nu ned 2 analoog naar locatie 2 te verplaatsen moeten er 402 stappen afgelegd worden om te herordenen. En dit geld dus voor iedere analoge zender die we willen verplaatsen..
Waarom zitten de analoge zenders bv niet van 200 t/m 300??
raymond-de-boer is offline  
Oud 15 september 2009, 10:51   #222
rowdy
Senior Member
 
rowdy's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond-de-boer Bekijk bericht
Beste anoniem,

Zolang we met de Philips TV’s niet digitaal naar Ziggo kunnen kijken, zullen we het met analoog moeten doen. Alleen is Ned 1 in HD te ontvangen zonder CI+ card.
Echter is nu het “probleem” dat als de digitale en analoge zenders worden geladen, de digitale zenders op plaats 1 t/m bv 100 de HD kanalen van 100 t/m bv 200 en de analoge zenders pas op plaats 2002 en verder worden geplaatst.
Komt deze locatie vanuit Ziggo of van Philips? Om nu ned 2 analoog naar locatie 2 te verplaatsen moeten er 402 stappen afgelegd worden om te herordenen. En dit geld dus voor iedere analoge zender die we willen verplaatsen..
Waarom zitten de analoge zenders bv niet van 200 t/m 300??
Dan kun je beter voor elke zender 2 of 3 extra toetsen indrukken (namelijk 20xx of 200x), dat is sneller dan voor elke zender 402 keer op knopjes te moeten drukken.
Maar je hebt gelijk hoor, het is ook pas sinds een nieuwere firmware dat dit gebeurt. Work-around is om je digitale deel op DVB-T te zetten. Er zullen dan geen zenders worden gevonden en je analoge zenders zitten gewoon van 1 tm 30.
Als je daarna een Ziggo CAM krijgt die werkt, dan is dit probleem niet meer van toepassing omdat je altijd digitaal zult kijken dan.
rowdy is offline  
Oud 15 september 2009, 11:13   #223
raymond-de-boer
Junior Member
 
raymond-de-boer's schermafbeelding
Standaard

Als het zou kunnen met 2 of 3 extra toetsen indrukken (namelijk 20xx of 200x) zou dit geen probleem zijn. Maar de TV springt bij de eerste 2 al naar kanaal 2 om TV te kijken. Je kan (ook volgens Philips) alleen met de cursor in kleine stapjes van 200x naar x. Vandaar de 400 stappen..
Je hebt gelijk. Als het probleem tussen Ziggo en Philips opgelost is dan kijk je alleen nog digitaal. Maar tot die tijd hebben we in iedergeval Ned 1 HD.......
raymond-de-boer is offline  
Oud 15 september 2009, 12:06   #224
rowdy
Senior Member
 
rowdy's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond-de-boer Bekijk bericht
Als het zou kunnen met 2 of 3 extra toetsen indrukken (namelijk 20xx of 200x) zou dit geen probleem zijn. Maar de TV springt bij de eerste 2 al naar kanaal 2 om TV te kijken. Je kan (ook volgens Philips) alleen met de cursor in kleine stapjes van 200x naar x. Vandaar de 400 stappen..
Je hebt gelijk. Als het probleem tussen Ziggo en Philips opgelost is dan kijk je alleen nog digitaal. Maar tot die tijd hebben we in iedergeval Ned 1 HD.......
Ik was niet helemaal duidelijk.
Met 2 extra knopjes, bedoelde ik dat je gewoon 2014 indrukt ipv. 14 om de zender die je eigenlijk op 14 wilde hebben, te kijken. Dus gewoon elke keer braaf de nummers in 2000+ kiezen is makkelijker dan te proberen ze te hersorteren naar nummer 14 gewoon.
Overigens kan mijn work-around wel he, het digitale deel op Antenne (=DBV-T) zetten in het menu van de tv en dan de installatie opnieuw uitvoeren. Dan komen de normale analoge zenders gewoon vanaf plek 1.
rowdy is offline  
Oud 15 september 2009, 13:30   #225
Claude
Member
 
Claude's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond-de-boer Bekijk bericht
Beste anoniem,

Om nu ned 2 analoog naar locatie 2 te verplaatsen moeten er 402 stappen afgelegd worden om te herordenen.

Het is niet gedocumenteerd, maar dat van die 400+ stapjes hoeft niet.

De truc: selecteer het programma, dat je wilt verplaatsen, en toets daarna op de afstandsbediening het nummer in waar je het programma wilt hebben (bijvoorbeeld 14).
Het programma wordt dan direct verplaatst naar locatie 14.
Claude is offline  
Oud 15 september 2009, 14:14   #226
TomF
Senior Member
 
TomF's schermafbeelding
Standaard

Heeft al iemand getest met de Ziggo CI+ Cam module in een Philips TV?
(Ik lees in andere topics dat ze vandaag leverbaar zijn en dat er nieuwe Philips firmware beschikbaar is)
TomF is offline  
Oud 15 september 2009, 14:17   #227
SheikYerbouti
Member
 
SheikYerbouti's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Heeft al iemand getest met de Ziggo CI+ Cam module in een Philips TV?
(Ik lees in andere topics dat ze vandaag leverbaar zijn en dat er nieuwe Philips firmware beschikbaar is)
Nieuwe firmware? Bron?
SheikYerbouti is offline  
Oud 15 september 2009, 14:37   #228
faethon
Junior Member
 
faethon's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Nieuwe firmware? Bron?
Heb net even gekeken, maar de laatste firmware voor de 7404 is nog steeds van 28 augustus. Recent, maar niet nieuw.
faethon is offline  
Oud 15 september 2009, 14:44   #229
Lammersh
Senior Member
 
Lammersh's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Nieuwe firmware? Bron?
Op de site van Philips bij "consumentenproducten --> contact en ondersteuning" het betreffende toestelnummer opzoeken en daar staat de laatse update.

Toestel 32PFL5604H/12:
Firmware Upgrade - Software, Versie: 000.026.038.022 Nederlands
Zip-bestand (30.21 MB), 2009-09-11

Laatst gewijzigd door Lammersh; 15 september 2009 om 14:54
Lammersh is offline  
Oud 15 september 2009, 14:51   #230
TomF
Senior Member
 
TomF's schermafbeelding
Standaard

Excuses voor de verwarring die ik heb veroorzaakt (Enkele posts terug) over nieuwe firmware.
(Ik las iets over firmware met als releasedatum '09-2009' en ging er automatisch van uit dat dit de nieuwste firmware was.)
TomF is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl