Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen

Mededelingen

Internet - Algemeen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 24 augustus 2009, 19:41   #1
meermeer
Senior Member
 
meermeer's schermafbeelding
Standaard kan modem niet pingen, en verbinding traag/down. Kan modem ook niet bereiken

Zo nu en dan kan ik de modem niet eens pingen (time outs) na een herstart van de modem werkt het wel weer.

Enig idee wat hier de oorzaak van is?

Verder kan ik de modem niet bereiken via de webinterface.

Ik heb mijn PC een IP gegeven in dezelfde reeks (zoals ik het begreep) 192.168.100.10

Dan browse ik naar 192.168.100.1 en ik kom dan uit op http://192.168.100.1/cgi-bin/status_cgi
Echter krijg ik dan pagina kan niet worden weergegeven.

Ook als ik de modem reset en meteen naar het IP gaat lukt het me niet. Suggesties?
meermeer is offline  
Oud 25 augustus 2009, 12:12   #2
volkoren
Member
 
volkoren's schermafbeelding
Standaard

Ik heb dat enkel als de verbinding eruit klapt en het modem opnieuw gaat synchroniseren. Ik heb dan nog het door Ziggi toegewezen Internet IP-adres (84.x.x.x). Als ik even een ipconfig /renew doe krijg ik weer een adres in de 192.168.100.x reeks - waardoor de modem weer reageert op pings en de status pagina toegankelijk wordt - en na succesvolle synchronisatie weer het Internet IP-adres toegewezen.

Het is normaal dat je de status pagina soms niet kan bereiken. Je moet het modem echter altijd kunnen pingen (zo niet: even je IP-adres vernieuwen zoals ik boven beschreef).
volkoren is offline  
Oud 25 augustus 2009, 18:28   #3
Remus7
Junior Member
 
Remus7's schermafbeelding
Standaard Zelfde probleem

Hier hetzelfde probleem, kan het modem op 192.168.100.1 wel pingen maar niet browsen naar de statuspagina.
Bij het motola modem was dit nooit een probleem, iemand een idee?
Remus7 is offline  
Oud 27 augustus 2009, 17:50   #4
Remus7
Junior Member
 
Remus7's schermafbeelding
Standaard Soms wel soms niet

Het lukt me nu af en toe om wel op de status pagina te komen.
Meestal lukt het niet, na blijven proberen lukt het vaak een een tijdje wel.

Hebben anderen dit probleem ook?
FW is van 15feb en HW revisie is 8
Remus7 is offline  
Oud 28 augustus 2009, 10:56   #5
BenJ
Senior Member
 
BenJ's schermafbeelding
Standaard

Daar is inmiddels al een aardig "dossoer" over : zie hier
__________________
BenJ
BenJ is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl