Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - Algemeen

Mededelingen

Digitale TV - Algemeen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV van Ziggo welke niet in de overige forums thuis horen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 23 augustus 2009, 20:03   #1
ReneO46
Junior Member
 
ReneO46's schermafbeelding
Standaard Hapering in geluid bij Ned1,2,3 HD

Als ik kijk naar ned1,2 of 3 in HD is er om de zoveel seconde een hapering in het geluid. Bij de andere HD zenders doet dit probleem zich niet voor. Hebben meer mensen hier last van?

Ik gebruik een Loewe televisie met een ingebouwde decoder, dus niet de officiele Ziggo decoders.

Bij de normale zenders (analoog of digitaal) geen enkel probleem.

Gr

Rene
ReneO46 is offline  
Oud 23 augustus 2009, 21:11   #2
JanvdB
Senior Member
 
JanvdB's schermafbeelding
Standaard Haperingen HD zenders

Beste Rene,
Ik heb alleen hickups bij Ned 2 HD en 3 HD.
Bij Ned 1 HD geen probleem.
Postcodegebied 2332PH.
Loewe Compose met Alphacrypt en Loewe Soundprojector.
vr.gr JanvdB
JanvdB is offline  
Oud 23 augustus 2009, 21:16   #3
JanvdB
Senior Member
 
JanvdB's schermafbeelding
Standaard Haperingen gelui HD zenders

Ik vergeet nog wat, welke software heb je?
Bij mij is dat , tv software v 8.20 en dvbc v 7.70
JanvdB
JanvdB is offline  
Oud 24 augustus 2009, 07:56   #4
m-snel
Member
 
m-snel's schermafbeelding
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, is er al een tijdje maar ik merkte het gisteren weer op Ned. 1 tijdens studio sport. Ik heb een dreambox 8000.

Ps. Ik gebruik het AC3 geluid (heb niet geprobeerd of het bij PCM ook zo is, maar denk het niet).

Laatst gewijzigd door m-snel; 24 augustus 2009 om 08:04
m-snel is offline  
Oud 24 augustus 2009, 18:45   #5
hans cornet
Junior Member
 
hans cornet's schermafbeelding
Standaard Haperend geluid op Ned 1,2 en 3 HD

Met alle drie de Nederlandse HD zenders hetzelfde probleem. Heel irritant.
Loewe Individual 40 Compose Full-HD+ 100
Lijkt dus een specifiek Loewe probleem? HansC
hans cornet is offline  
Oud 24 augustus 2009, 20:40   #6
m-snel
Member
 
m-snel's schermafbeelding
Standaard

Loewe en Dreambox dan
m-snel is offline  
Oud 24 augustus 2009, 20:42   #7
JanvdB
Senior Member
 
JanvdB's schermafbeelding
Standaard hickups NED HD Zenders

Beste Hans,
Ik ben benieuwd of je via Alphacrypt kijkt en of de software van de Alphacrypt ook 3.16 is zoals bij mij.
En welke tv software heb jij?
Bij mij is tv v 8.20 en dvbc v 7.70.
Ik heb op Ned 1 HD geen last van hickups( heeft ook geen Dolby signaal).
Ik denk overigens dat het geen Loewe probleem is, aangezien sommige Humax decoders de zelfde problemen hebben.
Het probleem is er alleen maar op Ned -2-3-HD en niet op andere HD zenders.
Ik heb ook gemerkt dat Ziggo het geluid signaal veranderd heeft.
Vanaf 4 Juli jl, was er ook op Ned.1 HD en Dolby sgnaal incl.hickups.
Vanaf het moment, dat het een gewoon stereo signaal werd, was het hickup probleem op 1HD over.
Loewe Compose met Alphacrypt en Loewe Soundprojector.
vr.gr JanvdB
JanvdB is offline  
Oud 24 augustus 2009, 21:22   #8
ReneO46
Junior Member
 
ReneO46's schermafbeelding
Standaard

Ik heb op Internet nog geen klachten kunnen vinden. Lijkt mij als iedereen die naar HD kanalen kijkt dit probleem heeft er toch al meer over te vinden zou moeten zijn. Zou het toch niet een Loewe probleem kunnen zijn?

Ik heb een Spheros R 32 HD+, Software V.5.90, DVB software V5.1.0. Overigs hapert het ook bij kijken naar een opgenomen programma op de ingebouwde harddisk recorder

Hoe achterhaal ik de Alphacrypt versie?

Gr Rene
ReneO46 is offline  
Oud 24 augustus 2009, 21:26   #9
catastrofus
Senior Member
 
catastrofus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m-snel Bekijk bericht
Loewe en Dreambox dan
Ter info: Met een dm8000(SSCC) in oost geen last van deze problematiek. Dit is specifiek bedoeld voor mijn dm8000 collega (m-snel) in west.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 6TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
catastrofus is offline  
Oud 24 augustus 2009, 21:34   #10
JanvdB
Senior Member
 
JanvdB's schermafbeelding
Standaard Hickups

Beste Rene,
Menu, instellingen, diversen, naar beneden , Alphacrypt, oke.
Dan zie je de versie van de Alphacrypt.
vr.gr JanvdB
JanvdB is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl