Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo

Mededelingen

Storingen Digitale TV bij Ziggo Storingen die (vermoedelijk) meerdere digitale-TV gebruikers in het hele Ziggo gebied treffen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 26 augustus 2009, 19:33
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JanvdB Bekijk bericht
Ik heb het probleem ook op het Loewe forum gezet, mocht er een oplossing komen, zal ik dat zeker laten weten
Via de Loewe website is er ook een support formulier dat je zou kunnen gebruiken:
http://www.loewe.be/be-nl/support-co...e-benelux.html
  #22  
Oud 26 augustus 2009, 22:07
JanvdB's schermafbeelding
JanvdB JanvdB is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2008
Locatie: Leiden
Ziggo Internet: geen
DTV: LOEWE
Berichten: 489
Standaard

Beste ArChie,
Inmiddels mail naar Loewe Benelux verstuurd.
Ik hou je middels dit forum, op de hoogte.
Vr.gr JanvdB
  #23  
Oud 26 augustus 2009, 22:09
spicers's schermafbeelding
spicers spicers is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 november 2008
Locatie: @home / Ziggo (5961)
Ziggo Internet: Alles in 1 - Plus
DTV: CI+ Neotion (update ID7)
Berichten: 64
Standaard Geen Digitaal geluid op NED1 HD

Hier hetzelfde probleem, sinds een week of zo geen DD2.0 signaal op NED 1 HD,(alleen " standaard" stereo, NED 2/3 HD geven wel netjes DD2.0 en Stereo door.

gebied Ziggo/@home regio venray
Frequentie: 356 MHz
NetwerkID: 1111
Symbol Rate 6875
Kwaliteit 100
Sterkte +-50
NED1HD 802.00Mhz, SR6875, 64 QAM BER: 0

Het opniew laten zoeken van de kanalen geeft geen resultaat... het is jammer om te zien dat er niet gewoon open wordt gedaan over wat er nu precies aan de hand is of dat bepaalde scenario's worden uitgeprobeerd. Geloof nl dat het niet de bedoeling is dat we ongedoopt worden tot Beta testers... anyway

zelfde geldt voor de hickups (HUMAX5000) bij HD signalen... weet dat dit uit staat bij Ziggo, maar het zijn onderhand wel heel erg lange lijnen... zucht...

we hopen er maar het beste van.
  #24  
Oud 26 augustus 2009, 22:54
JanvdB's schermafbeelding
JanvdB JanvdB is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2008
Locatie: Leiden
Ziggo Internet: geen
DTV: LOEWE
Berichten: 489
Standaard

Beste Spicers,
Op aanraden van ArChie mijn Loewe Compose opnieuw zenders laten zoeken en ja, Ned 1 HD heeft het Dolby stereo signaal weer terug.
Vreemd, dat het bij jou niet lukt.
Postcode gebied 2332PH.
Vr .gr JanvdB.
Ps. Hickup problemen blijven en inmiddels aan Loewe Benelux voorgelegd.
  #25  
Oud 27 augustus 2009, 12:42
hdfanaat's schermafbeelding
hdfanaat hdfanaat is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 augustus 2009
Locatie: Drunen
Ziggo Internet: Z1
DTV: humax 5000
Berichten: 11
Standaard geen dolby digital

Is er al enig inzicht in een mogelijke oplossing van dit probleem? Ik heb begrepen dat dit voor de Alphacrypt/Loewe het probleem goeddeels is opgelost. Komt er voor de Humax IRHD-5000C gebruikers binnenkort ook een oplossing?

Laatst gewijzigd door hdfanaat; 28 augustus 2009 om 13:49
  #26  
Oud 31 augustus 2009, 17:06
snuggles123's schermafbeelding
snuggles123 snuggles123 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2009
Locatie: Groningen / @home
Ziggo Internet: Alles-In-1-Extra / Cisco EPC 3928 Modem .
DTV: Vu plus solo 4k /Amiko Alien 2 Triple tuner / Sony KD-49X8505B / Quantis Interactieve CI+ 1.3 module
Berichten: 193
Standaard

Dolby Digital werkt hier weer op NED 1 HD
  #27  
Oud 31 augustus 2009, 18:11
hdfanaat's schermafbeelding
hdfanaat hdfanaat is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 augustus 2009
Locatie: Drunen
Ziggo Internet: Z1
DTV: humax 5000
Berichten: 11
Standaard geen dolby digital

Inderdaad, bij mij werkt het ook weer. Dolby digital op Ned1 HD. Vriendelijk dank aan iedereen die aan de oplossing hebben gewerkt. Ik ben een blij mens.
  #28  
Oud 31 augustus 2009, 20:59
spicers's schermafbeelding
spicers spicers is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 november 2008
Locatie: @home / Ziggo (5961)
Ziggo Internet: Alles in 1 - Plus
DTV: CI+ Neotion (update ID7)
Berichten: 64
Standaard Weer DD geluid NED1HD

Ik heb ook weer het DD2.0 signaal beschikbaar

Postcode: 5961
@home/ziggo


@JanvdB
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JanvdB Bekijk bericht
Beste Spicers,
Op aanraden van ArChie mijn Loewe Compose opnieuw zenders laten zoeken en ja, Ned 1 HD heeft het Dolby stereo signaal weer terug.
Vreemd, dat het bij jou niet lukt.
De feedback van Archie is tbv een loewe TV. deze bezit ik niet. heb nl een Humax5000 decoder. Ook kan het gebied, incl headend van invloed zijn of iets wel of niet werkt. ik zit nl in een ander gebied. toch bedankt voor het meedenken...

zie trouwens dat er nu weer geen teletext geschikbaar is op NED1 HD. even een ander draadje opstarten....
  #29  
Oud 3 september 2009, 18:09
snuggles123's schermafbeelding
snuggles123 snuggles123 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2009
Locatie: Groningen / @home
Ziggo Internet: Alles-In-1-Extra / Cisco EPC 3928 Modem .
DTV: Vu plus solo 4k /Amiko Alien 2 Triple tuner / Sony KD-49X8505B / Quantis Interactieve CI+ 1.3 module
Berichten: 193
Standaard

Nou is Dolby Digital geluid op Ned 3 HD sinds gisteren hier pleite grrrrrr.
  #30  
Oud 4 september 2009, 11:14
hdfanaat's schermafbeelding
hdfanaat hdfanaat is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 augustus 2009
Locatie: Drunen
Ziggo Internet: Z1
DTV: humax 5000
Berichten: 11
Standaard geen dolby digital

Ik heb ook geen Dolby Digital meer op Ned3 HD.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:46.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl