Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 6 november 2009, 14:53   #51
the cosmic gate
Member
 
the cosmic gate's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Ik denk dat al dat grutten in de decoder weinig tot geen zin zal hebben. Hij heeft geen "open structure" en zal gerust weer afgeschermd worden zodra je hem in het Ziggo netwerk hangt. Ik vind dat zelf logisch maar de USB-poort zou zeker wel open mogen om er een extra HDD aan te hangen.
Enigste wat voor mij interessant is : toegang via netwerk
the cosmic gate is offline  
Oud 7 november 2009, 13:00   #52
michel30
Junior Member
 
michel30's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the cosmic gate Bekijk bericht
dammn net de zooi aangesloten maar helaas krijg geen DHCP IP adres, en als ik aan mijn netwerk hang gebeurd er ook niks.
Ookal handmatig op 192.168.100.x gezet en er dan met 192.168.100.1 heen proberen te gaan maar geen resultaat .....dammn

update: net toch via mijn DHCP server (de uitdeelt in de 192.168.x.x) alle voor elkaar gekregen, heb nu het login screen op 192.168.100.1 te pakken.Ga ff poortscan eroplos laten.
Keep you posted

Raar, ik heb hier intern 192.168.2.X als dhcp staan, maar geen resultaat.

Dan maar eens dhcp ingesteld als 192.168.100.x , maar geen resultaat.

Alles geprobeerd, maar geen webinterface of iets te zien, ook niet eens de cisco apparaat.
michel30 is offline  
Oud 7 november 2009, 16:42   #53
poelie
Junior Member
 
poelie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door michel30 Bekijk bericht
Raar, ik heb hier intern 192.168.2.X als dhcp staan, maar geen resultaat.

Dan maar eens dhcp ingesteld als 192.168.100.x , maar geen resultaat.

Alles geprobeerd, maar geen webinterface of iets te zien, ook niet eens de cisco apparaat.
Hier zelfde kom er niet in poort is wel aan trouwes van de ontvanger. maar slikt geen adres..
poelie is offline  
Oud 8 november 2009, 16:26   #54
the cosmic gate
Member
 
the cosmic gate's schermafbeelding
Standaard

vreemd, wel in de goede poort gedaan?Zitten 2 lan poorten op dus vandaar.
Ik kom er gewoon netjes in hoor
the cosmic gate is offline  
Oud 8 november 2009, 16:27   #55
poelie
Junior Member
 
poelie's schermafbeelding
Standaard

2 poorten geprobeerd mij beide geen reactie
poelie is offline  
Oud 8 november 2009, 17:30   #56
the cosmic gate
Member
 
the cosmic gate's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poelie Bekijk bericht
2 poorten geprobeerd mij beide geen reactie
heel vreemd ik kom er gewoon telkens in zonder probleem.Het werk in iedergeval niet als je IP van je PC vast zet in een subnet.Als je nu eens een losse router ofzo pakt en die laat DHCPen en de 192.168.1.x reeks en dan daar en de Cisco en de pc aanhangen dan moet het lukkgn wat mij betrefd ..
the cosmic gate is offline  
Oud 8 november 2009, 17:53   #57
poelie
Junior Member
 
poelie's schermafbeelding
Standaard

Ook geprobeert en in die reeks maar doet niets
poelie is offline  
Oud 9 november 2009, 07:09   #58
the cosmic gate
Member
 
the cosmic gate's schermafbeelding
Standaard

hmm da's wel heel vreemd dan , en als je een switch pakt en dan daarop de cisco en de PC hangt ??Weet het anders helaas ook niet, vind het wel appart aangezien ik nergens problemen mee heb .
the cosmic gate is offline  
Oud 9 november 2009, 10:29   #59
pliesie
Junior Member
 
pliesie's schermafbeelding
Standaard

Hoi,

Na wat speuren heb ik een wachtwoord gevonden die veel gebruikt wordt door scientific atlanta. (de bouwer van de box)

Kunnen jullie eens het volgende proberen op de webinterface.

User: admin
Pasw: W2402

Ik heb de box zelf nog niet dus kan nog niet testen.

Willem
pliesie is offline  
Oud 9 november 2009, 13:22   #60
RoelVB
Junior Member
 
RoelVB's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pliesie Bekijk bericht
Hoi,

Na wat speuren heb ik een wachtwoord gevonden die veel gebruikt wordt door scientific atlanta. (de bouwer van de box)

Kunnen jullie eens het volgende proberen op de webinterface.

User: admin
Pasw: W2402

Ik heb de box zelf nog niet dus kan nog niet testen.

Willem
Die gegevens heb ik al eens geprobeerd. (Op firmware 1.0.2.5)
Is helaas niet juist.
RoelVB is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl