Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Panasonic

Mededelingen

Panasonic Nieuws, vragen en opmerkingen over Panasonic CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 25 september 2009, 10:25
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ADJ Bekijk bericht
Jij zegt 'Zal vast wel...'. Tot nu toe heb ik alleen met reacties gevonden van mensen die het niet zelf getest hebben.

Ik wil graag zekerheid. Heeft iemand het echt zelf getest op een Panasonic G10 of G15 tv?

Ik begrijp dat er geen zekerheid is of het blijft werken. Ook niet met de Alphacrypt module.
Wat ik heb begrepen si dat Ci en CI+ in principe backward compatible zijn alleen Ziggo kan detecteren dat het geen ci+ poort is en zodoende de boel blokkeren.

Als ik het goed begrepen heb althans
  #42  
Oud 25 september 2009, 10:29
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ADJ Bekijk bericht
Ik begrijp dat er geen zekerheid is of het blijft werken. Ook niet met de Alphacrypt module.
Panasonic heeft momenteel geen TV's met CI+!
Howel de combinatie gewoon kan werken heeft Ziggo aangekondigd dat de combinatie van CI+ CAM en CI TV zal worden geblokkeerd.
De enige optie die dan overblijft is het gebuik van een niet CI+ CAM, de Alphacrypt dus.
  #43  
Oud 25 september 2009, 10:33
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Panasonic heeft momenteel geen TV's met CI+!
Howel de combinatie gewoon kan werken heeft Ziggo aangekondigd dat de combinatie van CI+ CAM en CI TV zal worden geblokkeerd.
De enige optie die dan overblijft is het gebuik van een niet CI+ CAM, de Alphacrypt dus.

Met die alphacrypt kan je ook hd zenders kijken ?
  #44  
Oud 25 september 2009, 11:53
ADJ's schermafbeelding
ADJ ADJ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Frl
Berichten: 3
Standaard

Wat nu gezegd wordt als reactie op mijn eerste post is al gezegd in eerdere posts. Weet ik al.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Panasonic heeft momenteel geen TV's met CI+!
Wat dit betreft. Weet je dit zeker? Ik heb ook posts gezien van mensen die zeggen dat G10 bv wel CI+ heeft.

Nogmaals de vraag:
Heeft iemand met eigen ogen gezien dat Ziggo CI+ icm Pan G10/G15 werkt op dit moment. (Ziggo heeft het nog niet uitgeschakkeld?)
  #45  
Oud 25 september 2009, 11:58
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-scratch Bekijk bericht
Met die alphacrypt kan je ook hd zenders kijken ?
(zucht)

JA, als je TV een MPEG-4 chipset heeft (oftewel een HD decoder), dan kan je met een Alphacrypt HD zenders bekijken.

Zoals al vaak gezegd en geschreven, of je HD zenders kan kijken ligt aan de host TV, niet aan de CAM.
  #46  
Oud 25 september 2009, 15:41
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G038 Bekijk bericht
(zucht)

JA, als je TV een MPEG-4 chipset heeft (oftewel een HD decoder), dan kan je met een Alphacrypt HD zenders bekijken.

Zoals al vaak gezegd en geschreven, of je HD zenders kan kijken ligt aan de host TV, niet aan de CAM.

Ok dan weet ik dat bedankt
  #47  
Oud 4 oktober 2009, 21:38
rsi's schermafbeelding
rsi rsi is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2009
Locatie: Schimmert @home
Ziggo Internet: alles-in-1 plus Motorola
DTV: ir-fox + alphacrypt
Berichten: 3
Standaard G15 getest met Smit CI+

Zojuist voor Oma een Sony 32v5500 met ziggo Smit CI+ module gehaald en voor haar ingesteld....

Kon natuurlijk mijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken en heb de Smit CI+ in mijn Panasonic TXL37-G15e gestopt...... Helaas, vrijwel meteen foutmelding dat mijn TV geen CI+ had.

Mijn alphacrypt (die normaal in de G15 zit, en daar 100% naar tevredenheid werkt) werkte in de Sony ook.....

Wel had de Sony niet de laatste firmware (1.57) maar de oude 1.303....

Conclusie : Panasonic G15 heeft GEEN CI+ en werkt dus NIET met de Ziggo CI+ CAM.
  #48  
Oud 6 oktober 2009, 23:21
s.ijpema's schermafbeelding
s.ijpema s.ijpema is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: Wagenborgen / @home
Ziggo Internet: Ziggo alles-in-1 plus / merk Scientific Atlanta
DTV: Philips DCR2022
Berichten: 1
Unhappy Ziggo CI+ cam werkt niet op Panasonic TX-P42G10

Heb vandaag de Ziggo CI+ cam geprobeerd op m'n Panasonic TX-P42G10 (met firmware 1.213).

Helaas kreeg ik de melding: Uw toestel is niet volledig geschikt voor CI+.

Laatst gewijzigd door s.ijpema; 12 oktober 2009 om 20:03
  #49  
Oud 12 oktober 2009, 11:48
Sjeek's schermafbeelding
Sjeek Sjeek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Groningen / Ziggo
Berichten: 3
Standaard

Ik heb ergens gelezen dat Ziggo de Alphacrypt gebruikers "tegemoet" wil komen wanneer deze niet meer zal werken?

Klopt dit?
  #50  
Oud 12 oktober 2009, 16:37
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.348
Standaard Ziggo en Alphacrypt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjeek Bekijk bericht
Ik heb ergens gelezen dat Ziggo de Alphacrypt gebruikers "tegemoet" wil komen wanneer deze niet meer zal werken?
Klopt dit?
Leek me wel geloofwaardig.
Heb even voor je rondgeneusd en vond dit .
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Panasonic




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:52.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl