Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Panasonic

Mededelingen

Panasonic Nieuws, vragen en opmerkingen over Panasonic CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 8 september 2009, 11:56
Renecs's schermafbeelding
Renecs Renecs is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2005
Locatie: Enkhuizen - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 42
Standaard

Bedankt voor je uitgebreide antwoord in deze.
Ben er nog niet over uit wat ik wil/moet gaan doen.

Zit te twijfelen tussen een 5000C van Humax, of wellicht toch een MediaCenter. (2 totaal verschillende oplossingen, i know)

Denk dat ik in ieder geval even afwacht m.b.t. het CI+ gebeuren tot daar in ieder geval meer duidelijkheid over is.
  #22  
Oud 8 september 2009, 22:14
syah's schermafbeelding
syah syah is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: groningen / casema
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 1
Standaard CI of CI+

@ Anoniem,

Je stelt dat de G10/G15 e.d. toestellen een CI (-) slot hebben. Op meerdere lokaties op internet lees ik dat Panasonic meldt, dat het CI+ sloten zouden zijn. Hoe zeker ben jij ervan dat het een CI- slot betreft, c.q. wat is je bron van deze informatie?

Ik wil zekerheid over het bovenstaande, aangezien elders in dit forum duidelijk wordt aangegeven, dat het gebruik van een CI+ CAM in een CI slot door Ziggo zal worden geblokkeerd. Voor het omgekeerde (CI CAM in een CI+ slot) schijnt hetzelfde te gelden.

Als jij gelijk hebt, dan lijkt een Alphacrypt CAM (CI) de enige oplossing voor het kijken naar digitale TV (zonder losse decoder). Kan je garanderen dat dit gaat werken op een G15 en geldt hiervoor de 'garantie op de werking voor de minimale duur van anderhalf jaar', zoals gemeld in het video interview op www.hardware.info??
  #23  
Oud 8 september 2009, 23:09
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door syah Bekijk bericht
@ Anoniem,

Je stelt dat de G10/G15 e.d. toestellen een CI (-) slot hebben. Op meerdere lokaties op internet lees ik dat Panasonic meldt, dat het CI+ sloten zouden zijn. Hoe zeker ben jij ervan dat het een CI- slot betreft, c.q. wat is je bron van deze informatie?

Ik wil zekerheid over het bovenstaande, aangezien elders in dit forum duidelijk wordt aangegeven, dat het gebruik van een CI+ CAM in een CI slot door Ziggo zal worden geblokkeerd. Voor het omgekeerde (CI CAM in een CI+ slot) schijnt hetzelfde te gelden.

Als jij gelijk hebt, dan lijkt een Alphacrypt CAM (CI) de enige oplossing voor het kijken naar digitale TV (zonder losse decoder). Kan je garanderen dat dit gaat werken op een G15 en geldt hiervoor de 'garantie op de werking voor de minimale duur van anderhalf jaar', zoals gemeld in het video interview op www.hardware.info??
1. Mijn informatie komt voort uit een meeting met Panasonic. Ik heb geen informatie over bepaalde modellen gegeven. Ik heb enkel aangegeven dat Panasonic geen CI+ ontwikkelingen meer doet in 2009 modellen, maar zich enkel richt tot de 2010 modellen. De eerste testen zullen daarvoor medio oktober bij ons starten.
2. Ik ga me niet uitspreken over garanties t.a.v. de werking Alphacrypt.
  #24  
Oud 9 september 2009, 11:01
cistem's schermafbeelding
cistem cistem is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: TV
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
...
2. Ik ga me niet uitspreken over garanties t.a.v. de werking Alphacrypt.
Alphacrypt IC werkt in mijn TX-L37G10E, Ziggo / Enschede. Maar volgens de website van Ziggo zijn er in dat netwerk werkzaamheden. Ik heb dan ook last van het wegvallen van de HD versie van Nederland 1 en 2 (raar genoeg geen problemen bij Nederland 3 of andere zenders). Het is ook niet een probleem met HD ontvangst op de TV, Eurosport HD werkt namelijk wel.

Ik heb een vraag uitstaan bij Panasonic om danwel de toekomstige CI+ modellen vrij te geven, of aan te geven of de huidige TV's nog een firmware upgrade krijgen. Als het goed is dan zijn de nieuwe TV's die op de IFA gepresenteerd zijn CI+, alle modellen daarvoor zijn niet gecertificeerd en lijken ook geen CI+ te zijn.

Is het veilig om aan te nemen dat ALS de Alphacrypt werkt, het DUS geen CI+ capable TV is? Geen idee of Ziggo in het Enschede gebied al CI+ vereist of dat ze dat nog moeten inschakelen.
  #25  
Oud 10 september 2009, 15:29
rimarsa's schermafbeelding
rimarsa rimarsa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2009
Locatie: Oosterhesselen
Berichten: 11
Standaard

Ik krijg binnenkort mijn CI+ cam van Ziggo binnen (Is besteld)
Kan ik hem testen op mijn Panasonic G10.
Jullie horen binnenkort.
  #26  
Oud 10 september 2009, 16:21
cistem's schermafbeelding
cistem cistem is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: TV
Berichten: 5
Standaard

Mail van Panasonic:

Citaat:
De VIERA 2009 tv's zijn niet voorbereid voor CI+. Er zullen geen wijzigingen aangebracht worden in de software van de huidige 2009 line-up. Doelstelling is dat de nieuwe 2010 modellen voldoen aan de Ziggo criteria en deze modellen dus gecertificeerd zijn.
Ben benieuwd of de Ziggo CAM werkt, als Ziggo CI+ afdwingt dan zou het dus niet mogen werken.
  #27  
Oud 11 september 2009, 00:22
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cistem Bekijk bericht
Mail van Panasonic:

Ben benieuwd of de Ziggo CAM werkt, als Ziggo CI+ afdwingt dan zou het dus niet mogen werken.
Ach, dan kan rimarsa hem altijd nog op Marktplaats zetten, is ie er zo vanaf...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #28  
Oud 11 september 2009, 08:31
Renecs's schermafbeelding
Renecs Renecs is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2005
Locatie: Enkhuizen - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 42
Standaard

Ben ook wel erg nieuwsgierig of t gaat werken
Heb zelf de X10
  #29  
Oud 11 september 2009, 08:49
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Volgens dit bericht doet de Ziggo module het nu nog in een CI-slot.
De vraag is veel meer, wanneer gaat Ziggo dat uitschakelen?
  #30  
Oud 15 september 2009, 11:22
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rimarsa Bekijk bericht
Ik krijg binnenkort mijn CI+ cam van Ziggo binnen (Is besteld)
Kan ik hem testen op mijn Panasonic G10.
Jullie horen binnenkort.
geef ff door ik heb namelijk ook een g10 besteld
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Panasonic




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:20.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl