Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 18 augustus 2009, 22:59
GeneralTrue's schermafbeelding
GeneralTrue GeneralTrue is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Delft casema
Berichten: 5
Standaard

anyways dankjewel allemaal ^^ en ben verbaasd van de snelle reacties
  #12  
Oud 18 augustus 2009, 23:04
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Dat zei je eerst niet, althans niet met die woorden Het leek of je geen specifieke keus van je probleem kon maken...
Ik ken zijn probleem wel. Dat pulldownmenu werkt niet, waar je de afdeling moet ingeven. Dan kom je geen steek verder.
  #13  
Oud 18 augustus 2009, 23:24
lkaspers's schermafbeelding
lkaspers lkaspers is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Amersfoort
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Linksys WRT160N v. 2
DTV: Cisco 8455DBV, Arris Touchstone 702
Berichten: 9
Thumbs up Soms gaat het ook wél goed


Ik heb nu 2x het webformulier gebruikt.
Het ging 2x erg goed. Binnen 2 uurtjes reactie en ook nog zinvol.
Idd soms moeilijk om je vraag onder zo'n item te duwen.
ff improviseren en de juiste toon doet wonderen.

Hier spreekt een gelukkige gebruiker van Alles in 1 extra.
Er waren soms wat hobbeltjes en telefoontjes nodig, maar kheb nu 50 mb/s, een werkend interactieve digitale televisie en een Cisco PVR, die doet wat ik wil.

Ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven.
Kheb goeie hoop

groetjes Louis

ps: ik heb heel veel opgestoken van dit forum en denk dat het mij een hele boel narigheid heeft bespaard.
Graag tot weder dienst bereid.
  #14  
Oud 19 augustus 2009, 10:22
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 661
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zapp Brannigan Bekijk bericht
Ook meteen maar even gerapporteerd bij Mozilla, kan het misschien in de toekomst gewoon met firefox.
Eh, ik verwacht eerder dat Ziggo IE specifieke ellende gebruikt, en dat het probleem dus bij Ziggo ligt.
  #15  
Oud 19 augustus 2009, 13:35
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.676
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Eh, ik verwacht eerder dat Ziggo IE specifieke ellende gebruikt, en dat het probleem dus bij Ziggo ligt.
Waarschijnlijk heb je gelijk, maar vreemd genoeg werkt het met konquerer wel, en die volgt de standaards ook redelijk nauwgezet.
  #16  
Oud 24 augustus 2009, 18:42
gem1e's schermafbeelding
gem1e gem1e is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 februari 2008
Locatie: Blokker Multikabel
Berichten: 214
Standaard Email naar Ziggo, op geen mogelijke manier

Probeer ik een email naar Ziggo te sturen, krijg ik steeds de melding, alles invullen verplicht, ik HEB alles ingevuld, alleen vlak boven de kolom m/v staat een hokje, dat is niet in te vullen.
Dus, zijn we nu dan verplicht te bellen als er iets is?

Blijkt dus, idd, de Firefox browser niet te werken, belachelijk eigenlijk.

Laatst gewijzigd door gem1e; 24 augustus 2009 om 19:39
  #17  
Oud 24 augustus 2009, 19:41
internetter's schermafbeelding
internetter internetter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Locatie: voormalig @Home gebied
Ziggo Internet: Connect Max / Playstart / Modem: Techicolor TC7210
DTV: Sony KDL 40HX700 met Neotion Cam CI+ / Humax iHDR-5200C
Berichten: 428
Standaard

Al geprobeerd imet de compitabiltietsmodus aan van de Internet Explorer?

Vr. gr.
Internetter.
  #18  
Oud 24 augustus 2009, 20:28
bezoeker's schermafbeelding
bezoeker bezoeker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: 3-in-1 basis
DTV: router Sitecom WL306 giga, CI+
Berichten: 280
Standaard

ziggo heeft on line formuleir aangepast, ik werk met IE 8
  #19  
Oud 24 augustus 2009, 21:03
mennomulder's schermafbeelding
mennomulder mennomulder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Groningen Rivierenbuurt/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus/Ubee EVW3200 modem
DTV: ex 2x IR Fox C nu Samsungs UE27D5000/SMIT CI+ en UE40ES6100/Quantis CI+ en PVR Humax iHDR5200C
Berichten: 1.828
Standaard

Als je firefox gebruikt, kun je met de add on IE-Tab wel met het web-formulier werken.
__________________
De bearenburch is myn sjirurg
http://www.youtube.com/watch?v=dul7HPrnue0

Grouten oet Grunnen
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:02.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl