Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 8 september 2009, 22:15
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Vergeet niet het 'Group commando'. Dat kan nogal verschil maken.

In SABnzb vind je die via config -> switches en dan de tweede optie in de tweede kolom. Deze dient aangevinkt te staan.
  #52  
Oud 10 september 2009, 08:11
hein's schermafbeelding
hein hein is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 januari 2007
Locatie: heerhugowaard multikabel
Ziggo Internet: power z3 aie
DTV: samsung
Berichten: 135
Standaard snelheden nieuwsgroepen

kunnen jullie voor mij eens kijken wat de download snelheid is bij jullie als je met bijvoorbeeld alt binz wat download, graag met opgave of je al het nieuwe moden en de bijbehorende snelheid hebt?
ik heb het idee dat het bij mij niet goed zit, ik zit gemiddeld op zo,n 1500 kB/s
hein heerhugowaard
ubee modem evm3200, bedraad zo,n 48 mB/s op het internet
thanks in advance
  #53  
Oud 10 september 2009, 10:11
jumper66's schermafbeelding
jumper66 jumper66 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: amstelveen online
Berichten: 1
Standaard

hallo ik heb ook het alles in een ziggo pakket
nieuwe arris modem en een netgear wrn3500
ook ik haal een snelheid van 48 mb/s op speedtest.net
echter als ik met drie lijntjes met grabit download haal ik maar 2600 kb/s
staat er iets verkeerd of gebruik ik een verkeerd programma

mvg
jumper
  #54  
Oud 13 september 2009, 10:35
Spooxx's schermafbeelding
Spooxx Spooxx is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: Wognum
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 5
Standaard

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem als velen hier. Mijn download snelheid uit nieuwsgroepen komt niet boven de 2000kb/s uit met Alles in 1 Extra(met nieuwe modem). Het verschil alleen is dat ik ook maar 16 Mbit/s haal bij speedtest en via de eweka nieuwsgroep server haal ik ook maar ~2100kb/s met 8 lijntjes.

Iemand dit al eerder gehad, of vertraagd mijn router(Sweex Broadband router LB000020) gewoon erg veel?
  #55  
Oud 13 september 2009, 11:02
pdukers's schermafbeelding
pdukers pdukers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2008
Locatie: Sittard
Ziggo Internet: Z2, Ubee
Berichten: 189
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooxx Bekijk bericht
Iemand dit al eerder gehad, of vertraagd mijn router(Sweex Broadband router LB000020) gewoon erg veel?
Haal die er eens tussenuit en je weet het
  #56  
Oud 13 september 2009, 11:17
Spooxx's schermafbeelding
Spooxx Spooxx is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: Wognum
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 5
Standaard

Geprobeerd, maar toen kreeg ik helemaal geen connectie
  #57  
Oud 13 september 2009, 12:09
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooxx Bekijk bericht
Geprobeerd, maar toen kreeg ik helemaal geen connectie
Heb je toen wel je modem even uit en weer aangezet ?
Dus modem uitzetten, router ertussenuit, modem aanzetten, als hij opgestart is pas de pc aanzetten.
(ook weer doen als je daarna je router er weer tussen zet)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #58  
Oud 13 september 2009, 13:10
Spooxx's schermafbeelding
Spooxx Spooxx is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: Wognum
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Heb je toen wel je modem even uit en weer aangezet ?
Dus modem uitzetten, router ertussenuit, modem aanzetten, als hij opgestart is pas de pc aanzetten.
(ook weer doen als je daarna je router er weer tussen zet)
Hey Cees,

Net even gedaan. Zonder resultaat helaas. Ik kan dan ook niet eens in de modem zelf komen trouwens.
  #59  
Oud 13 september 2009, 14:48
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Staat de PC wel op automatisch IP?
  #60  
Oud 13 september 2009, 17:19
pletter's schermafbeelding
pletter pletter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: schagen multikabel
Ziggo Internet: A1O extra Ubee
DTV: geen
Berichten: 605
Standaard

klinkt wel stom maar tja heb gelijk lol

peter
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl