Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #191  
Oud 27 augustus 2009, 07:36
bor's schermafbeelding
bor bor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 april 2004
Locatie: Medemblik-Multiweb,Sonera,Quicknet,Multikabel
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markieeee Bekijk bericht
maar nog steeds GEEN 50 Mb! De keren dat internet er uit lag werkte de telefoon trouwens ook niet. Hij komt nu wel tot 41 Mb, maar de meeste halen 47/48 Mb.

Wat klaag je nou, dat is toch prima? bij mij is hij net aan 20Mb

  #192  
Oud 27 augustus 2009, 10:14
mod-1's schermafbeelding
mod-1 mod-1 is offline
Full Moderator
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 312
Standaard

Dit topic gaat over problemen met de activatie van het modem. Over snelheid lopen echt topics genoeg. Dus als je modem door de activatie is heengekomen meldt het, maar ga hier dan niet door als het niet naar behoren werkt.
  #193  
Oud 30 augustus 2009, 12:28
danmar's schermafbeelding
danmar danmar is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: breda
Ziggo Internet: alles in 1 plus dlink dir 655 router
DTV: samsung dcb 270R + module
Berichten: 31
Standaard

kreeg gisteren een mail van ziggo , of ik er wel aan dacht om mijn nieuwe
modem te activeren en mijn oude modem binnen 14 dagen terug te sturen.

Jazeker denk ik daar niet aan, ben nu blij dat alles met mijn oude modem wel
gewoon draait!!

Kennis van me heeft nu sinds een kleine 2 weken ook ziggo in huis met het nieuwe
modem, maar helaas daar werkt ook helemaal niets, ...........

Ik wacht nog wel ff af voordat ik het nieuwe modem weer probeer te activeren!


to be continued................

grtz.........
  #194  
Oud 1 september 2009, 19:38
Theo61's schermafbeelding
Theo61 Theo61 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Lutjebroek /Quicknet /MK
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra met Motorola SBV512 en op de plank Arris 702b
DTV: Samsung DCB-B270R
Berichten: 51
Standaard

Ik ben vandaag weer teruggekeerd naar mijn oude modem. Vanwege een lokaal probleem dat bekend is en dat even duurt voor het opgelost is. In ieder geval weet ik nu waar ik aan toe ben. Maar als ik dit forum lees heeft Ziggo last van een heleboel lokale problemen!

Waarom was er dan zo'n haast met de uitrol van de nieuwe snelheden als de techniek het nog duidelijk niet aan kan. Ik heb niet gevraagd om hogere snelheid, geef mij maar een stabiele verbinding. Daar heb ik veel meer aan.
  #195  
Oud 3 september 2009, 14:01
louisa29's schermafbeelding
louisa29 louisa29 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2009
Locatie: wierden @home
Ziggo Internet: 1
Berichten: 1
Standaard nieuw modem activeren

is er iemand die mij kan helpen?
ik heb een nieuw modem van ziggo omdat de snelheid word verhoogd.
maar als ik in de internet bal activatie in toets en mijn nieuwe wacht woord in voer dan lukt het me niet om op internet te komen .
is er iemand die hier meer van af weet?
voor dat ik weer moet bellen voor 0,10 eurocent per minuut en ver volgens zoon 15 minuten aan de telefoon moet hangen zonder iemand aan de lijn te krijgen
  #196  
Oud 3 september 2009, 14:08
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.255
Standaard

kreeg je een melding dat activering succesvol was? Dan het volgende stappenplan doorlopen:

koffie zetten,
modem uit,
router uit,
pc uit,
alles weer juist aansluiten
koffie inschenken,
modem aan,
slokje koffie,
wachten tot bovenste vier ledjes constant branden,
nog een slokje koffie,
router aan,
pc aan,
paar minuutjes wachten, (paar slokken koffie)
lekker verder internetten.

*) koffie kan eventueel vervangen worden door ander drankje.
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________
  #197  
Oud 4 september 2009, 23:05
BMWMaX's schermafbeelding
BMWMaX BMWMaX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 december 2005
Locatie: Grootebroek - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3925 Modemrouter
DTV: CI+ Module
Berichten: 293
Standaard

Aankomende week is het drie weken geleden dat we te horen hebben gekregen van de monteur en technische dienst om maar even terug te gaan naar het oude modem om vervolgens later het nieuwe modem weer opnieuw te activeren.

Ik heb zo'n idee dat er nog minimaal drie weken bij moeten komen of misschien wachten tot het nieuwe jaar of dat het oude modem door Ziggo wordt afgesloten.

We zijn nog steeds redelijk positief over Ziggo maar wat dit gedoe betreft ligt het even anders want we kunnen het beslist niet hebben dat de boel onbetrouwbaar is qua verbinding ivm inkomsten via het internet.

Mooi dat een bedrijf je zo in de tang kan hebben met iets als een pokkemodem.
__________________
Gr, Marcel
  #198  
Oud 5 september 2009, 17:52
Nivkbak's schermafbeelding
Nivkbak Nivkbak is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Locatie: Maastricht@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Ubee EVM 3200
Berichten: 10
Standaard

Vandaag dan het modem ontvangen het gaat om een Ubee evm 3200 allemaal mooi en zo maar ik kom voor geen meter op de activatie-pagina. De lampjes branden zoals beschreven staat in het stappenplan dus dat zit wel goed lijkt me. Ik zit direct op het modem via UTP kabel zonder router of switch er tussen ik type in de balk in activatie en er gebeurd niks.
-Heb al meerdere computers geprobeerd (win 7 / win xp)
-Verschillende browsers zoals IE8 en Firefox
-Dat alles ook nog eens in safe modus van beide (computers/browsers)
-Paar keer modem reset zonder resultaat..
Wat kan ik nog doen om op die pagina te komen?

Wat me opvalt is dat als ik activatie intik dan gaat Firefox zitten zoeken naar Google en IE naar Bing, zorgt dit misschien voor problemen en hoe zet ik dat automatisch zoeken dan uit?
  #199  
Oud 5 september 2009, 18:37
Oizopower's schermafbeelding
Oizopower Oizopower is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2007
Locatie: Heerhugowaard - Multikabel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nivkbak Bekijk bericht
Vandaag dan het modem ontvangen het gaat om een Ubee evm 3200 allemaal mooi en zo maar ik kom voor geen meter op de activatie-pagina. De lampjes branden zoals beschreven staat in het stappenplan dus dat zit wel goed lijkt me. Ik zit direct op het modem via UTP kabel zonder router of switch er tussen ik type in de balk in activatie en er gebeurd niks.
Zelfde verhaal hier, schijnt een storing @ ziggo te zijn.

Laatst gewijzigd door Oizopower; 7 september 2009 om 18:37
  #200  
Oud 5 september 2009, 23:23
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oizopower Bekijk bericht
Zelfde verhaal hier, schijnt een storing @ ziggo te zijn.
Alweer??? Hebben ze een paar weken geleden ook al last van.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:36.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl