Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #131  
Oud 15 augustus 2009, 11:08
martjemeyer's schermafbeelding
martjemeyer martjemeyer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: Cuijk
Ziggo Internet: Alles-in-1
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door internetter Bekijk bericht
@renboo

In mijn postcodegebied staat nog steeds een groepsstoring voor het activeren van het modem.
Is dat bij jou niet meer het geval?

Vr. gr.
Internetter.
Als je goed kijkt is die storing globaal en niet perse in jou postcode gebied.
Niet dat het iets uitmaakt
  #132  
Oud 16 augustus 2009, 02:47
danmar's schermafbeelding
danmar danmar is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: breda
Ziggo Internet: alles in 1 plus dlink dir 655 router
DTV: samsung dcb 270R + module
Berichten: 31
Standaard

ik denk laat ik eens proberen te activeren, maar helaas hoor, gebeurt helemaal niks, geen inlogscherm , niks nada noppes.

zoals in het boekje staat dat je in de adresbalk "activatie" moet typen werkt al helemaal niet!!

gaat weer lekker hoor, zou makkelijk moeten zijn maar begint nu een lijdensweg te worden en ik vertik het om telkens de HD te moeten bellen!!

Keurig handleiding gevolgd met als resultaat weer een uur voor jan ***
er mee bezig geweest!!

Ligt het nu aan mij of..............oplossing hoor ik graag.

grtz............
  #133  
Oud 16 augustus 2009, 04:11
merlinx's schermafbeelding
merlinx merlinx is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2008
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 extra
Berichten: 23
Standaard

de storing zou weg moeten zijn volgens de ziggo storingspagina in mijn postcode gebied...enfin...logischerwijs geloof ik er nog geen barst van.

ik heb geen zin weer alleen maar ellende (had er 24 uur achter de rug) dus ik wacht wel tot medio volgende week ofzo...

zo te zien zijn er namelijk nog steeds gebruikers met activatieproblemen...



iedereen die dit leest en er over denkt om te proberen het modem te activeren...als je er geen haast mee hebt en erg verlegen zit om je internetverbinding, don't.

als ik geweten had dat er grote problemen mee waren had ik ook gewacht.
superhandig dat het bijna een dag duurt voordat ziggo op zijn storingspagina melding van deze storing maakt.
  #134  
Oud 16 augustus 2009, 06:58
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Ik heb gisteren 15.08.2009 17:00 uur de nieuwe Modem Activeert en het was zo
gepiept.... Geen enkel probleem.
  #135  
Oud 16 augustus 2009, 12:34
danmar's schermafbeelding
danmar danmar is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: breda
Ziggo Internet: alles in 1 plus dlink dir 655 router
DTV: samsung dcb 270R + module
Berichten: 31
Standaard

na wederom lang prutsen, kreeg ik eindelijk het activatie-scherm, ikke blij, kon zelfs
activatiecode en ww invoeren en daarna............natuurlijk de melding dat mijn modem niet geactiveerd kon worden, ik moest maar de HD bellen, not.

oude modem weer terug, helaas deed ook niets meer , moest ook weer geactiveerd
worden, ging gelukkig wel, maar wat een gedoe zeg.

Arris modem resette zichzelf wel maar on-line lampje blijft maar knipperen!

Begint langzamerhand een drama-serie te worden , bahbah

We kijken straks nog wel een keer, voor nu......

grtz.......
  #136  
Oud 16 augustus 2009, 13:44
bor's schermafbeelding
bor bor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 april 2004
Locatie: Medemblik-Multiweb,Sonera,Quicknet,Multikabel
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pbmand Bekijk bericht
Toen je belde had je toen de nieuwe modem al aangesloten of belde je mobiel?
Mobiel uiteraard, want de nieuwe modem gaf geen respons. Gisteravond waren we overigens weer offline en wederom mobiel gebeld met ziggo, Je wordt aardig op de kosten gejaagd op deze manier, terwijl je voor een aardig bedrag besteedt per maand. Ik zie het nu redelijk somber in, mede omdat ik nu bij lange na de 50 mB niet haal. Dit (offline)verhaal heb ik jaren geleden meegemaakt met Sonera (voorloper van quicknet,multikabel, ziggo) en dat wil ik niet nóg eens meemaken.
  #137  
Oud 16 augustus 2009, 14:31
Nobody2050's schermafbeelding
Nobody2050 Nobody2050 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: -
Ziggo Internet: Alles in 1 extra, Arris Touchstone TM-702B
Berichten: 3
Standaard

Zojuist het nieuwe modem geïnstalleerd. Binnen een half uur de gehele procedure doorlopen, fluitje van een cent.

1) Alle apparatuur, router, switches, pc's uitgezet.
2) Oude modem afgekoppeld.
3) Nieuwe modem aankoppelen.
4) Rechtstreeks PC aansluiten op modem.
5) Nieuwe modem opstarten en wachten tot dat alle lampjes gaan
branden.
6) PC opstarten, firewalls en antivirus uitschakelen.
7) Start explorer op, bij mij kwam het activatiescherm vanzelf op, anders
"Activeren" intikken op adresbalk.
8) Codes invullen en even wachten na activeren.
9) Na internetactiviteit, modem uitschakelen en PC uit.
10) Router en switches aansluiten.
11) Modem weer opstarten (wacht op het branden van alle lampjes),
daarna router inschakelen en daarna de eventuele switches en dan
pas de PC.



Nog net niet geheel de beloofde snelheid, maar dit gaat al lekker.
Succes.

Greetz Nobody2050
  #138  
Oud 16 augustus 2009, 15:16
danmar's schermafbeelding
danmar danmar is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: breda
Ziggo Internet: alles in 1 plus dlink dir 655 router
DTV: samsung dcb 270R + module
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nobody2050 Bekijk bericht
Zojuist het nieuwe modem geïnstalleerd. Binnen een half uur de gehele procedure doorlopen, fluitje van een cent.

1) Alle apparatuur, router, switches, pc's uitgezet.
2) Oude modem afgekoppeld.
3) Nieuwe modem aankoppelen.
4) Rechtstreeks PC aansluiten op modem.
5) Nieuwe modem opstarten en wachten tot dat alle lampjes gaan
branden.
6) PC opstarten, firewalls en antivirus uitschakelen.
7) Start explorer op, bij mij kwam het activatiescherm vanzelf op, anders
"Activeren" intikken op adresbalk.
8) Codes invullen en even wachten na activeren.
9) Na internetactiviteit, modem uitschakelen en PC uit.
10) Router en switches aansluiten.
11) Modem weer opstarten (wacht op het branden van alle lampjes),
daarna router inschakelen en daarna de eventuele switches en dan
pas de PC.



Nog net niet geheel de beloofde snelheid, maar dit gaat al lekker.
Succes.

Greetz Nobody2050
Ik ga het nu nog een keer proberen aan de hand van jouw lijstje hierboven.

hopelijk werkt het nu wel.........
  #139  
Oud 16 augustus 2009, 16:45
danmar's schermafbeelding
danmar danmar is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: breda
Ziggo Internet: alles in 1 plus dlink dir 655 router
DTV: samsung dcb 270R + module
Berichten: 31
Standaard

Ik had het net zo goed kunnen laten, begin nu toch wel zwaar geirriteerd
te raken, wat een drama zeg, pffffff.

Precies volgens handleiding gewerkt, maar helaas......blijkt ineens internet het wel te doen, maar telefoon weer niet. Raar want heb modem nog steedsniet kunnen activeren.

Geef mijn portie maar aan Fikkie, lol is er nu echt wel vanaf.


grtz.............
  #140  
Oud 16 augustus 2009, 17:03
BMWMaX's schermafbeelding
BMWMaX BMWMaX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 december 2005
Locatie: Grootebroek - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3925 Modemrouter
DTV: CI+ Module
Berichten: 293
Standaard

Vandaag geactiveerd en het werkt (not)

Zowel direkt aan het modem als achter de router minder dan 30Mb down en bijna 5 up.

Fantastisch weer. Had alles beter kunnen laten voor wat het was.


Het activeren ging overigens wel makkelijk en snel. Browser starten en gelijk op volgende klikken omdat de activatiepagina vanzelf al verscheen zonder deze op te roepen.
__________________
Gr, Marcel

Laatst gewijzigd door BMWMaX; 16 augustus 2009 om 21:50
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:05.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl