Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+

Mededelingen

CI+ Nieuws, algemene vragen en opmerkingen over CI+ modules en CI+ geschikte TV's
(specifieke posts over bepaalde merken TV's of CI+ CAMS in de eigen subforums)

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 13 augustus 2009, 16:10
MarkoSolar's schermafbeelding
MarkoSolar MarkoSolar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: deventer
Berichten: 12
Standaard CI+ CAM-module.

Wat ik me afvroeg,met de digitale tv van ziggo krijg je een digitale ontvanger,deze word op de kabel aangesloten en van uit de ontvanger ga je met een HDMI kabel naar de tv.
Hoe gaat dat straks met een CI+ CAM-module achter in je TV?
  #2  
Oud 13 augustus 2009, 16:29
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Hetzelfde als nu met de CI CAM module (Alphacrypt). De kabel wordt aangesloten op de TV, de smartcard gaat in de CAM module, de CAM module gaat in het CI (+) slot van de TV. En dan nog de stekker in het stopcontact.
  #3  
Oud 13 augustus 2009, 16:29
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Bij deze televisies zit er een kabel-tuner in de televisie. De kabel gaat naar de televisie, met de tuner selecteer je een kanaal, van de tuner gaat het gecodeerde signaal naar de CAM-module met de smartcard erin, en de CAM-module stuurt het gedecodeerde signaal dan terug om op de televisie te laten zien.
  #4  
Oud 13 augustus 2009, 16:51
MarkoSolar's schermafbeelding
MarkoSolar MarkoSolar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: deventer
Berichten: 12
Standaard

Aaah zo gaat dat dus,bedankt voor de reacties.
Dus de HDMI kabel komt te vervallen,scheel ook weer een paar tientjes.
  #5  
Oud 13 augustus 2009, 16:52
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkoSolar Bekijk bericht
Dus de HDMI kabel komt te vervallen,scheel ook weer een paar tientjes.
Klopt helemaal
  #6  
Oud 15 augustus 2009, 20:11
M@rc's schermafbeelding
M@rc M@rc is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Waalwijk
Berichten: 2
Standaard

Maar als ik nu ook op wil nemen heeft de CI+ dan helemaal geen nut? Of moet je dan naast de CI+ nog een losse HD ontvanger gaan gebruiken?
  #7  
Oud 15 augustus 2009, 20:38
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M@rc Bekijk bericht
Maar als ik nu ook op wil nemen heeft de CI+ dan helemaal geen nut? Of moet je dan naast de CI+ nog een losse HD ontvanger gaan gebruiken?
Ja je moet dan een PVR gebruiken, tenzij er binnenkort een TV met ingebouwde opneem mogelijkheid komt of een CI+ CAM waar je mee kunt opnemen, maar die zijn nog niet beschikbaar.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #8  
Oud 16 augustus 2009, 15:47
anarchee's schermafbeelding
anarchee anarchee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: sevenum/@home
Berichten: 1
Standaard daar is die dan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ja je moet dan een PVR gebruiken, tenzij er binnenkort een TV met ingebouwde opneem mogelijkheid komt of een CI+ CAM waar je mee kunt opnemen, maar die zijn nog niet beschikbaar.

en daar is die dan : http://tweakers.net/nieuws/61746/sha...-aquos-tv.html
  #9  
Oud 25 augustus 2009, 09:19
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anarchee Bekijk bericht
Maar is die ook geschikt voor CI+?
__________________
L8r, Henk
  #10  
Oud 25 augustus 2009, 14:23
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk2304 Bekijk bericht
Maar is die ook geschikt voor CI+?
Nee. Bovendien wordt deze TV vooralsnog alleen in Japan op de markt gebracht en is deze in Europa sowieso onbruikbaar.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:21.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl