Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+

Mededelingen

CI+ Nieuws, algemene vragen en opmerkingen over CI+ modules en CI+ geschikte TV's
(specifieke posts over bepaalde merken TV's of CI+ CAMS in de eigen subforums)

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 22 september 2009, 10:03
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Dat is wel degelijk gezegd, Alphacrypt zal zeer binnenkort niet meer werken op tv toestellen die CI+ ondersteunen, dit is een feit. Alleen toestellen die geen CI+ ondersteunen werkt Alphacrypt nog 1½ jaar tot 2 jaar.
Dat laatste is een verkeerde interpretatie van het interview van Gradus Vos met hardwareinfo.tv
Zie http://www.hardware.info/nl-NL/news/...Alphacrypt_af/

voor een samenvatting en

http://www.hardware.info/nl-NL/video...teractieve_TV/

voor het hele interview.

Ik reageerde op de post van HenkV waarin hij m.i. refereerde aan het gebruik van Alphacrypt CAM in een CI TV, gezien de periode van anderhalf jaar die hij noemde. Dat de Alphacrypt niet zal werken in CI+ TVs omdat Ziggo dit blokkeert is een ander verhaal.

Laatst gewijzigd door G038; 22 september 2009 om 10:08
  #52  
Oud 22 september 2009, 10:05
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loesy Bekijk bericht
In een PM contact met Anoniem is inderdaad wel gezegd dat zeer binnenkort de alpha... op zwart gaat bij mijn nieuwe LED Tv. Dat is ook de reden dat ik vorige week over ben gegaan op de CI+ module, dit op zijn advies om zo niet later voor verassingen te staan. Mijn alphamodule kon ik overigens omruilen voor de CI+ bij de dealer waar ik mijn TV heb gekocht.
Geen dingen door elkaar gooien graag. Ik had het over TVs met een CI slot. Blijkbaar heeft jouw TV een CI+ slot.
  #53  
Oud 22 september 2009, 10:09
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loesy Bekijk bericht
In een PM contact met Anoniem is inderdaad wel gezegd dat zeer binnenkort de alpha... op zwart gaat bij mijn nieuwe LED Tv. Dat is ook de reden dat ik vorige week over ben gegaan op de CI+ module, dit op zijn advies om zo niet later voor verassingen te staan. Mijn alphamodule kon ik overigens omruilen voor de CI+ bij de dealer waar ik mijn TV heb gekocht.
Ik heb het ook via pm gehoord van anoniem maar het staat ook ergens op het forum vermeld.
  #54  
Oud 22 september 2009, 10:13
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Ik heb het ook via pm gehoord van anoniem maar het staat ook ergens op het forum vermeld.
Zoals uit het interview met Gradus Vos blijkt heeft Ziggo in april 2009 stellig beweert dat ze gebruik van de Alphacrypt CAM niet actief zal tegenwerken. Hier wil ik Ziggo graag aan houden.

Nogmaals, Alphacrypt in CI+ apparatuur is een ander verhaal. De uitspraken van Gradus Vos zouden hier niet op van toepassing zijn geweest...

Laatst gewijzigd door G038; 22 september 2009 om 10:29
  #55  
Oud 22 september 2009, 11:40
JoostBoZ's schermafbeelding
JoostBoZ JoostBoZ is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2009
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 80
Standaard

Ach ja "zeer binnenkort" is slechts een relatief begrip (zeker bij Ziggo).

Toen ik het bericht meer dan een maand geleden voor het eerst hoorde was ik ook bang dat binnen een week mijn TV (CI+ tv met AlphaCrypt) op zwart zou gaan.

Voorlopig duurt het nog wel even, want de Philips TV's hebben proberen met de CI+ CAM. Ik heb gelezen dat het nog wel zo'n 6 weken kan gaan duren voordat de Philips TV's ook gecertificeerd zijn.
  #56  
Oud 22 september 2009, 13:37
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G038 Bekijk bericht
Nogmaals, Alphacrypt in CI+ apparatuur is een ander verhaal. De uitspraken van Gradus Vos zouden hier niet op van toepassing zijn geweest...
Hij heeft dat echter nooit specifiek aangegeven. Gevalletje van bewust vaag zijn zodat je achteraf nog van alles kan ontkennen.
  #57  
Oud 22 september 2009, 14:51
basset's schermafbeelding
basset basset is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: gouda
Berichten: 4
Standaard

Iemand eigenlijk geprobeerd om deze cam in een G10 plasma te stoppen in het Caiw gebied?
  #58  
Oud 9 oktober 2009, 01:07
troisfontaine's schermafbeelding
troisfontaine troisfontaine is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2009
Locatie: Banholt
Berichten: 1
Standaard Foutmelding

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alki Bekijk bericht
Module blijft hier telkens foutmelding geven:
Authenticatie mislukt, Toestel certificaat verlopen - ongeldig - 17

TV is een goedgekeurde Samsung LE37B554M2PXXN
Met de nieuwste firmware.

Iemand een idee ?

Beste Heer/Mevrouw,

Ik heb afgelopen week een led tv type UE40B6000 gekocht en als ik de Cammodule invoeg dan krijg ik dezelfde foutmelding als bij u.
Heeft u de storing inmiddels opgelost? Groeten Bart
  #59  
Oud 9 oktober 2009, 21:00
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door troisfontaine Bekijk bericht
Beste Heer/Mevrouw,

Ik heb afgelopen week een led tv type UE40B6000 gekocht en als ik de Cammodule invoeg dan krijg ik dezelfde foutmelding als bij u.
Heeft u de storing inmiddels opgelost? Groeten Bart
Onder de rubriek samsung vindt je een verwijzing naar een instructie.
  #60  
Oud 10 oktober 2009, 00:26
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

@ anoniem, al iets meer bekend betreft de subs omtrent BBC??
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:35.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl