Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > LG

Mededelingen

LG Nieuws, vragen en opmerkingen over LG CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 31 oktober 2009, 11:18
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mepotje14 Bekijk bericht
Heb ik reeds geprobeerd, ook eerst nog CAM geplaats zonder smartcard, maar helpt allemaal niet. eigenlijk best wel ten einde raad, wat kan ik doen?
Contact met ZIGGO? of LG? of Saturnus?
Ik weet het niet meer, wie weet nog raad.
eerst de installatie uitvoeren, controleer of je Ned 1 HD ontvangt op positie 1 , controleer of je EPG informatie en of de datum/tijd klopt en vervolgens de CAM aanbrengen en wachten totdat de authenticatie afgerond is.
  #42  
Oud 31 oktober 2009, 14:31
mepotje14's schermafbeelding
mepotje14 mepotje14 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Tolbert
DTV: LG 42LF7300
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
eerst de installatie uitvoeren, controleer of je Ned 1 HD ontvangt op positie 1 , controleer of je EPG informatie en of de datum/tijd klopt en vervolgens de CAM aanbrengen en wachten totdat de authenticatie afgerond is.
Hallo Ziggo Anoniem,

Bedankt voor je snelle reacties!!
Na aanpassen datum en tijd wordt inderdaad de authenticatie afgerond. Ik hehe eindelijk hij werkt. Maar nu krijg ik nog geen enkel digitaal kanaal. Ook Ned 1 ontvang ik niet digitaal. Ik moet analoog gaan zoeken om beeld te krijgen. In het menu zie ik wel netjes het serie nummer ed van e smartkaart, welke ik ook in een losse decoder heb getest en daar werkt hij. Kun je mij vertellen wat ik (nu weer) niet goed doe?

bvd
  #43  
Oud 31 oktober 2009, 14:44
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mepotje14 Bekijk bericht
Hallo Ziggo Anoniem,

Bedankt voor je snelle reacties!!
Na aanpassen datum en tijd wordt inderdaad de authenticatie afgerond. Ik hehe eindelijk hij werkt. Maar nu krijg ik nog geen enkel digitaal kanaal. Ook Ned 1 ontvang ik niet digitaal. Ik moet analoog gaan zoeken om beeld te krijgen. In het menu zie ik wel netjes het serie nummer ed van e smartkaart, welke ik ook in een losse decoder heb getest en daar werkt hij. Kun je mij vertellen wat ik (nu weer) niet goed doe?

bvd
Beschrijf de stappen nog eens hoe je de installatie hebt uitgevoerd.
Tijdens de installatie wordt weergegeven hoeveel zenders er gevonden zijn. Heb je de juiste frequentie en netwerknummer gebruikt ?
  #44  
Oud 31 oktober 2009, 14:56
mepotje14's schermafbeelding
mepotje14 mepotje14 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Tolbert
DTV: LG 42LF7300
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Beschrijf de stappen nog eens hoe je de installatie hebt uitgevoerd.
Tijdens de installatie wordt weergegeven hoeveel zenders er gevonden zijn. Heb je de juiste frequentie en netwerknummer gebruikt ?
Hallo anoniem,

1) TV uit en CAM eruit
2) TV naar fabrieks instelling --> Nederlands --> thuisgebruik --> Kabel
3) Frequentie 36900 (zonder punt ingevoerd) netwerk ID 9700 (postcode: 9356)
4) ook tevens vinkje analoge kanalen aangezet en er worden 31 kanalen gevonden(ook zonder geprobeerd, maar dan krijg ik de melding "TV niet geprogrammeerd" en worden er 0 kanalen gevonden).
5) datum en tijd ingesteld
6) TV uit --> CAM + smartcard geplaatst --> TV aan --> authenticatie werd doorlopen en daarna authentsatie gereed geeft hij aan. Smartcard lijkt mij goed geplaatst aangezien ik het serienummer kan aflezen in het CI+ menu.

Vol verwachting wacht ik af..........

Laatst gewijzigd door mepotje14; 31 oktober 2009 om 15:03
  #45  
Oud 31 oktober 2009, 16:08
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mepotje14 Bekijk bericht
Hallo anoniem,

1) TV uit en CAM eruit
2) TV naar fabrieks instelling --> Nederlands --> thuisgebruik --> Kabel
3) Frequentie 369000 (zonder punt ingevoerd) netwerk ID 9700 (postcode: 9356)
4) ook tevens vinkje analoge kanalen aangezet en er worden 31 kanalen gevonden(ook zonder geprobeerd, maar dan krijg ik de melding "TV niet geprogrammeerd" en worden er 0 kanalen gevonden).
5) datum en tijd ingesteld
6) TV uit --> CAM + smartcard geplaatst --> TV aan --> authenticatie werd doorlopen en daarna authentsatie gereed geeft hij aan. Smartcard lijkt mij goed geplaatst aangezien ik het serienummer kan aflezen in het CI+ menu.

Vol verwachting wacht ik af..........
nul je weinig, je vult op deze manier 36.90 in ipv 369.00.
Dus 369000 gebruiken !
  #46  
Oud 31 oktober 2009, 19:45
mepotje14's schermafbeelding
mepotje14 mepotje14 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Tolbert
DTV: LG 42LF7300
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
nul je weinig, je vult op deze manier 36.90 in ipv 369.00.
Dus 369000 gebruiken !
Ureka!!
Hij doet het eindelijk Thanks voor je hulp .

Een 0 extra om de komma/punt te vervangen ja verzin het maar.........
Tevens kan de optie van digitaal zoeken en analoog samen NIET, vinkje analoge kanalen zoeken moet dus niet aan. Daarna had ik pas beeld op alle kanalen
Maar geen geluid, tevens werkte teletekst wel direct.
TV helemaal uit (van stand-by af) en er was ook geluid. Nu krijg ik alleen bij een aantal kanalen geen gelujid via de Dolby surround set, maar ach voor 98% goed, vanavond maar lekker genieten.
Ik denk dat anderen ook nog wel van deze discussie kunnen profiteren.

JoHo
  #47  
Oud 31 oktober 2009, 20:14
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mepotje14 Bekijk bericht
Ureka!!
Hij doet het eindelijk Thanks voor je hulp .

Een 0 extra om de komma/punt te vervangen ja verzin het maar.........
Tevens kan de optie van digitaal zoeken en analoog samen NIET, vinkje analoge kanalen zoeken moet dus niet aan. Daarna had ik pas beeld op alle kanalen
Maar geen geluid, tevens werkte teletekst wel direct.
TV helemaal uit (van stand-by af) en er was ook geluid. Nu krijg ik alleen bij een aantal kanalen geen gelujid via de Dolby surround set, maar ach voor 98% goed, vanavond maar lekker genieten.
Ik denk dat anderen ook nog wel van deze discussie kunnen profiteren.

JoHo
de LG gebruikt k(ilo)Hz in plaats van m(ega)Hze. Het verschil tussen kilo en mega is 1000, dus 3 nullen.

Heb je de LG in combinatie met een starterspakket en een HD-pakket (ofwel een speciale aanbieding) aangeschaft.
  #48  
Oud 31 oktober 2009, 22:18
mepotje14's schermafbeelding
mepotje14 mepotje14 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Tolbert
DTV: LG 42LF7300
Berichten: 6
Standaard

Ja inderdaad aangeschaft als starterspakket icm een HD pakket.
Zondag verstuurd (aanvraag) per post en op woensdag al binnen, complimentje waard.
vanwaar deze vraag? Maakt mij weer nieuwsgierig.
  #49  
Oud 31 oktober 2009, 23:06
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mepotje14 Bekijk bericht
Ja inderdaad aangeschaft als starterspakket icm een HD pakket.
Zondag verstuurd (aanvraag) per post en op woensdag al binnen, complimentje waard.
vanwaar deze vraag? Maakt mij weer nieuwsgierig.
Omdat er behoorlijk wat tijd besteed is aan de instructie. De instructie is stap voor stap beschreven specifiek voor de LG.
  #50  
Oud 14 november 2009, 09:29
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Volgens interne bronnen bij LG zou de SL8000 ook geschikt moeten zijn voor CI+, kan jij dit bevestigen anoniem?
__________________
Verkoper KTV/Satelliet

Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > LG




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:24.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl