Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C

Mededelingen

CI+ en DVB-C Digitale TV via DVB-C of abonnementen met een CI+ module van Ziggo

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 15 september 2009, 14:03   #151
svanderlinden
Member
 
svanderlinden's schermafbeelding
Standaard

Mediamarkt Cruquius (Bij Haarlem/Hoofddorp) had er een stuk of 8 liggen!! heb er meteen eentje gekocht!! Na 5en gaat tie in mijn LED tv!!

Grtz, Steven
svanderlinden is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 14:21   #152
Arjan80
Junior Member
 
Arjan80's schermafbeelding
Standaard Vanavond in mijn Sony

Heb er nu een naast me liggen. Ga vanavond gelijk proberen in mijn Sony W5500.
Arjan80 is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 14:40   #153
jojootje
Senior Member
 
jojootje's schermafbeelding
Standaard "vol verwachting klopt mijn hart"

KDL40-W5500, PKG1.570EA, land=belgie, taal=nederlands.

Zenderlijst "sony eigen sortering, inclusief kanaalnummers".

Je kunt sorteren en deleten met deze instellingen. EPG niet in detail naar gekeken mbt volgorde na handmatige sortering.
jojootje is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 16:02   #154
G-LOW
Junior Member
 
G-LOW's schermafbeelding
Standaard

Is er ook al iemand die beelden heeft van de kwaliteit?

Ben erg benieuwd naar HDTV en of de verschillen duidelijk zijn tov een losse decoder?

Filmpje gevraagd!
G-LOW is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 16:27   #155
Lightning99
Member
 
Lightning99's schermafbeelding
Standaard

Ben net terug van de Mediamarkt (Maastricht).

Ze hadden een doos vol CI+ modules liggen van Ziggo, maar er werkte er geen één van

We hebben verschillende modules geprobeerd in de test TV (Sony W5500) maar alleen beeld op NL1.

Ze durfden de modules dan ook niet meer te verkopen...
Lightning99 is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 16:32   #156
Henk2304
Senior Member
 
Henk2304's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lightning99 Bekijk bericht
Ben net terug van de Mediamarkt (Maastricht).

Ze hadden een doos vol CI+ modules liggen van Ziggo, maar er werkte er geen één van

We hebben verschillende modules geprobeerd in de test TV (Sony W5500) maar alleen beeld op NL1.

Ze durfden de modules dan ook niet meer te verkopen...
Misschien omdat die niet gecertificeerd is? Alleen de Sony series KDL-xxV5xxx, dus b.v. V5500 en niet W5500. Maar ik heb geen Sony, dus weet niet of dat wellicht toch hetzelfde is. Je zou toch verwachten dat een winkelier dat wel weet, of is dat bij de Mediamarkt teveel gevraagd?
__________________
L8r, Henk
Henk2304 is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 17:00   #157
Lightning99
Member
 
Lightning99's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk2304 Bekijk bericht
Misschien omdat die niet gecertificeerd is? Alleen de Sony series KDL-xxV5xxx, dus b.v. V5500 en niet W5500. Maar ik heb geen Sony, dus weet niet of dat wellicht toch hetzelfde is. Je zou toch verwachten dat een winkelier dat wel weet, of is dat bij de Mediamarkt teveel gevraagd?
We hebben hem in verschillende TV's geprobeerd, ook de wél gecertificeerde. Dus dáár ligt het in ieder geval NIET aan.

Gelukkig had ik er wel op gerekend dat het niet zou werken ZIGGO KENNENDE, dus voor mij in ieder geval geen teleurstelling
Lightning99 is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 17:02   #158
Erik1980
Junior Member
 
Erik1980's schermafbeelding
Standaard

misschien dat de firmware niet geupdate was......
Erik1980 is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 17:08   #159
twigger
Senior Member
 
twigger's schermafbeelding
Standaard

Kan ook zijn dat ze de smartcard verkeerd om hebben geplaatst, of de Cam zelf. Had ik ook met Alphacrypt de eerste keer. Maar dan denk ik dat de smartcard verkeerd om in de cam heeft gezeten want ik kan me niet voorstellen dat ze 10 x de cam verkeerd om plaatsen.
twigger is offline   Met citaat reageren
Oud 15 september 2009, 17:09   #160
svanderlinden
Member
 
svanderlinden's schermafbeelding
Standaard

De Ci+ module werkt perfect in mijn Samsung LED EU40B6000!!

Wel de meegeleverde smartcard EERST activeren, anders doet tie het niet.

Hebben ze in Maastricht een oude werkende smartcard gebruikt?? of die uit de verpakking van de module???

Grtz, Steven
svanderlinden is offline   Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C


Labels
cam, ci+, gecertificeerd, ziggo



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl