Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Neotion & SMiT CI+ Cams

Mededelingen

Neotion & SMiT CI+ Cams Nieuws, Vragen en opmerkingen die alleen gaan over de Ziggo-goedgekeurde CI+ CAMS . Geen algemene zaken over CI+ plaatsen !

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 23 november 2009, 20:37   #121
Superdude73
Junior Member
 
Superdude73's schermafbeelding
Standaard

Mee eens, maar het blijft goedkoper....
Superdude73 is offline   Met citaat reageren
Oud 25 november 2009, 09:23   #122
Riparius
Senior Member
 
Riparius's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Superdude73 Bekijk bericht
Mee eens, maar het blijft goedkoper....
Ik vind het nog steeds geen argument. Met één keer boodschappen doen in de plaatselijke supermarkt ben je ook zo 15 euro kwijt. Wil je je daarvoor jaren gaan ergeren? Ik niet.
Riparius is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 11:12   #123
Superdude73
Junior Member
 
Superdude73's schermafbeelding
Unhappy

Tja, je hebt natuurlijk gelijk. Maar dat is lastig toegeven als je ´m al gekocht hebt....toch?
Superdude73 is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 11:20   #124
Robus
Member
 
Robus's schermafbeelding
Standaard

Superdude,

Mag ik hier uit afleiden dat je de Caiway-module hebt gekocht en dat dit een Smit is? Werkt het (los van de genoemde tekortkomingen)?

gr
R
Robus is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 11:25   #125
Superdude73
Junior Member
 
Superdude73's schermafbeelding
Standaard

Yep, Caiway/Smit. Behalve het initialiseren bij het inschakelen, werkt de module precies zoals dit zou moeten. Zou mooi zijn als je bijvoorbeeld de CAM zou kunnen updaten zodat dit initialiseren tot het verleden behoort. Het is geen groot probleem, alleen je moet niet even snel iets op tv willen kijken... Achteraf had ik persoonlijk iets meer betaald voor een Neotion, maar wellicht heeft deze een andere tekortkoming.
Superdude73 is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 11:45   #126
G.bruiker
Senior Member
 
G.bruiker's schermafbeelding
Standaard

In de huidige pakketten die hier in de winkel verkrijgbaar zijn zit gewoon een SMiT en andere zijn er niet te koop.
Overigens als je met een logitech harmony de tv laat opstarten op een av kanaal en gelijk daarna naar een tv kanaal stuurt heb je die "irritante" melding niet.
In praktijk zie je het dan niet want voor de tv "warm" is en beeld geeft sta je al op tv.
En om nu te zeggen dat je je je hele leven moet gaan ergeren aan die melding,mijn god,hij is hinderlijk maar om nu te zeggen dat ik me er mijn hele leven aan ga ergeren gaat wel weer wat erg ver.
Bovendien met genoemd truukje zie je um niet.
Overdrijven is ook een vak.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
G.bruiker is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 13:24   #127
Robus
Member
 
Robus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Bovendien met genoemd truukje zie je um niet.
Bovengenoemde truukje heet dus Harmony en kost nog eens een paar honderd euro extra?
Zelf wil ik straks gewoon gaan Bravia-syncen met een bestaande remote.
Ik weet wel dat uiteindelijk alles went (Theo Maassen) en dat we de opstartroutine van bv Windows ook al jaren voor lief nemen. Maar in de wereld van de televisie zijn dit soort meldingen eerder een achteruitgang dan vooruitgang en het is niet overdreven te veronderstellen dat de meeste mensen niet blij zijn met achteruitgang. Zeker niet als je er dagelijks mee wordt geconfronteerd kan dat inderdaad gaan irriteren.

Om dáár nu weer een investering voor te gaan plegen gaat me echt te ver; laat de ontwikkelaars van de CAM dit ook in één keer goed oplossen...
Robus is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 13:36   #128
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Superdude73 Bekijk bericht
Yep, Caiway/Smit. Behalve het initialiseren bij het inschakelen, werkt de module precies zoals dit zou moeten. Zou mooi zijn als je bijvoorbeeld de CAM zou kunnen updaten zodat dit initialiseren tot het verleden behoort. Het is geen groot probleem, alleen je moet niet even snel iets op tv willen kijken... Achteraf had ik persoonlijk iets meer betaald voor een Neotion, maar wellicht heeft deze een andere tekortkoming.
De Neotion doet ook gewoon die initialisatie maar laat op het scherm dan niets zien. Het scherm is dan gewoon 'zwart' ipv een mededeling. Wel is de neotion ietsje sneller met opstarten. Een update zal dit dus niet oplossen, hooguit een optie om de tekst weg te laten en er ook een zwart scherm van te maken. Persoonlijk vind ik die tekst niet zo erg, dan weet je in elk geval dat er iets gebeurt .
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline   Met citaat reageren
Oud 26 november 2009, 15:22   #129
G.bruiker
Senior Member
 
G.bruiker's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robus Bekijk bericht
Bovengenoemde truukje heet dus Harmony en kost nog eens een paar honderd euro extra?
Nee hoor, voor een logitech harmony kan je al klaar zijn voor 35 euro en kun je 15 afstandsbedieningen in de kast leggen die je dan niet meer hoeft te gebruiken.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
G.bruiker is offline   Met citaat reageren
Oud 30 november 2009, 19:19   #130
Claude
Member
 
Claude's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De Neotion doet ook gewoon die initialisatie maar laat op het scherm dan niets zien. Het scherm is dan gewoon 'zwart' ipv een mededeling. Wel is de neotion ietsje sneller met opstarten. Een update zal dit dus niet oplossen, hooguit een optie om de tekst weg te laten en er ook een zwart scherm van te maken. Persoonlijk vind ik die tekst niet zo erg, dan weet je in elk geval dat er iets gebeurt .

Ik heb een Philips TV en die toont tijdens de authenticatieprocedure (Smit CAM) gewoon beeld en geluid (en geen zwart scherm, dus). Daaroverheen verschijnt dan transparant het bekende venster met de Started en Success melding van de Smit CAM.

Ik zou het dus wel op prijs stellen als de software van de CAM zou worden aangepast, zodat die authenticatie-meldingen niet meer in beeld verschijnen.
Ik hoef niet elke keer te weten dat er iets goed is gegaan. Zoiets is prima voor in het testlaboratium. In de normale wereld wil ik echter alleen als er iets fout gaat een duidelijke foutmelding in beeld.

De Started en Success meldingen zijn op specificaties van Ziggo zichtbaar gemaakt. Ziggo is dus aan zet om dat ongedaan te laten maken.
Claude is offline   Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Neotion & SMiT CI+ Cams


Labels
ci+, ci+cam, digitale tv



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl