Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H360R (HDTV)

Mededelingen

Samsung DCB-H360R (HDTV) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de High Definition kabelontvanger van Samsung

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 10 augustus 2009, 10:44
pexxx's schermafbeelding
pexxx pexxx is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Grave / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1, Tv Extra
DTV: Samsung H360R, Samsung SMT-C7140, Cisco 8455DVB, Cisco 8485DVB
Berichten: 31
Standaard Decoder start niet meer op

Hallo,

Tijdens mijn vakantie heb ik de stekker uit het stopcontact gehad. Bij terugkomst stop ik deze er weer in en zet de decoder aan. Nu wil de decoder niet meer goed opstarten. Soms heb ik binnen 5 seconden geen beeld meer, soms blijft hij constant booten, soms kan ik 1 minuut tv kijken en dan 'hangt' ie. Zodra de stb hangt, brandt het blauwe hdtv lampje, heb ik geen beeld meer en reageerd hij niet meer op de afstandbediening of de knoppen.

Het volgende heb ik geprobeerd:
- Hele nacht aan laten staan
- Terug zetten fabrieksinstellingen
- Zonder irdeto kaart opstarten

Het betreft een decoder die enkele jaren geleden is omgeruild tijdens de grote omruilactie van Samsung.

Kan ik de decoder officieel als 'overleden' beschouwen of heeft iemand nog suggesties?

Perry
  #2  
Oud 11 augustus 2009, 00:21
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Even een snelle gedachtengang, weet niet of het klopt. Gezien het HDTV lampje denk ik dat hij probeert op te starten op een HD zender. Misschien dat hij zich hierin verslikt.

Reset de decoder eens terwijl de coax losgehaald is. Als het dan goed gaat (decoder start op en geeft een 'geen signaal' melding), even zappen naar een andere zender, bijv 4, en de coax weer aansluiten.
  #3  
Oud 11 augustus 2009, 08:16
pexxx's schermafbeelding
pexxx pexxx is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Grave / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1, Tv Extra
DTV: Samsung H360R, Samsung SMT-C7140, Cisco 8455DVB, Cisco 8485DVB
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Even een snelle gedachtengang, weet niet of het klopt. Gezien het HDTV lampje denk ik dat hij probeert op te starten op een HD zender. Misschien dat hij zich hierin verslikt.

Reset de decoder eens terwijl de coax losgehaald is. Als het dan goed gaat (decoder start op en geeft een 'geen signaal' melding), even zappen naar een andere zender, bijv 4, en de coax weer aansluiten.
Nee, dat is het niet. Na de reset naar fabrieksinstellingen heb ik alle kanalen ook opnieuw moeten instellen. Mocht de decoder door de boot sequence heen komen, kan ik kort zappen en vervolgens hangt ie weer, ongeacht het kanaal waar hij op staat.
  #4  
Oud 11 augustus 2009, 08:38
dutchnicky's schermafbeelding
dutchnicky dutchnicky is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles In 1 Plus
DTV: Samsung
Berichten: 55
Standaard

Software update beschikbaar?
  #5  
Oud 11 augustus 2009, 08:44
pexxx's schermafbeelding
pexxx pexxx is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Grave / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1, Tv Extra
DTV: Samsung H360R, Samsung SMT-C7140, Cisco 8455DVB, Cisco 8485DVB
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchnicky Bekijk bericht
Software update beschikbaar?
Nee. (Is de 'beloofde' update i.v.m. HD zenders NL 1-3 dan al uit?)
  #6  
Oud 11 augustus 2009, 08:52
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pexxx Bekijk bericht
Nee. (Is de 'beloofde' update i.v.m. HD zenders NL 1-3 dan al uit?)
Als je korter dan één jaar op vakantie bent geweest heb je geen update gemist.
  #7  
Oud 11 augustus 2009, 08:55
pexxx's schermafbeelding
pexxx pexxx is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Grave / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1, Tv Extra
DTV: Samsung H360R, Samsung SMT-C7140, Cisco 8455DVB, Cisco 8485DVB
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Als je korter dan één jaar op vakantie bent geweest heb je geen update gemist.
Gelukkig maar 361 dagen.....
Nee, was dat maar zo, na 14 dagen ging de prik weer op de decoder met een grote teleurstelling tot resultaat.
  #8  
Oud 11 augustus 2009, 09:14
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Al eens naar de HD gebeld?
Dan kan de decoder op afstand gereset worden (indien mogelijk)
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pexxx Bekijk bericht
Hallo,

Tijdens mijn vakantie heb ik de stekker uit het stopcontact gehad. Bij terugkomst stop ik deze er weer in en zet de decoder aan. Nu wil de decoder niet meer goed opstarten. Soms heb ik binnen 5 seconden geen beeld meer, soms blijft hij constant booten, soms kan ik 1 minuut tv kijken en dan 'hangt' ie. Zodra de stb hangt, brandt het blauwe hdtv lampje, heb ik geen beeld meer en reageerd hij niet meer op de afstandbediening of de knoppen.

Het volgende heb ik geprobeerd:
- Hele nacht aan laten staan
- Terug zetten fabrieksinstellingen
- Zonder irdeto kaart opstarten

Het betreft een decoder die enkele jaren geleden is omgeruild tijdens de grote omruilactie van Samsung.

Kan ik de decoder officieel als 'overleden' beschouwen of heeft iemand nog suggesties?

Perry
  #9  
Oud 11 augustus 2009, 09:19
pexxx's schermafbeelding
pexxx pexxx is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Grave / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1, Tv Extra
DTV: Samsung H360R, Samsung SMT-C7140, Cisco 8455DVB, Cisco 8485DVB
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Al eens naar de HD gebeld?
Dan kan de decoder op afstand gereset worden (indien mogelijk)
Nee, nog niet gedaan. Ik betwijfel of zij de decoder op afstand kunnen resetten. Iemand hier ervaring mee?
  #10  
Oud 17 augustus 2009, 22:55
ziggo-marc's schermafbeelding
ziggo-marc ziggo-marc is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 maart 2009
Locatie: capelle
Ziggo Internet: digitaal + hdtv
DTV: dhcb 360s
Berichten: 5
Standaard

ik ondervind hetzelfde probleem......resetten dmv stekker uit het stopcontact met/zonder smartcard erin; met/zonder coax-kabel erin.....het enige lampje dat brand is die blauwe met HDTV......geen lcd display.......weet iemand een oplossing ???
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H360R (HDTV)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:03.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl