Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Bekijk resultaten enquête: Ik heb Lip-Sync problemen met de volgende decoder;
Samsung DCB-H360RA decoder 56 51,85%
Samsung DCB-H380R decoder 9 8,33%
Humax 5000C decoder 4 3,70%
Humax 5050C decoder 5 4,63%
Cisco 8455 DVR decoder 4 3,70%
ingebouwde decoder in mijn TV (geef s.v.p. type tv aan) 3 2,78%
Ik heb geen problemen met Lip-Sync (geef s.v.p. type ontvanger aan in forumpost) 27 25,00%
Aantal stemmers: 108. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 3 september 2009, 18:29
bb84's schermafbeelding
bb84 bb84 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

Hoi Allemaal,

Even aangemeld om op dit topic te reageren. Ik kijk al meer dan een maand NL 1 2 3 HD via Humax IRC-5000, nooit problemen gehad. Om een HDMI poort vrij te krijgen van een vriend een Alphacrypt geleend (weet dat deze officieel niet wordt ondersteund) maar opeens lipsync probleem op mijn SONY 40W4000.

Postcode: 2492
Ontvanger: Alphacrypt CAM
TV: Sony 40w4000
Signaalsterkte: 78, op alle kanalen.

Lijkt dus toch ook decoder afhankelijk te zijn, vanmiddag weer terug gezet op mijn Humax, probleem opgelost!

Groetjes
  #62  
Oud 3 september 2009, 19:41
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bb84 Bekijk bericht
Hoi Allemaal,

Even aangemeld om op dit topic te reageren. Ik kijk al meer dan een maand NL 1 2 3 HD via Humax IRC-5000, nooit problemen gehad. Om een HDMI poort vrij te krijgen van een vriend een Alphacrypt geleend (weet dat deze officieel niet wordt ondersteund) maar opeens lipsync probleem op mijn SONY 40W4000.

Postcode: 2492
Ontvanger: Alphacrypt CAM
TV: Sony 40w4000
Signaalsterkte: 78, op alle kanalen.

Lijkt dus toch ook decoder afhankelijk te zijn, vanmiddag weer terug gezet op mijn Humax, probleem opgelost!

Groetjes
Dit is sinds gisteren op de W4000 ism d alphacrypt (ook mijn setup)

switchen naar een kanaal waar je niet opgeabboneert bent even wachten en weer terug lijkt het bij mij op te lossen. (tot ik weer zap)
  #63  
Oud 3 september 2009, 19:45
bb84's schermafbeelding
bb84 bb84 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jdd Bekijk bericht
Dit is sinds gisteren op de W4000 ism d alphacrypt (ook mijn setup)

switchen naar een kanaal waar je niet opgeabboneert bent even wachten en weer terug lijkt het bij mij op te lossen. (tot ik weer zap)
Dat is ook toevallig, gister voor het eerst geprobeerd namelijk! Dat zappen kan idd misschien werken, maar daar ga ik niet aan beginnen als ik nog een oke Humax ontvanger heb staan.

Zou jij mij misschien op de hoogte kunnen houden van jouw ontwikkelingen mbt tot deze lipsync problemen in deze setup?? Indien de problemen opgelost zijn kan ik ook een alphacrypt aanschaffen!

Bij voorbaat dank!

Groetjes
  #64  
Oud 6 september 2009, 19:52
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Zoas eerder in de week plotseling voor het eerst lipsync.

Sinds vrijdag draait het hier op de W4000 / alphacrypt weer als een zonnetje.

voor bb84
zou ik nu een aplhacrypt kopen. nee. te onzeker. Of anoniem zou een duidelijke uitspraak moeten willen voor de personen die over een CI tv beschikken.

Eigenlijk antwoord op:
Blijft CI en alphacrypt werken (zonder nieuwe functionaliteit zoals IA TV)

[ ] Ja
[ ] Nee
  #65  
Oud 6 september 2009, 19:57
pcvroon's schermafbeelding
pcvroon pcvroon is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2009
Locatie: amersfoort / casema
Ziggo Internet: Alles in een extra
DTV: cisco hd recorder/samsung dcb-b270r
Berichten: 578
Standaard

Jammer dat je maar op een decoder kan stemmen.
  #66  
Oud 18 november 2009, 01:42
Apple740's schermafbeelding
Apple740 Apple740 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 april 2008
Locatie: -
Berichten: 245
Standaard

Is er al zicht op nieuwe firmware voor de 360 die dit probleem gaat tackelen want dat heel Nederland (incl. UPC en Cai gebied) een lagere bitrate moet slikken op de publieke HD kanalen omdat 1 bepaalde decoder in Ziggo gebied hogere bitrates niet aankan is natuurlijk uiterst merkwaardig.
We mogen toch niet hopen dat Ziggo het wel best vind nu.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:02.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl