Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 17 oktober 2009, 09:44
Jheroen's schermafbeelding
Jheroen Jheroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 april 2008
Locatie: Soest / Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles in 1 Extra / Arris modem
DTV: Humax IRC Fox
Berichten: 146
Standaard

en hier hetzelfde verhaal, na de laatste beta firmwareupdate werkt voip prima en ook de rest werk uitstekend.
__________________
Met vriendelijke groet,

Jheroen

www.joomlapartner.nl
  #32  
Oud 17 oktober 2009, 10:51
bandietjeoo7's schermafbeelding
bandietjeoo7 bandietjeoo7 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra, NETGEAR WNDR3700
DTV: samsung dcb-h360rs
Berichten: 38
Standaard

Blij om dat te horen dat de problemen niet bij iedereen voorkomen.
De 825 was voor mij eigenlijk de enige vervanger voor de Netgear.
Prijs technisch dan.
  #33  
Oud 8 december 2009, 18:43
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

Ik heb net een hele tijd forums en handleidingen gelezen maar een ding kon ik niet ontdekken.

Waar kan ik aflezen waar de wan port op functioneert ik kan hem wel aanzetten op 1gb/auto/.. vroeg me af of iemand dit weet .

Heleboel ellende op d-link forums. Maar goed het 1gb gedeelte voor de lan werkt bij mij.
__________________
Opera 12!
  #34  
Oud 8 december 2009, 21:20
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Opteron-pv Bekijk bericht
Ik heb net een hele tijd forums en handleidingen gelezen maar een ding kon ik niet ontdekken.

Waar kan ik aflezen waar de wan port op functioneert ik kan hem wel aanzetten op 1gb/auto/.. vroeg me af of iemand dit weet .

Heleboel ellende op d-link forums. Maar goed het 1gb gedeelte voor de lan werkt bij mij.
Op je modem kun je dat misschien zien aan de kleur van de LED?
Wat voor modem heb je ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #35  
Oud 8 december 2009, 22:29
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

Arris
__________________
Opera 12!
  #36  
Oud 12 december 2009, 00:35
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

Geen mogelijkheid om het te checken op de Arris neem ik aan dan Cees ?
__________________
Opera 12!
  #37  
Oud 12 december 2009, 08:28
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Opteron-pv Bekijk bericht
Geen mogelijkheid om het te checken op de Arris neem ik aan dan Cees ?
Je kon vroeger via http://192.168.100.1 in de arris inloggen en daar dan de status van de netwerkverbinding zien en dan ook zien dat hij op gigabit stond. Maar sinds de laatste firmware kan dat alleen nog maar als hij nog niet online staat. Dus wil je het een keer zeker weten, dan je modem even opnieuw opstarten en snel proberen in het modem te komen. Desnoods even de antennekabel van het modem loshalen, dan heb je wat meer tijd.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #38  
Oud 14 december 2009, 10:53
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

Okay , bedankt.

Dan moet dat maar een keer gebeuren als er een storing is .
__________________
Opera 12!
  #39  
Oud 29 december 2009, 21:46
nico hhw's schermafbeelding
nico hhw nico hhw is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 oktober 2008
Locatie: heerhugowaard/multikabel
Ziggo Internet: A-I-1 extra (120/10Mb) / ubee evm3200 / D-Link DIR825
DTV: humax iHDR5050c
Berichten: 1.017
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door superdave Bekijk bericht
ik heb de router inmiddels ook in bezit, aangeschaft wegens gigabit netwerk.
Ik had/heb de Linksys 160, deze heeft een download van 45mbit via speedtest.net

De 825, komt niet hoger dan 10 a 12mbit, firmware versie 2.01EU.
Iemand tips (QOS engine heb ik al uitgezet.)

Als ik direct de linksys weer terug plaats, werkt het weer als een speer.
Een beetje late reactie maar toch even nodig denk ik.

Ik heb sinds vandaag ook de dir-825 en liep tegen hetzeldfde probleem op.
Ik kwam (vooral met nieuwsgroepen) ook niet boven de 30 Mb uit ipv de 120 Mb.
Blijkt een bekend probleem te zijn bij D-link en er wordt aan een oplossing gewerkt die eind dit jaar, begin volgend jaar uit zou moeten komen.
De 1 Gb wanpoort van de d-link schijnt niet goed overweg te kunnen met het 1Gb protocol wat ziggo gebruikt.

Ik ben net eens even gaan rondneuzen op diverse europese d-link sites, en kwam op de duitse site de 2.01EUb17 (19/10/2009) revisie tegen.
Dus, die maar eens gedownload en geinstalleerd en..... probleem opgelost!
Ik heb nu de normale snelheden weer die ik ook zonder router had.

Laatst gewijzigd door nico hhw; 29 december 2009 om 21:59
  #40  
Oud 29 december 2009, 21:51
superdave's schermafbeelding
superdave superdave is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 maart 2009
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 8
Standaard

Deel de link met ons!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:15.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl