Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 20 september 2009, 10:04
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door superdave Bekijk bericht
ik heb de router inmiddels ook in bezit, aangeschaft wegens gigabit netwerk.
Ik had/heb de Linksys 160, deze heeft een download van 45mbit via speedtest.net

De 825, komt niet hoger dan 10 a 12mbit, firmware versie 2.01EU.
Iemand tips (QOS engine heb ik al uitgezet.)

Als ik direct de linksys weer terug plaats, werkt het weer als een speer.
Wat heb je zoal al gedaan om het probleem op te lossen van de DIR-825 ?
  #22  
Oud 20 september 2009, 11:28
superdave's schermafbeelding
superdave superdave is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 maart 2009
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 8
Standaard

Het is nog niet opgelost;
http://gathering.tweakers.net/forum/...ages/1368555/1

is ook een topic met problemen.... ik laat lekker me linksys 160n routertje maar even staan, totdat dlink een update uitbrengt
  #23  
Oud 20 september 2009, 12:25
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Heb je al geprobeerd QoS uit te zetten?
  #24  
Oud 20 september 2009, 12:50
superdave's schermafbeelding
superdave superdave is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 maart 2009
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anotheruser Bekijk bericht
Heb je al geprobeerd QoS uit te zetten?
Lees mijn berichtje nog eens door
  #25  
Oud 20 september 2009, 13:08
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Probleem is al verholpen lees ik, heb zelf nog wel de 825 en helemaal geen bijzondere dingen gedaan maar gaat gewoon volle bak hier. Herken helemaal niks in de problemen die jij ondervonden heb.
  #26  
Oud 20 september 2009, 17:49
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

QoS niet uitzetten maar handmatig de upload snelheid invoeren die bij je abbo hoort was bij mij de oplossing. Ik heb gewoon de WAN poort ook op automatisch staan en er gaat dan automatisch 1Gbit tussen modem en router lopen. Waar je wel op moet letten is dat je de router niet vlak bij het modem zet zodat de WiFi zenders kunnen gaan storen op het modem. Ik heb er een 3 meter lange netwerk kabel tussen zitten en er zit ongeveer 2 meter tussen router en modem.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #27  
Oud 20 september 2009, 18:11
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
QoS niet uitzetten maar handmatig de upload snelheid invoeren die bij je abbo hoort was bij mij de oplossing. Ik heb gewoon de WAN poort ook op automatisch staan en er gaat dan automatisch 1Gbit tussen modem en router lopen. Waar je wel op moet letten is dat je de router niet vlak bij het modem zet zodat de WiFi zenders kunnen gaan storen op het modem. Ik heb er een 3 meter lange netwerk kabel tussen zitten en er zit ongeveer 2 meter tussen router en modem.
Hier staan ze praktisch boven op/naast elkaar en totaal geen verlies in signaal sterkte of andere functionaliteit.
  #28  
Oud 20 september 2009, 18:14
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anotheruser Bekijk bericht
Hier staan ze praktisch boven op/naast elkaar en totaal geen verlies in signaal sterkte of andere functionaliteit.
Maar er zijn gevallen bekend waar een Arris modem wel op tilt ging, dus even proberen of het iets uitmaakt als je wel snelheids problemen hebt, kan geen kwaad.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #29  
Oud 17 oktober 2009, 08:44
bandietjeoo7's schermafbeelding
bandietjeoo7 bandietjeoo7 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra, NETGEAR WNDR3700
DTV: samsung dcb-h360rs
Berichten: 38
Standaard

Ik had half september de Netgear Netgear Router WNDR3700-100PES WLAN 300Mbit, 4P Switch NL besteld, maar die is pas leverbaar half november.
Ben dus maar voor deze D-link gegaan.
Hoop dat ik de problemen die ik lees niet tegen ga komen.
  #30  
Oud 17 oktober 2009, 08:56
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bandietjeoo7 Bekijk bericht
Ik had half september de Netgear Netgear Router WNDR3700-100PES WLAN 300Mbit, 4P Switch NL besteld, maar die is pas leverbaar half november.
Ben dus maar voor deze D-link gegaan.
Hoop dat ik de problemen die ik lees niet tegen ga komen.
Laat je resultaten nog even weten, hij bevalt mij tot nu toe prima. VOIP werkt nu ook goed met de laatste beta software die ik erin heb en er schijnt binnenkort ook een nieuwe officiele versie firmware te komen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:49.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl