Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 3 augustus 2009, 16:56
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

de gebruikers naam die je gebruikt is dat wel de hoofd naam en niet een alias ?
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #12  
Oud 3 augustus 2009, 17:29
Hostpik's schermafbeelding
Hostpik Hostpik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Uitgeest, Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Plus modem merk Motorola
DTV: IR-FOX
Berichten: 10
Standaard

Ik heb voor GrabIt en Newsleecher een uitzondering gemaakt bij mijn firewall, ik krijg nog steeds rejected (als ik het via een niet-encrypted server doe). Ook de gebruikersnaam is de hoofdgebruikersnaam. Ik zit eraan te denken om de helpdesk van Ziggo te gaan bellen, kijken of zij mij kunnen helpen.
  #13  
Oud 3 augustus 2009, 17:35
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hostpik Bekijk bericht
Ja HetNet was mijn vorige ISP, daar vroegen ze toch om toen ik dat moest neerzetten?
denk dat dat was bedoelt op het oog voordat het ziggo (multikabel, @home en e 3de weet ik effe niet meer) werd.
ik zou zelf nu je huidige isp neer zetten.

zelf denk ik dat je probleem echt te maken heeft met een fout van je gebruikersnaam en je wachtwoord.
andere poort is niet nodig behalve als je een ssl connectie zou gebruiken.

kan je nog eens vertellen wat je invult in newsleecher(ik gebruik geen grabit dus kan je daarmee niet helpen),
gebruikersnaam:
wachtwoord: deze hoeft niet
server:
poort:

en probeer ook eens in te loggen op webmail met de gebruikersnaam en wachtwoord,
gebruik geen copy/paste voor wachtwoord misschien doe je per ongeluk een spatie teveel.
__________________



Laatst gewijzigd door TRaSH; 3 augustus 2009 om 17:41 Reden: vervolg antwoord
  #14  
Oud 3 augustus 2009, 17:35
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Ik gebruik zelf ook GrabIt, hier geen problemen met inloggen op pay en/of Ziggo newsserver, weet je heel zeker dat je je gebruikersnaam en wachtwoord goed hebt ingevuld? Alles is hoofdlettergevoelig( zelfs een dubbele punt of een spatie kan roet in het eten gooien).
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #15  
Oud 3 augustus 2009, 17:45
Hostpik's schermafbeelding
Hostpik Hostpik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Uitgeest, Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Plus modem merk Motorola
DTV: IR-FOX
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
denk dat dat was bedoelt op het oog voordat het ziggo (multikabel, @home en e 3de weet ik effe niet meer) werd.
ik zou zelf nu je huidige isp neer zetten.

zelf denk ik dat je probleem echt te maken heeft met een fout van je gebruikersnaam en je wachtwoord.
andere poort is niet nodig behalve als je een ssl connectie zou gebruiken.

kan je nog eens vertellen wat je invult in newsleecher(ik gebruik geen grabit dus kan je daarmee niet helpen),
gebruikersnaam:
wachtwoord: deze hoeft niet
server:
poort:

en probeer ook eens in te loggen op webmail met de gebruikersnaam en wachtwoord,
gebruik geen copy/paste voor wachtwoord misschien doe je per ongeluk een spatie teveel.
Gebruikersnaam: gebruikersnaam@casema.nl
Bij wachtwoord schreef ik eerst wel altijd het wachtwoord, maar als jij zegt dat het niet hoeft... krijg trouwens nog wel steeds authentication rejected zonder wachtwoord.
server: news.ziggo.nl (ik heb ook news.casema.nl en news.quicknet.nl geprobeerd
poort: 119
  #16  
Oud 3 augustus 2009, 17:47
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Probeer eens news.home.nl
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #17  
Oud 3 augustus 2009, 17:51
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
gebruik geen copy/paste voor wachtwoord misschien doe je per ongeluk een spatie teveel.
Ondersteuning voor spaties in wachtwoorden (zowel in POP als in NNTP) is optioneel. Ik weet niet of Ziggo hier consequent mee omgaat.
  #18  
Oud 3 augustus 2009, 17:53
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Volgens mij moet er tegenwoordig aangemeld worden doormiddel van gebruikersnaam@ziggo.nl . De gebruikersnaam moet de hoofdgebruikersnaam zijn en niet de alias + het bijbehorende wachtwoord. Let op hoofd/kleine letters/cijfers.
Server news.ziggo.nl .
  #19  
Oud 3 augustus 2009, 17:54
Hostpik's schermafbeelding
Hostpik Hostpik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Uitgeest, Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Plus modem merk Motorola
DTV: IR-FOX
Berichten: 10
Standaard

Ik krijg nu een andere foutmelding, Barbarian. Check het hieronder:

Citaat:
3-8-2009 17:48:01 Unable to connect / authenticate server: news.home.nl @ news.home.nl (connect: WSocketResolveHost: Cannot convert host address 'news.home.nl', Error #11004).
Dit is met Newsleecher, bij GrabIt blijft hij zeggen dat ik rejected wordt.

@Thrash

Als ik me in wil loggen bij Ziggo krijg ik opeens error code 403...
  #20  
Oud 3 augustus 2009, 17:56
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Zou dan toch maar even de HD bellen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:27.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl