Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 20 augustus 2009, 12:02
Phillipus's schermafbeelding
Phillipus Phillipus is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 januari 2009
Locatie: Etten-Leur Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Arris-TM702B
DTV: Humax IRHD-5000C
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipje68 Bekijk bericht
... over ongeveer 2 weken komt er een software update en dan zullen de problemen voorbij zijn...
Heb het Arris-modem al enkele dagen binnen, maar wacht toch maar even met activeren tot alle ellende over is. Uiteindelijk heb ik er geen behoefte aan om het risico te lopen zonder internet en telefoon te zitten, zeker als het Motorola-modem het goed doet...

PS Mbt routers zie ik even door de bomen het bos niet meer. Momenteel is nog steeds de Sitecom DC-202 V6 in gebruik. Is deze nog bruikbaar bij al dit geweld (Alles in 1 extra). Valt me op dat alles tegenwoordig wireless is...

Greetz,
Phillip(us)

Laatst gewijzigd door Phillipus; 20 augustus 2009 om 12:46
  #42  
Oud 20 augustus 2009, 12:49
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Ellende? Bij het merendeel van de klanten zijn er geen problemen.
Hier al eens gelezen?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phillipus Bekijk bericht
Heb het Arris-modem al enkele dagen binnen, maar wacht toch maar even met activeren tot alle ellende over is.
  #43  
Oud 20 augustus 2009, 13:15
Phillipus's schermafbeelding
Phillipus Phillipus is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 januari 2009
Locatie: Etten-Leur Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Arris-TM702B
DTV: Humax IRHD-5000C
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Ellende? Bij het merendeel van de klanten zijn er geen problemen.
Had ook niet anders verwacht ! Maar je zal maar net bij die lucky few zitten waar het fout gaat...
Kingpin, heb je evt een suggestie mbt een 'betere' router, zoals bv Zyxel NBG-460N ?

Greetz,
Phillip(us)

Laatst gewijzigd door Phillipus; 20 augustus 2009 om 14:00
  #44  
Oud 20 augustus 2009, 14:19
Darkraven's schermafbeelding
Darkraven Darkraven is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 februari 2009
Locatie: Franeker/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1extra , Arris Touchstone TM702A/B
Berichten: 18
Thumbs down

Vandaag ook maar weer eens gebeld ( zeer kwaad ) , blijf continu problemen houden hier in Franeker met het nieuwe modem .
download die niet beter gaat dan 22 MB upload lijkt in orde 4,5 MB .
Ook zoals ik veel lees hier , heb ik last van een modem die om de haverklap uitvalt en ga ik kijken zijn dus ook alle lampies uit en blijkt daar dus uit dat hij zichzelf aan het resetten is.
Naar het blijkt zitten ze in ieder geval in Groningen bij de HD ook met hun handen in het haar en diegene , die ik tenminste sprak , had maar 1 antwoord : "sorrie meneer maar wij kunnen niks voor u doen" .

Ik vraag me af wat kunnen ze tegenwoordig nog wel !!!!!
Ik geef ook toe , tuurlijk zullen er gebruikers zijn die geen problemen hebben , maar zeg nou zelf , het blijkt toch wel weer uit deze topic en andere dat er ook een hoop gebruikers zijn die wel degelijk problemen hebben na de omschakeling .

Wie weet nu daadwerkelijk wat wij als gebruikers met elkaar kunnen doen om deze problemen op te lossen , misschien RADAR weer inschakelen ?????
  #45  
Oud 20 augustus 2009, 14:45
madeleine-b's schermafbeelding
madeleine-b madeleine-b is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2009
Locatie: Woerden / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / tijdelijk weer Motorola
DTV: Humax IR-C-Fox
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Darkraven Bekijk bericht
Ik vraag me af wat kunnen ze tegenwoordig nog wel !!!!!
Ik geef ook toe , tuurlijk zullen er gebruikers zijn die geen problemen hebben , maar zeg nou zelf , het blijkt toch wel weer uit deze topic en andere dat er ook een hoop gebruikers zijn die wel degelijk problemen hebben na de omschakeling .
Ach de helpdesk is in mijn groeiende ervaring (3,5uur in een week tijd....) niet slecht maar voornamelijk in het diepe gegooid.
Mijn indruk is dat men niet eerst is gaan testen met "friendly customers" in de verschillende gebieden waar Ziggo actief is.
Gevolg: de servicedesk leert pas tijdens de daadwerkelijke uitrol allerlei handigheden om problemen te analyseren en op te lossen.
Als ik zo het forum lees zijn die problemen ook nog eens verschillend in @home, casema en multikabel gebieden.
Met dat testen hadden de bugs die in de Ubee en Arris modems blijken te zitten had je daarmee redelijk kunnen ondervangen.

Al met al heb ik 0,0 waardering voor de uitrol zelf* maar heb ik prima ervaringen met de mensen die de problemen op proberen te lossen.

* Zou maar zo een managementbeslissing kunnen zijn ivm de toenemende druk van glasvezelprojecten.
  #46  
Oud 20 augustus 2009, 15:00
andre622's schermafbeelding
andre622 andre622 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 december 2008
Locatie: Den Haag ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra , Arris Touchstone TM702B
Berichten: 4
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phillipus Bekijk bericht
Heb het Arris-modem al enkele dagen binnen, maar wacht toch maar even met activeren tot alle ellende over is. Uiteindelijk heb ik er geen behoefte aan om het risico te lopen zonder internet en telefoon te zitten, zeker als het Motorola-modem het goed doet...

PS Mbt routers zie ik even door de bomen het bos niet meer. Momenteel is nog steeds de Sitecom DC-202 V6 in gebruik. Is deze nog bruikbaar bij al dit geweld (Alles in 1 extra). Valt me op dat alles tegenwoordig wireless is...

Greetz,
Phillip(us)
Ik gebruik sinds een paar weken het Arris modem.Alles werkt probleemloos.Ik heb als router de Sitecom DC-202 V2.Tot nu toe geen problemen met deze router.
  #47  
Oud 20 augustus 2009, 15:08
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.255
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Darkraven Bekijk bericht
Vandaag ook maar weer eens gebeld ( zeer kwaad ) , blijf continu problemen houden hier in Franeker met het nieuwe modem .
download die niet beter gaat dan 22 MB upload lijkt in orde 4,5 MB .
Ook zoals ik veel lees hier , heb ik last van een modem die om de haverklap uitvalt en ga ik kijken zijn dus ook alle lampies uit en blijkt daar dus uit dat hij zichzelf aan het resetten is.
Naar het blijkt zitten ze in ieder geval in Groningen bij de HD ook met hun handen in het haar en diegene , die ik tenminste sprak , had maar 1 antwoord : "sorrie meneer maar wij kunnen niks voor u doen" .

Ik vraag me af wat kunnen ze tegenwoordig nog wel !!!!!
Ik geef ook toe , tuurlijk zullen er gebruikers zijn die geen problemen hebben , maar zeg nou zelf , het blijkt toch wel weer uit deze topic en andere dat er ook een hoop gebruikers zijn die wel degelijk problemen hebben na de omschakeling .

Wie weet nu daadwerkelijk wat wij als gebruikers met elkaar kunnen doen om deze problemen op te lossen , misschien RADAR weer inschakelen ?????
Het klinkt flauw, maar de vragen zijn eerst toch weer, heb je het al zonder router geprobeerd? Staat de router toevallig dicht bij het modem? Staan er dect telefoons/basisstations dicht bij het modem?

Vele (wat oudere) routers trekken de 50Mb/s snelheid die je nu hoort te krijgen sowieso niet. Soms betekent dit alleen dat je je download niet haalt (maar wel je upload), soms gaat het apparaat letterlijk over zijn nek door de een flink aantal connects in een veel kortere tijd.

Daarnaast is de arris extreem gevoelig voor instraling door dichtbijstaande wifi- en dect zenders. Zorg dus in ieder geval dat deze ver van je modem staan (min 1 a 2 meter) Gevolgen van dichtbij staande apparaten is een fluctuerende of lagere download snelheid en resettende modems.

Ga je rechtstreeks testen van pc naar modem, zet dan ook je router uit vanwege de mogelijk storende wifi zender! Haal je rechtstreeks je snelheid wel (uitgaande van een beetje recente pc die het ook aankan) dan ligt het dus wel degelijk aan de situatie na het modem en kan Ziggo daar weinig aan veranderen.

Heb je een wat oudere router dan is vervanging aan te raden. Let dan op de WAN-LAN snelheid van de modems. De via Ziggo verkrijgbare Sitecom heeft een WAN-LAN snelheid van rond de 94Mb/s en zal na de verhoging volgend jaar niet het maximum kunnen leveren. Vind je dit geen probleem en 94Mb/s snel genoeg dan is het een redelijk modem voor een redelijke prijs indien je gebruik maakt van de aanbieding. anders is er voldoende info in de topics over goede routers die ook bij 120 Mb/s het goed doen.
  #48  
Oud 20 augustus 2009, 20:41
awende's schermafbeelding
awende awende is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Nieuw-Vossemeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra i.c.m. Arris TM702B
Berichten: 38
Standaard

Hier hetzelfde probleem. Instabiele internet verbinding, soms telefonisch niet bereikbaar of niet in staat zelf te bellen, et cetera. Volgens Ziggo is dit een bekend probleem met de nieuwe Arris TM702B modem. Een nieuwe firmware versie moet dit probleem oplossen. Deze wordt volgende week à eind van de maand uitgerold. Zie ook mijn waarschuwings topic onder het kopje Storingen.
__________________
Not trying to pretend the enemy that I am.
  #49  
Oud 21 augustus 2009, 12:22
ipje68's schermafbeelding
ipje68 ipje68 is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: nieuwegein/ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max
DTV: Horizonbox Samsung met scart achterop.
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
Het klinkt flauw, maar de vragen zijn eerst toch weer, heb je het al zonder router geprobeerd? Staat de router toevallig dicht bij het modem? Staan er dect telefoons/basisstations dicht bij het modem?
En zo krijgt weer iemand het idee dat de fout bij hem ligt, alles overhoop gaat halen en uiteindelijk tot de conclusie komt dat het aan het modem ligt. Maar gelukkig zijn er meer mensen die geen problemen hebben, dus laten we niet al te moeilijk gaan doen.
  #50  
Oud 21 augustus 2009, 12:24
Phillipus's schermafbeelding
Phillipus Phillipus is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 januari 2009
Locatie: Etten-Leur Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Arris-TM702B
DTV: Humax IRHD-5000C
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door andre622 Bekijk bericht
Ik gebruik sinds een paar weken het Arris modem.Alles werkt probleemloos.Ik heb als router de Sitecom DC-202 V2.Tot nu toe geen problemen met deze router.
Heb inmiddels toch maar het Arris-modem geactiveerd en alles verliep probleemloos. Daarna de Sitecom DC-202 V6 er tussen gezet en ook dat verliep probleemloos.

Greetz,
Phillip(us)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:03.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl