Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 29 juli 2009, 21:24   #1
tpas
Junior Member
 
tpas's schermafbeelding
Standaard converter EX 700 tbv nummerweergave

Biedt deze combinatie nummerweergave bij Ziggo telefonie:
telefoontoestel Chicago 800 S verbonden met de converter EX 700 FSK-DTMF/DTMF-FSK ( WWW.LIMACOM.NL) ?
tpas
tpas is offline  
Oud 31 augustus 2009, 20:33   #2
GolfTouch
Senior Member
 
GolfTouch's schermafbeelding
Standaard

Welk basisstation heb je? Volgens de gegevens is de Chicago 800S alleen een handset.
__________________
Power is nothing without control !!!
GolfTouch is offline  
Oud 31 augustus 2009, 21:00   #3
tpas
Junior Member
 
tpas's schermafbeelding
Standaard converter EX 700 ivm Chicago 800S

L.S.,

Het basisstation is een Chicago 800S. Totaal is het twinset.
tpas
tpas is offline  
Oud 30 oktober 2009, 08:27   #4
elsje
Junior Member
 
elsje's schermafbeelding
Standaard Nummerweergave met splitter!!!

Ik heb een gigaset van Philips met nummerweergave. Bij normale aansluiting werkt nummerweergave niet. Nu las ik een tip van iemand anders op het forum (dat topic is al gesloten) dat wanneer je er een splitter tussen zet, je nummerweergave wel werkt. EN HET WERKT!!!

Gewoon een eenvoudige splitter van € 1,50 van de bouwmarkt kopen, telefoonaansluiting verbinden dmv de splitter aan het modem en je hebt gelijk nummerweergave!

Succes!
elsje is offline  
Oud 22 november 2009, 12:02   #5
mcclane
Junior Member
 
mcclane's schermafbeelding
Standaard

HUH..

Sorry ik studeer elektro... splitter -> en dan opeens nummerweergave, komt er bij mij niet in...

Leg uit

Ik heb nu ubee, ziggo ai1+, chicago 730 met 700E handset
EN geen nummerweergave....
mcclane is offline  
Oud 28 november 2009, 11:00   #6
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mcclane Bekijk bericht
HUH..

Sorry ik studeer elektro... splitter -> en dan opeens nummerweergave, komt er bij mij niet in...

Leg uit

Ik heb nu ubee, ziggo ai1+, chicago 730 met 700E handset
EN geen nummerweergave....
Zonder die splitter had het dus ook moeten werken

Maar als de chicago 730 een ex-KPN toestel is, heb je grote kans dat deze alleen het DTMF nummermeld-systeem ondersteund. Dat wordt alleen door KPN gebruikt. De meeste andere landen gebruiken FSK hiervoor, en ook alle kabelaars en voip-providers. Sommige toestellen kun je via een systeem-instelling omzetten naar FSK. Als jouw toestel dat niet kan, is een optie om zo'n converter te kopen, of een andere telefoon.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl