Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Eigen Netwerk

Mededelingen

Internet - Eigen Netwerk Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 26 juli 2009, 08:09   #1
pkonings
Junior Member
 
pkonings's schermafbeelding
Standaard Arris docsis-3 modem draadloos

Ik heb sinds kort de Arris docsis-3 modem gekregen van Ziggo. En bedraad kan een snelheid halen van 53 Mbit. Maar via mijn Linksys Powerline plk200 krijg ik een snelheid van maar 15 Mbit.
Wat is de beste draadloze oplossing? Met welk product kan ik de hoogste snelheid behalen?
pkonings is offline  
Oud 26 juli 2009, 09:43   #2
lowryder
Member
 
lowryder's schermafbeelding
Standaard

Om de juiste snelheid te halen met de nieuwe snelheid heb je een nieuw modem nodig die de snelheid aan kan. Staat ook op de website van ziggo.

Citaat:
Bij sneller internet hoort een nog snellere router!

Niets is zo makkelijk als in je hele huis draadloos internet. Overal en altijd online. In theorie. Want in de praktijk horen we dat veel van onze abonnees problemen hebben met hun router. En dat vinden we jammer, want dan kun je niet optimaal genieten van je internetabonnement. Daarom hebben we een prachtige aanbieding voor je.

De Sitecom 300N X3 Router van € 99,95 voor € 79,-. Deze router kan in het hele huis een extreem snelle draadloze verbinding van wel 300 Mb aan. Daar kun je de komende tijd zeker mee vooruit. Deze router is de perfecte basis voor zware toepassingen, inclusief HD Video en zware multiplayer games. En natuurlijk is de router op en top veilig. Ga nu naar www.sluitallesaan.nl en bestel deze router supervoordelig
lowryder is offline  
Oud 26 juli 2009, 10:03   #3
copymaster
Senior Member
 
copymaster's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lowryder Bekijk bericht
Om de juiste snelheid te halen met de nieuwe snelheid heb je een nieuw modem nodig die de snelheid aan kan. Staat ook op de website van ziggo.
Een router bedoel je.
copymaster is nu online  
Oud 26 juli 2009, 13:14   #4
pkonings
Junior Member
 
pkonings's schermafbeelding
Standaard Arris docsis-3 modem draadloos

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lowryder Bekijk bericht
Om de juiste snelheid te halen met de nieuwe snelheid heb je een nieuw modem nodig die de snelheid aan kan. Staat ook op de website van ziggo.
Heb jij deze router ook? En haal je dan ook 50 Mbits? En waar staat de router ten opzichte van de PC.
Ik heb namelijk veel storende factoren. Zoals halogeen verlichting, spaarlampen, betonnen vloeren en muren en een dect telefoon vlak naast de router.
pkonings is offline  
Oud 30 juli 2009, 14:32   #5
voyager4
Member
 
voyager4's schermafbeelding
Standaard

Ik heb hier een netgear N300 maar bedraad en draadloos haal ik toch echt geen 50Mb, hoog uit 32Mb daar houd het echt op. Alleen als ik mijn pc rechtstreeks via een kabel aan het modem hang haal ik 49Mb. Balen, ik kan namelijk niet vinden waar het aan kan liggen
voyager4 is offline  
Oud 19 oktober 2009, 21:50   #6
willem3
Junior Member
 
willem3's schermafbeelding
Standaard traag

check firewall van router
indien uit dan is snelheid aanmerkelijk hoger
willem3 is offline  
Oud 19 oktober 2009, 22:06   #7
MrDroopy
Senior Member
 
MrDroopy's schermafbeelding
Standaard

ik heb hier een dlink-855 en haal draadloos op mijn slofjes 80Mbit+ via de dlink dwa-160. De eerstvolgende verhoging naar 80Mbit mag dus nog geen probleem zijn. Onder ideale omstandigheden heb ik al boven de 140Mbit/s gezien dus ook bij 120Mbit moet het regelmatig tot het gaatje kunnen gaan.
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________
MrDroopy is offline  
Oud 20 oktober 2009, 00:13   #8
Opteron-pv
Senior Member
 
Opteron-pv's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pkonings Bekijk bericht
Heb jij deze router ook? En haal je dan ook 50 Mbits? En waar staat de router ten opzichte van de PC.
Ik heb namelijk veel storende factoren. Zoals halogeen verlichting, spaarlampen, betonnen vloeren en muren en een dect telefoon vlak naast de router.
http://www.smallnetbuilder.com/

Deze website kan je een eindje verder helpen kwa bereik en testen van "obstakels" van verschillende merken wireless routers, als je engels tenminste redelijk is.

Let even op dat je op de website kijkt naar de uitleg van de bepaalde postitie's in zijn huis die hij aangeeft met een letter(belangrijk om de sterkte en bereik van het signaal te begrijpen).

Meeste routers maken wel een verbinding maar de snelheid is iets anders.
__________________
Opera 12!
Opteron-pv is offline  
Oud 20 oktober 2009, 09:35   #9
TRaSH
Senior Member
 
TRaSH's schermafbeelding
Standaard

welke routers de nieuwe snelheid aan kunnen is diverse malen besproken. mischien vertellen wat jouw situatie thuis is. Waar welke pc staat waar je modem en router hebt of wil hebben welke verdieping. Dan kunnen wij advies geven met onze kennis
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
TRaSH is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Eigen Netwerk




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl