Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
  #41  
Oud 24 juli 2009, 20:15
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Is er niet door middel van een usb stick weer de originele firmware er op te zetten ?
Ja, ware het niet dat Sony die firmware niet aan eindgebruikers ter beschikking stelt. Dat is dus geen optie en TS is gewoon de sjaak. Ik heb er weken geleden al voor gewaarschuwd dat dit kon (en zou) gebeuren. Wat mij alleen een beetje verbaast is dat dit al zo snel is gebeurd.
  #42  
Oud 24 juli 2009, 20:48
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Ja, ware het niet dat Sony die firmware niet aan eindgebruikers ter beschikking stelt. Dat is dus geen optie en TS is gewoon de sjaak. Ik heb er weken geleden al voor gewaarschuwd dat dit kon (en zou) gebeuren. Wat mij alleen een beetje verbaast is dat dit al zo snel is gebeurd.
Ja wat er zou kunnen gebeuren bij gecertificeerde tv's. Maar aangezien niemand die nog kan hebben ( behalve full HD ) is dit gewoon een foutje van Ziggo.
Als je al aan oude firmware kan komen is het maar de vraag of je dat erop krijgt omdat sommige apparaten weigeren een oudere versie over een nieuwere te installeren.
Gradus Vos kan weer op komen draven op TV denk ik.
  #43  
Oud 24 juli 2009, 20:55
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Ja wat er zou kunnen gebeuren bij gecertificeerde tv's. Maar aangezien niemand die nog kan hebben ( behalve full HD ) is dit gewoon een foutje van Ziggo.
Nee, dat is niet wat ik had gezegd. Ik had ervoor gewaarschuwd dat mensen die al een (niet gecertificeerd) toestel in huis hadden uit één van de modelreeksen die door Ziggo zullen gaan worden gecertificeerd hiermee geconfronteerd zouden gaan worden. Ik had alleen niet gedacht dat dat al zo snel het geval zou zijn, namelijk nog vóórdat de lijst met 'gecertificeerde' toestellen door Ziggo naar buiten is gebracht. Maar een foutje is het beslist niet, het is doelbewust (sabotage)beleid.
  #44  
Oud 24 juli 2009, 20:59
FullHD's schermafbeelding
FullHD FullHD is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Sony KDL40w5710

Er zat dus eerst software versie 1.105EA op en nu zit er 1.538EA op.
Ziggo heeft get recht niet om met mijn tv te knoeien, ik heb de tv net 2 maanden.
Met een KDL46w5500 geen problemen.
Wat is een 40w5710??? IMport?

De 40W5710 staat niet in het Nederlandse Sony programma!!!

Maar 1 ding:" Vertrouw nooit Ziggo".
  #45  
Oud 24 juli 2009, 21:03
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Nee, dat is niet wat ik had gezegd. Ik had ervoor gewaarschuwd dat mensen die al een (niet gecertificeerd) toestel in huis hadden uit één van de modelreeksen die door Ziggo zullen gaan worden gecertificeerd hiermee geconfronteerd zouden gaan worden. Ik had alleen niet gedacht dat dat al zo snel het geval zou zijn, namelijk nog vóórdat de lijst met 'gecertificeerde' toestellen door Ziggo naar buiten is gebracht. Maar een foutje is het beslist niet, het is doelbewust (sabotage)beleid.
Of het doelbewust sabotagebeleid is daar kan ik niet over oordelen, maar het geldt dus voor die mensen die kijken dmv een alphacrypt cam? If so, dan mag dit natuurlijk niet gebeuren en daar heeft onze kabelboer uiteraard het recht niet toe en zullen zij ervoor moeten zorgen dat de handel wordt terug gezet in oorspronkelijke vorm en, uiteraard, op hun kosten. De kabelboer bepaald niet de firmware-versie van je tv, althans niet op dit moment.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #46  
Oud 24 juli 2009, 21:06
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FullHD Bekijk bericht
Met een KDL46W5500 geen problemen.
Waarschijnlijk heb je dan de automatische software update uit staan. Als je dat zelf niet hebt uitgezet, dan heb je geluk gehad dat je handelaar of installateur dat voor je heeft gedaan. Absoluut uit laten staan, anders zul je geconfronteerd worden met hetzelfde probleem dat je toestel door Ziggo kreupel wordt gemaakt.

Citaat:
Wat is een 40w5710??? Import?

De 40W5710 staat niet in het Nederlandse Sony programma!!!
Nee, Sony heeft de gewoonte om toestellen met afwijkende modelnummers maar met dezelfde techniek als soortgelijke bestaande nummers (in dit geval de W5500 reeks) te produceren die dan bijvoorbeeld exclusief via bepaalde winkelketens kunnen worden verkocht. Door gebruik te maken van een ander modelnummer kunnen hiervoor aparte prijsafspraken worden gemaakt met de afnemers. Het is dus geen importmodel.
  #47  
Oud 24 juli 2009, 21:07
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Voor de goede orde: mijn "knuppel in het hoenderhok" was naar aanleiding van Twiggers uitspraak "Ziggo zal ervoor moeten zorgen dat de originele software weer op mijn tv komt, anders gaat het hun geld kosten"

Dat laatste krijg je alleen voor elkaar als je juridisch sterk staat, vandaar mijn opmerking.

En mocht er twijfel zijn over mijn positie in deze: uiteraard vind ik dit foute boel. Maar zie je gelijk maar eens te halen, da's het probleem

Groet,
JW
Ziggo "ondersteunt" toch alleen decoders/pvr's en geen televisies met losse CAM modules.
Dus hebben ze ook niks te veranderen aan je tv.
  #48  
Oud 24 juli 2009, 21:09
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Of het doelbewust sabotagebeleid is daar kan ik niet over oordelen, maar het geldt dus voor die mensen die kijken dmv een alphacrypt cam? If so, dan mag dit natuurlijk niet gebeuren en daar heeft onze kabelboer uiteraard het recht niet toe en zullen zij ervoor moeten zorgen dat de handel wordt terug gezet in oorspronkelijke vorm en, uiteraard, op hun kosten. De kabelboer bepaald niet de firmware-versie van je tv, althans niet op dit moment.

Gert.
Nee, dit heeft niets met de AlphaCrypt te maken. Ook mensen die helemaal geen CAM in hun toestel hebben zitten zullen de ongewenste firmware update ongemerkt door de strot gedouwd krijgen, tenzij de automatische firmware update in het toestel uit is gezet.
  #49  
Oud 24 juli 2009, 21:13
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Nee, dit heeft niets met de AlphaCrypt te maken. Ook mensen die helemaal geen CAM in hun toestel hebben zitten zullen de ongewenste firmware update ongemerkt door de strot gedouwd krijgen, tenzij de automatische firmware update in het toestel uit is gezet.
M.a.w. het geldt dus ook voor die mensen die gewoon analoog kijken? Oeps, dat had ik niet verwacht... Ik vind dat wel heel apart hoor. Hoe weet zo'n teevee dan dat er ge'update' moet worden? Even afgezien de instellingen van die tv. Dacht echt dat het alleen gold voor die mensen die via dvb-c keken...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.

Laatst gewijzigd door catastrofus; 24 juli 2009 om 21:19
  #50  
Oud 24 juli 2009, 21:16
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 711
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Ziggo "ondersteunt" toch alleen decoders/pvr's en geen televisies met losse CAM modules.
Dus hebben ze ook niks te veranderen aan je tv.
Daarover zijn we het eens, uiteraard.
Maar er is een forse discrepantie tussen gelijk hebben en gelijk zien te krijgen.
Dáár zouden die "kleine lettertjes" een rol kunnen spelen.

Groet,
JW
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:27.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl