Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #381  
Oud 1 september 2009, 09:54
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Ik heb hetzelfde gedaan, eerst op Duitsland gezet en sorteerfunctie werkte weer ook de snelscan en delete optie is dan terug.
Alleen stonden de Duitse zender bovenaan de lijst dus heb ik opnieuw fabrieksinst. gedaan en toen voor Frankrijk gekozen toen stonden de Nederlandse zenders wel bovenaan de lijst. Ook Guide+ werkte in eerste instantie maar ik merkte dat niet alle kanalen beschikbaar waren dus heb ik een snelscan gedaan maar toen stonden de Duitse zenders weer bovenaan de lijst en Guide+ was niet meer beschikbaar, bij Frankrijk kreeg je een scherm te zien waar je de postcode moet invoeren als je Guide+ wilt gebruiken maar dat scherm ben ik niet meer tegen gekomen ook niet toen ik weer voor Frankrijk koos.

Ik snap sowieso niet dat Guid+ niet beschikbaar is als je tijdens de installatie voor Nederland kiest.

Offtopic:

Kan iemand me uitleggen hoe ik Guide+ wel kan activeren want ik heb zeker 10 x fabrieksinst. uitgevoerd en 1x had ik de optie om Guide+ in te stellen.
  #382  
Oud 1 september 2009, 10:36
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
Dat is netjes. Maar het is een blamage voor een A-merk zoals Sony dat het op een Sony niet kan.

Volgens mij moet Sony maar eens heel snel de software voor hun televisies grondig gaan herschrijven.
Helaas is heel snel en grondig een combinatie die uiterst zeldzaam zoniet onmogelijk is voor software. Het grondig herschrijven kost over het algemeen veel tijd (en geld). Ik verwacht daarom dat Sony een dergelijke wijziging voor bestaande modellen alleen zal doorvoeren als er niet al te veel complicaties optreden.

Naarmate de wijziging ingrijpender wordt, zal men sneller besluiten om het te laten zoals het is. Het enige wat er dan nog kan gebeuren is dat ze er in de software voor toekomstige versies wel rekening mee houden.
  #383  
Oud 1 september 2009, 10:52
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door double0dennis Bekijk bericht
Naarmate de wijziging ingrijpender wordt, zal men sneller besluiten om het te laten zoals het is. Het enige wat er dan nog kan gebeuren is dat ze er in de software voor toekomstige versies wel rekening mee houden.
En gezien de ervaringen met Sony is dat eerder te verwachten. De problemen die DVB-C implementatie in de 3000 serie werden ook opgelost in de 4000 serie, maar een firmware update voor de 3000 serie is er nooit gekomen...

Zie ook http://gathering.tweakers.net/forum/...ages/1268718/0
  #384  
Oud 2 september 2009, 18:14
Johnny Hulst's schermafbeelding
Johnny Hulst Johnny Hulst is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 juli 2009
Locatie: Staphorst / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee -> Airport Extreme
DTV: Sony Bravia 37W5500
Berichten: 8
Standaard Sorteren

FANTASTISCHE TIP !!!!! Hartelijk dank hiervoor...
Ik heb nu ook via de engelse taal de zenders geinstalleerd om vervolgens de taal weer op Nederlands te zetten... en voila de sorteerfunctie is weer terug... man man man wat was ik m'n nieuwe tv al zat.... de desbetreffende sony werknemer die de functie eruit heeft gewipt ter plekke ontslaan...
  #385  
Oud 2 september 2009, 18:29
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Je kan ook in het eerste scherm (taal) tijdens fabrieksinstellingen voor Nederlands kiezen en in het 2e scherm (land) Engeland of wat je maar wil, alleen natuurlijk geen Nederland. Ik had in 1ste instantie bij taal en land Frans gekozen en werd een beetje moeilijk met het verdere verloop van de installatie procedure als je de taal niet beheerst.

Vreemd is wel dat welk land je ook kiest de Duitse zenders altijd boven aan de lijst staan.
Ik vind het overigens niet erg handig om op deze manier het probleem te verhelpen want als er iets veranderd in de tvlijst (update o.i.d) moet je weer alles opnieuw sorteren en dat is een heel karwei aangezien de zenders op een heel ander kanaal staan dan de door Ziggo gebruikte kanalen.

Maar ja je kan natuurlijk bij het sorteren de kanaalnummers even noteren, dan hoef je de volgende keer niet uren te scrollen.

Ik hoop toch dat die software update er snel aankomt maar zolang die er nog niet is is dit toch wel een handige workaround.
  #386  
Oud 2 september 2009, 23:08
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Vreemd is wel dat welk land je ook kiest de Duitse zenders altijd boven aan de lijst staan.
Dat zal waarschijnlijk zo zijn omdat ze (in het @Home gebied) in de eerste transportstroom zitten. Zie ook http://www.digitalekabeltelevisie.nl...k/tvhome.shtml
  #387  
Oud 2 september 2009, 23:17
databoy's schermafbeelding
databoy databoy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Krimpen aan den IJssel - Caiway glasvezel
DTV: Sony KLD46X4500 en Humax IRC5050C
Berichten: 673
Standaard

Waarom doet de kabelaar dan niet de transponderstreams in een meer logitsche volgorde plaatsen?
  #388  
Oud 3 september 2009, 08:41
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Dat zal waarschijnlijk zo zijn omdat ze (in het @Home gebied) in de eerste transportstroom zitten. Zie ook http://www.digitalekabeltelevisie.nl...k/tvhome.shtml
Inderdaad, want ARD zit dan op 1 en NDR op 2, Maar ik heb ook al gehad dat ZDF op 2 zat bij een scan.

Ik wacht overigens met die instellingen want straks komen er weer 2 zenders bij en dan moet je weer een nieuwe scan gaan uitvoeren, of worden die vanzelf toegevoegd? Ik weet niet welke update functie aan moet staan om de nieuwe zenders automatisch te laten toevoegen.

Laatst gewijzigd door twigger; 3 september 2009 om 09:35
  #389  
Oud 4 september 2009, 11:31
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Ik weet niet of het al iemand opgevallen is dat als je de sorteerfunctie gebruikt dat de info in EPG niet meer goed werkt. Als je bv bij MGM de info wilt zien van films klopt het alleen bij nu/straks andere info van latere programma's kloppen niet, je ziet bij elke film dezelfde beschrijving staan en die beschrijving klopt dus ook niet, hoort bij een andere zender (programma) thuis. Info van sportjournaal gisteren klopte ook niet, stond een filmbeschrijving bij terwijl ned1, 2, en 3 toch op het originele kanaal zit.

Zojuist weer even gechekt, de info van King of Queens RTL5 klopt niet, er staat de info van Two and a half man van Veronica bij.

Laatst gewijzigd door twigger; 4 september 2009 om 12:28
  #390  
Oud 9 september 2009, 15:04
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Ik weet niet of het al iemand opgevallen is dat als je de sorteerfunctie gebruikt dat de info in EPG niet meer goed werkt. Als je bv bij MGM de info wilt zien van films klopt het alleen bij nu/straks andere info van latere programma's kloppen niet, je ziet bij elke film dezelfde beschrijving staan en die beschrijving klopt dus ook niet, hoort bij een andere zender (programma) thuis. Info van sportjournaal gisteren klopte ook niet, stond een filmbeschrijving bij terwijl ned1, 2, en 3 toch op het originele kanaal zit.

Zojuist weer even gechekt, de info van King of Queens RTL5 klopt niet, er staat de info van Two and a half man van Veronica bij.
Is dit alleen zo als je de nieuwe firmware hebt en de landsinstelling verandert om de zenders weer te kunnen sorteren, of gebeurt dit ook bij de oude firmware waar de sorteerfunctie nog gewoon inzit?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:30.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl