Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #351  
Oud 27 augustus 2009, 22:37
databoy's schermafbeelding
databoy databoy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Krimpen aan den IJssel - Caiway glasvezel
DTV: Sony KLD46X4500 en Humax IRC5050C
Berichten: 673
Standaard

Dus eigenlijk is het een tekortkoming in de software van Sony, die niet de zenders kan onthouden intern als je ze van plaats wisselt?
  #352  
Oud 27 augustus 2009, 22:43
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.344
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
die niet de zenders kan onthouden intern als je ze van plaats wisselt?
Kan of wil?
  #353  
Oud 29 augustus 2009, 12:35
jelmerdz's schermafbeelding
jelmerdz jelmerdz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: deventer/ziggo
Berichten: 5
Standaard

ik ben een beetje aan het proberen ik kwam erachter dat als ik een nieuwe auto setup doe en land instel op UK dan kan ik wel digitaal sorteren.. Helaas lijkt de volgorde dan nergens meer op dus het is veel werk om alles recht te zetten, en werken de analoge kanalen niet goed meer.. (ruis)

ik blijf nog wat proberen..

tv: KLD-32V5500
fw: 1.570EA

update: heb hem nu op land frankrijk ingesteld en taal gewoon nederlands. Kan nu wel weer sorteren en de analoge zenders werken. Moest wel alles opnieuw sorteren (digi en analoog) maar nu is hij weer helemaal prima. En natuurlijk alle auto updates uitgezet.. problem solved!

Laatst gewijzigd door jelmerdz; 29 augustus 2009 om 13:33
  #354  
Oud 29 augustus 2009, 13:58
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jelmerdz Bekijk bericht
ik ben een beetje aan het proberen ik kwam erachter dat als ik een nieuwe auto setup doe en land instel op UK dan kan ik wel digitaal sorteren.. Helaas lijkt de volgorde dan nergens meer op dus het is veel werk om alles recht te zetten, en werken de analoge kanalen niet goed meer.. (ruis)

ik blijf nog wat proberen..

tv: KLD-32V5500
fw: 1.570EA

update: heb hem nu op land frankrijk ingesteld en taal gewoon nederlands. Kan nu wel weer sorteren en de analoge zenders werken. Moest wel alles opnieuw sorteren (digi en analoog) maar nu is hij weer helemaal prima. En natuurlijk alle auto updates uitgezet.. problem solved!
Dat is goed nieuws. Ik overweeg ook om een Sony te kopen en ik als het zover komt was ik inderdaad ook van plan om eens met de landsinstellingen te spelen.

Ik vermoed dat de werking van de analoge zenders niet heel erg belangrijk zal zijn als je digitaal gaat kijken. Ik zou zelf niet weten waarom je nog analoog zou willen kijken . Misschien om het nostalgische gevoel van vroegâh nog eens mee te maken toen de zenders nog sneeuwden...

Ik neem aan dat je nu met een CI CAM (Alphacrypt) kijkt? Of ben je een van de veldtesters die de nieuwe CI+ CAMS van Ziggo testen?
  #355  
Oud 29 augustus 2009, 14:57
jelmerdz's schermafbeelding
jelmerdz jelmerdz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: deventer/ziggo
Berichten: 5
Standaard

Inderdaad alphacrypt.. ben wel benieuwd hoe lang die nog blijft werken..

enne.. analoog doet het nu ook gewoon goed..
  #356  
Oud 29 augustus 2009, 15:15
DVB-Extraterrestrial's schermafbeelding
DVB-Extraterrestrial DVB-Extraterrestrial is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Garnwerd
DTV: iDTV KDL-46W5500E SMiT CI+ CAM
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jelmerdz Bekijk bericht
ik ben een beetje aan het proberen ik kwam erachter dat als ik een nieuwe auto setup doe en land instel op UK dan kan ik wel digitaal sorteren.. Helaas lijkt de volgorde dan nergens meer op dus het is veel werk om alles recht te zetten, en werken de analoge kanalen niet goed meer.. (ruis)

ik blijf nog wat proberen..

tv: KLD-32V5500
fw: 1.570EA

update: heb hem nu op land frankrijk ingesteld en taal gewoon nederlands. Kan nu wel weer sorteren en de analoge zenders werken. Moest wel alles opnieuw sorteren (digi en analoog) maar nu is hij weer helemaal prima. En natuurlijk alle auto updates uitgezet.. problem solved!
Bedankt Jelmertz voor deze update! Dit is denk ik een zeer goede test die je hebt gedaan en zeer positief nieuws..

Een vraag: ik begrijp uit je verhaal dat je bij een herinstallatie dus een bepaald land kan kiezen en toch de menutaal in het Nederlands kan houden? Kun je ook zenders deleten?

Hopelijk werkt het ook op deze manier met de CI+ CAM..
  #357  
Oud 31 augustus 2009, 10:03
Japiooo's schermafbeelding
Japiooo Japiooo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Assen
Ziggo Internet: Tel, www, TV: hdtv, ere, film, kids, kennis
DTV: cam ce+
Berichten: 5
Standaard

hoe en waar kan ik het op Frankrijk zetten ?

als ik auto afstemming doe heb ik alleen maar de keuze uit freq e.d.
  #358  
Oud 31 augustus 2009, 10:09
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Japiooo Bekijk bericht
hoe en waar kan ik het op Frankrijk zetten ?

als ik auto afstemming doe heb ik alleen maar de keuze uit freq e.d.
Fabrieksinstellingen dan voor Frankrijk kiezen.
Maar volgens mij werkt dan straks de CI+ cam niet.
  #359  
Oud 31 augustus 2009, 12:01
Japiooo's schermafbeelding
Japiooo Japiooo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Assen
Ziggo Internet: Tel, www, TV: hdtv, ere, film, kids, kennis
DTV: cam ce+
Berichten: 5
Standaard

hmm dan probeer ik het maar niet.

heb uren gediscuseerd met Ziggo, helaas zonder resultaat (kastje muur)

heb zelfs de TV leverancier ingeschakeld om druk te zetten richting Ziggo

zucht, hoop wel dat er een oplossing komt
  #360  
Oud 31 augustus 2009, 13:21
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Fabrieksinstellingen dan voor Frankrijk kiezen.
Maar volgens mij werkt dan straks de CI+ cam niet.
Waarom denk je dat die CI+ CAM de landeninstelling van je TV zou checken?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:07.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl